2777
2789
عنوان

تاپیک جامع ورزش روزانه

| مشاهده متن کامل بحث + 37102 بازدید | 3641 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فداتشم 😚 ب خودمم روحیه میده دستت درد نکنه بخاطر توجهت 😉

پریانکا جان، من بعد ازصحبتت کلی بخودم فشارآورده و مجبور کردم خودمو که برخیزم.😁😁😁

الان ۲ کیلومتر دویدم طی ۲۰ دقیقه.اما خب برا روز اول دیگه بیشتر نشد.

خیلی خوشحالم که یه گروه خوب باانگیزه ورزش پیدا کردم.

راستی قدم تقریبا ۱۵۵

وزن ۶۵

کلی هم شکم و پهلو دارم 😣که حتما باوجود این گروه خوب باانگیزه می تراشم شون.😚😚

پریانکا جان، من بعد ازصحبتت کلی بخودم فشارآورده و مجبور کردم خودمو که برخیزم.😁😁😁 الان ۲ کیلومتر ...

انشالله  آفریییییین ک برخیزیدی 😍😍😍🤗🤗 آخه حیفه الان بفکر نباشی بعدها کارت خعلی سختتر میشه ... از الان بفکرش باش 👍

سلام چه به موقع تاپیکتون و پیدا کردم من وزنم65و قدم 160 خیلی دوست داشتم توی خونه ورزش کنم ولی تنبل ...

عزیزم😍

من خاموش میخوندم تاپیکو

اما همین که یکی رو عین قد و وزن خودم دیدم ذوق کردم نطقم باز شد😂

سلام 'به همه خانوم های ورزشکار 

منم اومدم تو گروهتون که انگیزم برای ورزش بیشتر بشه 

قدم ۱۶۷ 'وزنم ۶۳ کیلو 'دوسه ساله که ۱۰ کیلو متاسفانه چاق شدم که میخوام کم کنم و در کنارش برای سلامتیم ورزش داشته باشه 'ایروبیک و کار با دستگاه سه روز تو هفته میرم 

دوست دارم یوگا رو هم اضافه کنم 

امیدوارم همه در کنار هم بهم انگیزه بدیم برای ورزش 'اول از همه برای سلامتی و بعد تناسب اندام 

سلام 'به همه خانوم های ورزشکار  منم اومدم تو گروهتون که انگیزم برای ورزش بیشتر بشه  قدم ...

سلام خوش اومدی😍😍 قدت خعلی خوبه ..

افرین یوگا خعلی خوبه 😍😍

چقد ورزشکار داریم 😎😎🤗