2777
2789
عنوان

تاپیک جامع ورزش روزانه

| مشاهده متن کامل بحث + 37120 بازدید | 3641 پست

سلام عزیزم.من تاپیکتو دنبال میکردم عالی بود.خیلی بهم انگیزه میده.من پارسال با رژیم رسیدم به شصت کیلو ولی الان متاسفانه دوباره چاق شدم.ماز دیروز رژیمو و ورزش با فیلمای شما رو شروع کردم.خیلی خوبه.ممنونم ازت😍😘😍😘😍😘قدم 167 و وزنم متاسفانه 76.200😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم.من تاپیکتو دنبال میکردم عالی بود.خیلی بهم انگیزه میده.من پارسال با رژیم رسیدم به شصت کیلو ...

سلام گلم خعلی خعلی خوش اومدی ...

ادم باید رژیم همیشگی داشته باشه ک یهو وزنش زیاد نشه تو دردسر بیفته😁 

قدتم ک خیلی خوبه 😉وزنتم درست میشه انشالله 😉

خوشگلم بیا ببینم چیکار کردی با ورزش روزانت 😉

سلام به پریانکا و همه بچها

خوبین انشالله

نبینم بی حوصله و شکمو باشینا😊😂

پریانکا جون. من دو روزه باشگاهم و همون ایروبیک کار میکنم. انقدر مربی خسته م میکنه که همش میام بعدش میفتم زمین و میخوابم😏

ولی یه خورده خوراکم زیاد شده😞

تغییر کردن در زندگی همانند هم زدن غذا در اشپزیست! انسانی که تغییر نکند. ته میگیرد . تلخ میشود. و میسوزد.
سلام به پریانکا و همه بچها خوبین انشالله نبینم بی حوصله و شکمو باشینا😊😂 پریانکا جون. من دو روزه ...

سلام خوشگلم،عیبی نداره ورزش میکنی بدنت هوس میکنه سعی کن تو خونه چیزای مضر مث تنقلات و کیک نداشته باشی غذاهاتم کم چرب ددست کن . سعی کن برای شام دوتا غذا بپزی برای خودت سبک درست کن ولی خوشمزه 😉 اینارو باید مدیریت کنی بدون ک اینقدپول میدی زحمت میکشی تا خوردنت صحیح نباشه تغییر چندانی نمیکنی ... همت کن ۵۵کیلو ببینمتا ... یه کمر باریک و کشیده ... دستای ماهیچه ای 😉 پاهای ماهیچه ای کشیده 😍😍😍😎😎😎 بعد بیای هی جلوی ما پُزش رو بدی 😎میخوایم چشممم کور کنیماااآا

سلام خوشگلم،عیبی نداره ورزش میکنی بدنت هوس میکنه سعی کن تو خونه چیزای مضر مث تنقلات و کیک نداشته باش ...

جووووووووووون💪💪💪💪💪💪

باشه عزیزم😍

تغییر کردن در زندگی همانند هم زدن غذا در اشپزیست! انسانی که تغییر نکند. ته میگیرد . تلخ میشود. و میسوزد.

سلام باربی جون خوبی عزیزم از صفحه اول تا اینجا خوندم .دقیقا چیزی که میخواستم پایه برای لاغر شدن .شکمم خیلی بده .البته بعد زایمان اینجوری شدم . خیلی بی اراده ام ...انگار با خودم لج کردم فقط میخورم😔😔😔😕

توروخدا به منم روحیه بدین