2777
2789
عنوان

اضطراریههههههههههههه بیاین

277 بازدید | 29 پست

ما ۲ ماه هست اسباب کشی کردیم بعد طبقه بالاییمون یه پسره ای هست متاهل بعد اولا ب هر بهونه میومد ب بابابام میگف کمک اگز میخواین بیام و بابام میگف نه هی زیر چشمی منم نگاه میکرد دیروز یک گروه ساختمانی تو واتساپ زدن بابام گفت تو عضو شو من حوصله ندارم منم عضو شدم شبش دیدم بهم پیام داده یک سری چرت و پرت ک من ازت خوشم اومده و ازین حرفا حالا متاهلم هست یک خانوم گل هم داره ب نظرتون چیکار کنم برم ب زنش نشون بدم یا نه هنوز جوابشم ندادم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بلاکش کن دیدیش هم محل نده دیدی جلوت رو میگیره گیر میده گوشیت رو درآر جلو چشمش زنگ بزن به مادر یا پدر ...

برعکس الان میخوام برم بیرون میترسم تو اسانسوری یا پارکینگ ببینمش 😓

نه عزیزم اون زن چه گناهی داره اگر خیلی برات آزاد دهنده هست به پدرتون بگین

اون زن همسایه هست حرفی از شما زده بشه چون تازه وارد هستین میندازه پای شما به هر حال رفتار بالغانه اینه شما درهای ارتباط رو ببندی و به خانواده خودت بگی

باعث خجالته.چه پر روهه یه کم می بینید پوشیده لباس بپوش بعد هم صراحتا بگو مگه شما متاهل نیستین

بخدا پوشیده لباسام فقط موهام بیرونه بغدم من کلا ی اخلاقی دارم رو نمیدم ب هیشکی نمیدونم این مرتیکه چرا اینجوریه

برعکس الان میخوام برم بیرون میترسم تو اسانسوری یا پارکینگ ببینمش 😓

ترست باعث میشه سواستفاده کنه بفهمه ترسیدی هر کاری میکنه محکم باش تو چرا میترسی اون باید بترسه

شات بگیر واسش بفرست بگو ب زنت و تمام اهالی ساختمون نشون میدم بعدم بلاکش کنولی فعلا ب کسی چیزی نگو

باشه

برعکس الان رفتم دیدم رو پیامش ریپلاس علامس سوال زده

بخدا پوشیده لباسام فقط موهام بیرونه بغدم من کلا ی اخلاقی دارم رو نمیدم ب هیشکی نمیدونم این مرتیکه چر ...

توصیه رک براش تایپ کن سلام مگه شما متاهل نیستین هر جوابی که داد که معنی هستم می داد بنویس متاسفم

توصیه رک براش تایپ کن سلام مگه شما متاهل نیستین هر جوابی که داد که معنی هستم می داد بنویس متاسفم

خی میدونی جوابشو بدم فک میکنه منم حسی دارم بعد پیگیر تر میشه