2777
2789
عنوان

تاپیک جامع ورزش روزانه

| مشاهده متن کامل بحث + 37102 بازدید | 3641 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من؟

بله کلا تو خونه چه ورزش هایی میکنید واسه پایین تنه؟من خودم این یکماهه شروع کردم واسه باشگاه میرم وقتی یکم چاق میشم شکم و پهلو در میارم و اصلا تناسب ندارم

چه کسی میداند؟   که تو در پیله تنهایی خود، تنهایی؟                 که تو در حسرت یک روزنه در فردایی؟                                                     پیله ات را بگشا،                                                                  تو به اندازه ی پروانه شدن زیبایی ....💗
نه عزیزم فعلا درس دارم کلاس نمیتونم برم.

تو خونه با فیلم ؟؟ خعلی عالیه بنظرم بهتر از هیچیه و شروع خوبیه . فقط موقع کشش عجله نکن یهویی کش ندی عضلاتتو ک صدمه نبینی خعلی اروم انجام بده

بله کلا تو خونه چه ورزش هایی میکنید واسه پایین تنه؟من خودم این یکماهه شروع کردم واسه باشگاه میرم وقت ...

من ورزشام تخصصی نیست وفقط سعی میکنم بدنمو بااون حرکات گرم کنم ، انشالله زودی تمریناتشو میذارم براتون ؛ البته یه عکس گذاشتم برای تمرین باس.ن و شکم. 

تو خونه با فیلم ؟؟ خعلی عالیه بنظرم بهتر از هیچیه و شروع خوبیه . فقط موقع کشش عجله نکن یهویی کش ندی ...

آره عزیزم.چشم...من قدم155هستش.همیشه دلم میخواست بلندتربودم ولی دیگه 20سالم شد قدکه رشدنمیکنه

و خداوند بهترینها را با "ب"شروع کرد بهترین کلمه بسم الله بهترین نمره بیست بهترین مکان بهشت بهترین فصل بهار بهترین حس بینایی و بهترین هدیه 💋
من ورزشام تخصصی نیست وفقط سعی میکنم بدنمو بااون حرکات گرم کنم ، عکسمو دیدی؟؟

میشه عکستوببینم

و خداوند بهترینها را با "ب"شروع کرد بهترین کلمه بسم الله بهترین نمره بیست بهترین مکان بهشت بهترین فصل بهار بهترین حس بینایی و بهترین هدیه 💋
آره عزیزم.چشم...من قدم155هستش.همیشه دلم میخواست بلندتربودم ولی دیگه 20سالم شد قدکه رشدنمیکنه

شما کششی رو انجام بده صبح و شب .... مراقبه داشته باش با فکر همیشه با موضوع قدت ، و چیزای کلسیم دار بخور ... ناامیدم نشو 

نه متاسفانه من فک میکردم خلوته کسی نیست سریع گذاشتم برداشتم اینجا شلوغه خواننده خاموش داره نمیتونم . ...

باشه عزیزدلم

دوستان من بچه شیر میدم بنظرتون میتونم رژیم بگیرم؟میخام تو خونه هم ورزش کنم بعد زایمان خیلی هیکلم بهم ...

ورزش که بعله قطعا انجام بده ، و رژیم تاجایی ک برای خودتو بچه ضرر نداشته باشه اره عزیزم از الان شروع کن خعلی هم خوش اومدی 😘 

سلام برو بچهای باحال✋

صبح قشنگتون بخیر💃

من از امروز شروع کردم 

صبح یه لیوان اب ولرم و یه قاشق چ عسل و یه قاشق چ دارچین قاطی کردم و خوردم

بعدش 3 تا سفیده تخم مرغ خالی😄

ساعت 11 یه ساعت تمرین ایروبیک دارم

پیش به سوی ارزوی 12 ساله💃💃💃

تغییر کردن در زندگی همانند هم زدن غذا در اشپزیست! انسانی که تغییر نکند. ته میگیرد . تلخ میشود. و میسوزد.