2777
2789
عنوان

دلم میشکنه..

229 بازدید | 42 پست

دلم داره میشکنه ازرفتارای بقیه😔...

من وهمسرم هردوداریم ازصفر زندگیمون روشروع میکنیم وفقط یه ماشین داریم وخداروشکر همسرم سرکاره..نه این که مشکل مالی داشته باشیم نه ودرامد متوسطی داره..همسرم تواین مدت هرهزینه ای بوده خودش داره میده...چون دوست داره روی پای خودش باشه..منم به همسرم سخت نگرفتم..

حالا تیکه وکنایه فامیلای خودم اذیتم میکنه😔

چرا طلاهات سبکن؟

چرا اینکارو میکنی؟

چرا اونکارونمیکنی؟

تونی نی سایت گاهی میبینم بقیه میان میگن من فلان گرم طلا برامون خریدن واین چیزااونا هم به همین‌ طریق مثلا نگاهشون به منه این که چرا کم میگیرم..

من یه حلقه ۵گرمی یه نشون ۵گرمی گرفتم..۴النگوی سبک ویه جفت گوشواره.یه پلاک طلا که برای تولدم شوهرم خرید ویه زنجیر طلا که وقتی رفتم خونه مادرشوهرم شیراز بهم داد کل طلاهام تاالان که عقدم بوده.

ازحرفاشون ناراحت میشم😔

من درحد توان شوهرم خرید کردم..شوهرم تقریبا اکثر وسایل برقی خونه+سرویس چوبی شامل تخت خواب و...روهم باید بگیره..مهریم‌ هم 

۴۵۰سکه بوده.

یه عقد گرفتم با۲۰۰تا مهمان تویه باغ معمولی که کل خرجش شد۲۰ تومن.وتصمیم‌گرفتیم بریم یه ماه عسل خوب وعروسی نگیریم ولی آتلیه بریم ولباس بپوشیم برای عقدهم آتلیه رفتم..

ولی تیکه کنایه بقیه خیلی اذیتم میکنه😔

اونشب یه جا رفتم هی بهم میگفت این حلقت خوب نیست برو عوضش کن این چیه گرفتی...یا یکیشون بهم میگفت من اگه بچه های خودم بودن‌باید حتما عروسی میگرفتن حالا شما برو ماه عسل..یا میگن کسی که میره ماه عسل ارج واحترام نداره..

حرفاشون به گریم‌میندازه😔..

برادر زنداییم همزمان بامن عقد کرده هی میشینه پیش مادرم میگه برای عروسمون گوشی خریدیم..سرویس خریدیم..براش فلان کارو کردیم وبه من میگه برو عروسی بگیر.مامانم هم میشینه برای من تعریف میکنه

من وهمسرم باهم خوبیم ولی این حرفا دلمو میشکنه..آخه چرا فکر نمیکنن آدم ناراحت میشه؟😔

دلم همین الان آمادست گریه کنم..

بنای ازدواج روی سادگیه من شوهرم درحد توانش برام خرج‌میکنه واین برام قشنگتره‌.ولی حرفای دوست وآشنا نزدیک اشکم‌رودرمیاره..😔

هیچوقت نمی تونی مردمو راضی کنی پس کار خودتو بکن

ناراحتی نداره بگو برای من مهم نیست

همیشه جاودان در قلبم♥️❤.......میشه  برای  رسیدن ب آرزوم صلوات بفرستین آرزوم خوشبختی همه دختر پسراست...اونایی ک دوست دارن خوب باشن و برای خوب بودن تلاش میکنن💚 ...................................        💛💜💚  💗💗💗       دختر ایرانی معصومِ نژادش خالصه   💗💗💗  💜💚💛      کشور هلند در حالی از شعار زن، زندگی و آزادی حمایت کرده که بیشتر زنان هلندی شاغل در خیابان رد لایت آمستردام، با مشکلات روحی ـ روانی و البته اجتماعی ناشی از آن دوره فعالیت، دست‌وپنجه نرم می‌کنند.این واقعیت تنها شامل کشور هلند نیست تحقیقات از نهان خانه ی کشور های اروپایی نشان داده ک نگاه غرب ب زن ابزار محور و کالا محور است!@#$ .................................................................این روزا ی کسایی دارن خداحافظی میکنن ک ما نفمیدیم کِی سلام کرده بودن!😏😂اونی ک ایرانو دوست داره حتی تصور اینک از شمالِ ایران بخواد بره جنوب مجبور بشه ویزا بگیره رو تحمل نمیکنه!@#  ..........................................واما ویرانی با آنها ک چ بخواهند چ نخواهند جاده صاف کنند! تجزیه با صاحبان آنها!!!قرارداد میلیاردی تلخ رو امضاء میکنه میشینه تو بنز تلخش میره پنت هاوس تلخش قهوه ی تلخ میخوره!😏!..... کسی ک با دست امام بیعت نکنه مجبور میشه با پای طاغوت بیعت کنه داستان پسر خلیفه ی دوم و حجاج بن یوسف!!!🤭😉😏...............کشوری ک ( آمریکا)در ۷۰ سال ب ۳۳ کشور دنیا حمله کرده حرف از صلح و دموکراسی نزنه!🤫🤭😏.................میگن جنگ جهانی سوم در حال وقوعه!😂 عقب مونده دیگ سالاد شیرازی واسه ماست دیگ😕 با افتخار ایرانی مسلمانم ک امام حسین دارم ک نماد آزادگیه  ابن سینا مولوی خوارزمی ابوریحان افتخارات ایرانن! جنگ جهانی سوم سال ۵۷ تا ۵۹ بود کل دنیا یه طرف ایران ی طرف!!! ........................در آخر زمان از فتنه ها ناراحت نشوید زیرا فتنه ها منافقین شما را از بین میبرند فتنه های آخر زمان مثل استفراغی است ک هر آنچه برای جبهه ی حق ضرر دارد را بیرون میریزد و تشخیص حق و باطل هم برای کسانی ک منافق نیستند از آفتاب روشن تر است(❤پیامبر اکرم ص❤).................................

