2777
2789
عنوان

بیاید توی این شرایط

226 بازدید | 22 پست

یچیزی بگین بخنیدیم یا اگه چیزی خریدین ی ذوقی کردین حتی اگه کوچولو بوده بگین 🧡

حتی اگه چند ثانیه لبخند رو لبتون اومد بگین ☺️💛

کاربری دست دوتا خواهره عزیزان 🤍🥹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دیروز پس از 4 ماه دوست صمیمیمو دیدم اومد خونمون بعد رفتیم بیرون تو هوای یخ بندون و برفی

یه تیکه لباس و یه انگشتر خریدم و درکل خوش گذشت😭😭(به جز اون بخشی که افتادم تو چاله اب یخ)

🐈🐕🌙💖

دیشب بعده دوسال گلس و قاب گوشیم عوض کردم😅

مبارکه 😍

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          

فردا قراره برم سونو صدای قلبشو گوش بدم بچم بعدش بریم براش خرید کنیم چندتام ایده دارم یادگاری عکس سونو و صدای قلبش اینارو درست کنم

فقط 14 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ایرانییییی لایک نکنننن.نیازی به کارآگاه بازی نیست❌کاربری دومِ آیلیم که در امتداد  دکترایِ داروسازیِ✅سوالی داشتین خوشحال میشم بپرسین تا جایی که بتونم راهنماییتون میکنم. مخالف سرسخت حس ششم هستم حتی برای سرگرمی.زاده آذربایگانِ آذربایجان نیمه تاریکشم

دیروز پس از 4 ماه دوست صمیمیمو دیدم اومد خونمون بعد رفتیم بیرون تو هوای یخ بندون و برفییه تیکه لباس ...

اخییی منی که دو روز پیش تصمیم گرفتم قطع ارتباط کنم 😂🧡

فردا قراره برم سونو صدای قلبشو گوش بدم بچم بعدش بریم براش خرید کنیم چندتام ایده دارم یادگاری عکس سون ...

اخی

سالم بغلش کنی😍

یه عدد نومزد دارم که تمام منه :) ....♡ درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر🎇🤍کاربرjnjnjnjnهستم و تا دوماه تعلیقم....🤭

فردا قراره برم سونو صدای قلبشو گوش بدم بچم بعدش بریم براش خرید کنیم چندتام ایده دارم یادگاری عکس سون ...

وای ننه تنش سلامتتت همیشه 🧡🥹

اینکه هنوز بعد ۵ روز تاخیر پری نشدم😅

میدونم بازم خبری نیستا ولی دوس دارم با همین امید الکی چند روزی خوش باشم 😆

کسی سوال میکند بخاطر چه زنده ای؟؟ و من برای زندگی تو را بهانه میکنم  و دختری در من ساز امیدواری مینوازد🌈🎸1403.04.24