2821
2789
عنوان

دلم میشکنه..

| مشاهده متن کامل بحث + 229 بازدید | 42 پست
کاملا میتونم حست رو درک کنم عزیزم... و تا وقتی تو این شرایطی از هیچ چیزی خاطره‌ی خوش برای خودت نمیت ...

چقدر خوب گفتی...

کاشکی قوی بودم...

کاشکی با یه حرف بقیه زود دلم نمیشکست..

خیلی ناراحت شدم از خوندن تاپیکت و حس و حالت. چون وقتی یه زندگی با عشق شروع میشه وقتی دوتا جوون تازه بهم میرسن خیلی بده که اطرافیان به خاطر چیزای مادی قشنگ ترین روز های دوتا جوون رو تلخ میکنن

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

با خودت و خدا عهد ببند و بگو خدایا من به خاطر رضای توئه که به یه جوون فشار نمیارم. به خاطر رضای توئه که به تجملات بهای بیش از حد نمیدم. خودت کمکم کن بتونم تو این تصمیمی که گرفتم خیلی آزار نمبینم و توانش رو بهم بده که رفتارهای بقیه دلم رو نشکنه

خیلی ناراحت شدم از خوندن تاپیکت و حس و حالت. چون وقتی یه زندگی با عشق شروع میشه وقتی دوتا جوون تازه ...

دقیقا😔

به خاطر کرونا نتونستیم همه فامیل رودعوت کنیم حالا باهامون قهر کردن😔...

حتی بعضیاشون یه تبریک ساده هم نگفتن بهم..

اینقدره برای ماه عسل ذوق داشتیم‌‌که چیا بخریم کجاها بریم ولی الان.....💔

با خودت و خدا عهد ببند و بگو خدایا من به خاطر رضای توئه که به یه جوون فشار نمیارم. به خاطر رضای توئه ...

خیلی گلُی....چقدر قشنگه حرفت

یه چیزی بگم؟

راستش یکی ازدلایل دوتامون مذهبی بودنمون..نمیخوایم به خاطر عروسی گناه کنیم..چون فامیلامون وفامیلای همسرم مذهبی نیستن..

یه دنیا ازت ممنونم بابت حرفای قشنگی که بهم زدی‌‌..خیر ببینی خواهری❤

دقیقا😔 به خاطر کرونا نتونستیم همه فامیل رودعوت کنیم حالا باهامون قهر کردن😔... حتی بعضیاشون یه تب ...

چقدر شروع زندگیت شبیه منه...

من یادمه یه شب به همسرم گفتم من همیشه تو شادی همه بودم و براشون تلاش کردم بهترین مراسم رو داشته باشن. از یه مهمونی ساده خانوادگی و تولد بکیر تا مراسم دیگه

ولی انگار هیچکس از ازدواج من اندازه‌ی یه غریبه هم خوشحال نیست. با خودم گفتم حتما حکمت خداست که وقتی تصمیم های اینجوری میگیری همه جوره امتحانت میکنه ببینه سر بلند بیرون میای یا نه

چقدر شروع زندگیت شبیه منه... من یادمه یه شب به همسرم گفتم من همیشه تو شادی همه بودم و براشون تلاش ک ...

من تولداشون تبریک میگفتن..میرفتم‌..هدیه میخردیم..زنداییم که منو توبچگیم مثل بچه خودش گاهی نگهداری میکرد حتی بهم تبریک هم نگفت...دخترداییام..و...

میخوام برم گلزار شهدا یه دل سیر خودمو خالی کنم بیام..

خیلی گلُی....چقدر قشنگه حرفت یه چیزی بگم؟ راستش یکی ازدلایل دوتامون مذهبی بودنمون..نمیخوایم به خاط ...

لطف داری مهربونم. من وقتی تاپیکت رو خوندم و متوجه شدم تصمیمات مثل من بوده میتونستم حالت رو درک کنم و اینکه واقعا دل بزرگی میخواد اول زندگی یه دختر این تصمیم رو بگیره. حتما همسرت رو خیلی دوست داری و اونم دوست داره که به خاطرش اینقدر تلاش میکنی. فقط از خدا برات آرامش و خوشبختی می‌خوام 

لطف داری مهربونم. من وقتی تاپیکت رو خوندم و متوجه شدم تصمیمات مثل من بوده میتونستم حالت رو درک کنم و ...

ممنونم مهربونم..

خوشبخت وشادو عاقبت بخیر باشی❤

درپناه خدای مهربون❤

شبت بخیر وخدایی🌹❤