2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من

داستانم یه زمان مینوشتم

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 دوست دارم هم شیعه🌙باشم هم مسیحی✝️ چند گروه از کاربرا با من بحث نکنن چون هیچ جوره با من به تفاهم نمیرسن: ۱_ اونایی که وجود بیماری ها و اختلالات مغز و اعصاب و روانی رو تکذیب میکنن ۲_ اونایی که فکر میکنن با گفتن یه سری شعار و حرفای بی منطق روشنفکر به نظر میان ۳_ اونایی که به ادیان ابراهیمی توهین میکنن ۴_ اونایی که حقوق زن رو تو حمالی زن برای مرد میدونن با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏

این یکی از متن هایی هست که نوشتم ممنون میشم بخونید و نظرتون رو بگید

*تا امدیم زندگی مان را زندگی کنیم ان را از ما گرفتند ..

*تا آمدیم بپرسیم به چه علت لب هایمان را به هم دوختند...

*تا آمدیم برای دردمان بباریم چشم هایمان را تیر باران کردند...

*تا امدیم برای غم و غصه مان سوگواری کنیم صدایمان را در گلو خفه کردند...

*تا امدیم برای جوانی مان سوگواری کنیممارا متهم کردند...

*تا آمدیم از عمق وجودمان شادی کنیم مارا محکوم کردند...

*تا امدیم طعم زندگی را بچشیم مرگ را تعارف کردند...

*تا امدیم قلب مان را التیام ببخشیم ان را تکه تکه کردند..

*تا امدیم دنیایمان را رنگی کنیم ان را با سیاهی نقاشی کردند...

*تا امدیم عشق را تجربه کنیم تنهایی را برایمان انتخاب کردند..

اری ما ساخته شده بودیم تا سپر باشیم برای ان ها.....

من علاقه دارم

در حال ساختن یه دختر موفق🩷💐...#Feminist🤵🏻♀️🤍... بزرگترین دشمن زنها، زنهای نادانند🍷... به دلیل زیاد شدن کاربر زننما ، درخواست دوستی هیچکس رو قبول نمیکنم 🙂↔️🪼...خیلی جاها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه🙂🤝🏻... همیشه نظراتتون رو یا جواب میدم یا لایک میکنم اگر هیچکدوم رو انجام ندادم بدون ارزش بحث کردن نداشتی 🌝✨

مگه میشه کسی علاقه داسته باشه استعداد نداشته باشه ؟اولین باره میشنوم

اره میشه

من خیلی خوندن دوست دارم

ولی صدای آنچنان خوبی ندارم، و یعنی استعداد و ندارم 😂

آهسته برانید، شاید که بدانید، در کجا می رانید😐😂☺️

اره میشه من خیلی خوندن دوست دارم ولی صدای آنچنان خوبی ندارم، و یعنی استعداد و ندارم 😂

دقیقا منم😅خوندن رو دوست دارم ولی صدام رو نمیدونم خوبه یا نه.بعضیا میگن خوبه بعضیا میگن بده

من یه نویسندم نوشتن تو خونمه، آسمون ریسمون بافتن، شاخ و برگ دادنذوقشو دارمچطور مگه

سلام وقت بخیر میتونم در مورد نویسندگی باهاتون مشورت کنم؟

دلمو شکستی؟خدا همونجوری دلت رو بشکنه؛تقاص قطره قطره اشکامو با چشمات ببینی وزجرشو بکشی .میسپارمت ب خدا قاضی خیلی خوبیه.

من یه نویسندم نوشتن تو خونمه، آسمون ریسمون بافتن، شاخ و برگ دادنذوقشو دارمچطور مگه

مثلا درمورد الیف شافاک

دلمو شکستی؟خدا همونجوری دلت رو بشکنه؛تقاص قطره قطره اشکامو با چشمات ببینی وزجرشو بکشی .میسپارمت ب خدا قاضی خیلی خوبیه.