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

ی بار حرفتو بزن که دیگه به خودشون اجازه دخالت ندن

چقدر بگم؟

من دخترآرومیم ..روحیم جوری که اهل تند حرف زدن نیستم..وقتی ازمن خیلی بزرگترن‌ روی حستب احترام چیزی بهشون نمیگم..مثلا میگم خب ولی من حلقم رودوست دارم..کلی دنبالش گشتم..بعد جوری باهام رفتار میکنن که انگار شوهرم گولم زده

اینجور ادما ک‌ همش سرشون تو زندگی بقیه اس خیلی زیادن ب راحتی دل میشکنن و مسخره میکنن..هر طور هم باهاشون رفتار کنی راه خودشونو میرن..

تنها راهش اینه ک بهشون بی تفاوت باشی اجازه نده کسایی که از درون زندگیت خبر ندارن ناراحتت کنن.این کارا واسه اونا سرگرمیه انقد جدی نگیرشون

I need a hero to stop this thousand year old  pain,really hero not in movise

خب دیگران تلاششون اینه دقیقا شمارو آزار بدن. شما چرا توجه میکنین...

کاملا میتونم درک کنم اطرافیانتون چه رفتاری نشون میدن اما توی وجودت به این افتخار کن که ارزش های بزرگ‌تری و خداپسندانه تری برای زندگیت داشتی و دل گرم باش که ارزش خودت رو به مادیات بنا نکردی

عزیزم منم عروسی نگرفتم کلی مسخره شدم اما ن اینک عروسی نخوام خانواده شوهرم خودشون یهویی گفتن نداریم نمیگیریم یکماه ب عروسی😐 ولی زنداداشم عروسی گرفتن کلیپ ساختن فلان کردن یبارم کسی فیلمشون رو ندیده حتی خودم

حالا من جایی ام از نظر مالی ک همه مسخره کنندگان محترم نگاهم میکنن پشت همسرت باش برا من سرویس سبک هم برنداشتن با چشم گریون رفتم خونه بخت ولی شما ک دلت راضیه شوهرت قدرتو میدونه پس بیخیال مردم

اینجور ادما ک‌ همش سرشون تو زندگی بقیه اس خیلی زیادن ب راحتی دل میشکنن و مسخره میکنن..هر طور هم باها ...

آخه روی رفتار مادرم هم تاثیر گذاشتن..

شوهرم‌مرد خوبیه‌.‌‌.ولی اونقدری که بقیه میگن مامانم هم همش ازهمسرم ایراد میگیره..

سعی کن همیشه از ته قلبت عزت نفس داشته باشی و وقتی از کسی چیزی میشنوی توی خودت فرو نری

من هم تقریبا با سادگی زندگیم رو شروع کردم و نقابل خیلی چیز ها ایستادم

مهم اعتماد به نفس و تفاهم و رابطه ی خوب بین شما و همسرتونه

بلاخره همه متوجه میشن این چیزا اولویت شما نیست

ببخشید عذر میخوام بقیه گوهخور زندگیتن!!! به اونا چه  کسی عروسی نگیره ارج و‌ قرب نداره چیه😐🙄

یکیشون به مامانم زنگ میزد میگفت وای مثل دختر فلانی که اصلا نفهمیدن کی ازخونه باباش بردنش  میخندیدن..اخه توفامیل ما رسم دارن نامزدی های بزرگ..عروسی بزرگ..حنابندون بزرگ..منم‌چون اینکارارونکردم هی مسخرم میکنن

2790
2778
2791
2779
2792