2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیدونم دکتر داد اینو گفت برو سونو اگه فولیکول خوب داشتی بیا امپول ازاد سازیشم بدم بهت که نشد☹

من روز ۱۴ رفتم سنو گفت چپت۱۶نیم راستم ۱۷ نیم گفت دوروز بدشhcgبزن دوتا ۵۰۰۰ ک زدم

رمیصا چند وقته اقدامی

من اون اوایل که پسرم دوسه سالع بود  زیاد اهمیت نمیدادم از وقتی پسرم 6 7 سالع شده جدی دارم اقدام رو همش پیش دکتر میرم ولی تا خالا کیست نداشتم فقط تنبلی بوده که هنوز رفع نشده

راست میگه فکر کنم مال شما گرفته اگه مثبت شدی برا ماهم دعا کن الان ۳ساله تواقدامم

انشاالله عزیزم خدا دامن همه رو سبز کنه مخصوصا شما و رمیصارو شما گفتی بچه دومته یا اولت

من روز ۱۴ رفتم سنو گفت چپت۱۶نیم راستم ۱۷ نیم گفت دوروز بدشhcgبزن دوتا ۵۰۰۰ ک زدم

چند وقته اقدامی و تاحالا سابقه کیست داشتی؟بغیراز دارو چیز دیگه ای هم استفاده کردی پرهیزی ام داشتی؟

چند وقته اقدامی و تاحالا سابقه کیست داشتی؟بغیراز دارو چیز دیگه ای هم استفاده کردی پرهیزی ام داشتی؟

نه پرهیز نداشتم اساله اقدامم ماه اولمه لترزول باhcgزدم کیستم نداشتم

انشاالله عزیزم خدا دامن همه رو سبز کنه مخصوصا شما و رمیصارو شما گفتی بچه دومته یا اولت

انشالله توکل بخدا🤲 اره دومیه اولی رو بعد یه ماه اقدام شد دختردارم ۵سالشه الان از دوسالگیش دارم میرم ومیام نمیشه