2777
2789
عنوان

تاپیک جامع ورزش روزانه

| مشاهده متن کامل بحث + 37121 بازدید | 3641 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آره اتفاقا مربی مون میگفت تو این دوران انرژی در دسترس بدن بیشتره

ممنون از جوابت عزیزم ضرر نداره خیالم راحت باشه ؟ 

هيچی فراموش نمی‌شه.                         هيچی از بين نمی‌ره.                           زمان آروم، آروم گرد و غباری روی خاطرات می‌نشونه.                                         روش رو می‌پوشونه.                             فکر می‌کنی يادت رفته.                           اما صبح که از خواب پا می‌شی حالت بده. نمی‌دونی چته.                             نمی‌دونی دردت از کجا آب می‌خوره.         اما کافيه که نسيمی يا خاطره‌ای خاکش رو برداره، بعد همه چی تازه می‌شه. همه چی می‌آد بيرون. عين روز اول...
ممنون از جوابت عزیزم ضرر نداره خیالم راحت باشه ؟ 

فکر نمیکنم ضرر داشته باشه اگه ضرر میداشت تو این ده سالی که باشگاه میرم و چند تا مربی عوض کردم یه چیزی میشنیدم ولی بازم از باربی خانم بپرسید بهتره

خانوما امکان این که یه تاپیک رو علامت گذاری کنم تا هر وقت خواستم بهش سر بزنم وجود داره یا نه؟

بله پست اصلی پایینش یک پرچم کوچولو هست نیره تو علاقمندیت بعد از قسمت نی نی سایت نن ...منو سه خط ...تبادل نظر ...موضوعات مورد علاقه وارد میشی

خوشحالم که اوایل تاپیک رسیدم .😍😍

اینجا هرروز ورزش رو اعلام میکنیم ؟ 

هيچی فراموش نمی‌شه.                         هيچی از بين نمی‌ره.                           زمان آروم، آروم گرد و غباری روی خاطرات می‌نشونه.                                         روش رو می‌پوشونه.                             فکر می‌کنی يادت رفته.                           اما صبح که از خواب پا می‌شی حالت بده. نمی‌دونی چته.                             نمی‌دونی دردت از کجا آب می‌خوره.         اما کافيه که نسيمی يا خاطره‌ای خاکش رو برداره، بعد همه چی تازه می‌شه. همه چی می‌آد بيرون. عين روز اول...