2777
2789
عنوان

تاپیک جامع ورزش روزانه

| مشاهده متن کامل بحث + 37120 بازدید | 3641 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مرسی از جواباتون .🌹🌹🌹🌹

هيچی فراموش نمی‌شه.                         هيچی از بين نمی‌ره.                           زمان آروم، آروم گرد و غباری روی خاطرات می‌نشونه.                                         روش رو می‌پوشونه.                             فکر می‌کنی يادت رفته.                           اما صبح که از خواب پا می‌شی حالت بده. نمی‌دونی چته.                             نمی‌دونی دردت از کجا آب می‌خوره.         اما کافيه که نسيمی يا خاطره‌ای خاکش رو برداره، بعد همه چی تازه می‌شه. همه چی می‌آد بيرون. عين روز اول...
سلام به همه . من تازه تایپیکتون رو دیدم. الان با همدیگه شروع کردید به رژیم و ورزش؟؟؟ چه خوب ... بمن ...

اره عزیزم قدمتون روچشم چرا نشه ... برای شماهاست دیگه این تاپیک ... بچه ها کالری شماری میکنن و یه سریا تو خونه یه سریام باشگاه ورزش میکنن فیلمم هست اگر فیلم ورزشی ندارید چیزی هم مدنظرتون بود بگین اگر بتونم میذارم

بع لهههههه 🐑

خیلی عالی 

ممنون از تاپیک خوب و انرژی مثبتت . 

هيچی فراموش نمی‌شه.                         هيچی از بين نمی‌ره.                           زمان آروم، آروم گرد و غباری روی خاطرات می‌نشونه.                                         روش رو می‌پوشونه.                             فکر می‌کنی يادت رفته.                           اما صبح که از خواب پا می‌شی حالت بده. نمی‌دونی چته.                             نمی‌دونی دردت از کجا آب می‌خوره.         اما کافيه که نسيمی يا خاطره‌ای خاکش رو برداره، بعد همه چی تازه می‌شه. همه چی می‌آد بيرون. عين روز اول...

سلام چه به موقع تاپیکتون و پیدا کردم

من وزنم65و قدم 160

خیلی دوست داشتم توی خونه ورزش کنم ولی تنبلی و بی انگیزه بودن مانع میشد

چون شرایط اینکه برم باشگاه و ندارم

سعی میکنم با انرژی که از دوستان میگیرم با انگیزه جلو برم و تا عید 60بشم

سلام چه به موقع تاپیکتون و پیدا کردم من وزنم65و قدم 160 خیلی دوست داشتم توی خونه ورزش کنم ولی تنبل ...

الان اکثر بچه ها تو خونه ورزش میکنن محدثه جان از اون روز ک فیلمارو گذاشتم دانلود کرده داره ورزش میکنه😍😍

خوش اومدی گلم 🌷

الان اکثر بچه ها تو خونه ورزش میکنن محدثه جان از اون روز ک فیلمارو گذاشتم دانلود کرده داره ورزش میکن ...

مرسی عزیزم

فقط من گرم کردن و پیاده روی در منزل و یوگا رو دانلود کردم به جز اون بازم فیلم هست؟