2777
2789
عنوان

کیا جدا شدن؟؟؟

1376 بازدید | 49 پست

من هفته ی پیش رفتم جهیزیه م رو آوردم

همسرمم با اینکه یکسال از هم دور بودیم و ارتباطمون قطع بود اومده بود کمک، یه لحظه هم بغلم کرد و بوسیدم بهم گفت فراموشم نکن

خیلی روزای سختی رو گذروندم

هر وسیله ایم یه خاطره بود برام

خیلی از چیزای مشترک رو ریختم دور

دو روزه کارامون تموم شده و وسایل کاملا جمع و جور شدن ولی من واقعا احساس افسردگی می کنم.

اینکه بگین برگردم واقعا محال و غیر ممکنه

فقط چون معلمم و این روزها باید پر انرژی کار کنم خیلی دپرسم و نیاز به روحیه دارم.

میشه لطفا کمکم کنین؟

اگ امکانش هست دلیل جداییتون چی بود

وقتی اینهمه عاشق همین

من به قربون هر ۱۲ جفت دنده های قفسه سینت که قلبتو نگه داشتن🖤میدونی من دارم تو اون لحظه که چشماتو قلبتو با انگشت نشونم دادی گفتی اینا مال تو باشن زندگی میگنم❤الهی هرچی از عمرم مونده خداازم بگیره نصیب تو بشه❤یادته بهت گفتم چشات مثله تیلست،یه تیله همون رنگی پیدا کردم اما حیف نمیتونم نشونت بدم❤۳ سال عمرم رفت ،خدا میدونه بقیه روزارو چجوری باید تحمل کنم❤کاش یروز بلند شم ببینم خواب بوده،دیگه نشناسمت❤ دلم میخاد زندگی کنم دوباره،قلبم درد میکنه❤خدایا من گذشتم تو ب بزرگیت یادشو از ذهنم ببر🖤من کاری از دستم بر نمیاد دیگ از کی کمک بخام ،خدا شاهده هر شب تا صب هردعا ک بلد بودم خوندم🖤دیگ کم اوردم🖤الهی من فدای قد و بالات بشم❤خوشبحال اونی ک تورو داره،چشم قشنگ من💔💋میشه اگ خاستی یه صلوات برام بفرستی❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میشه بپرسم مشکلتون چی بوده ؟

تعجب کردم همسرتون اومده کمکتون. و اون حرف ها رو گفته🙄

امید دارم به روزی که منم مادر بشم 😍                                 بعد سه ماه صدای  💓 کوچلووشو بشنوم 😍.             بعد ۹ ماه بیاد بغل مامان بابا ش .👣                             اخ که من فدای خنده هات بشم مامانی 😣.              میشه برای مامان شدنم یه صلوات با دل های پاک تون بفرستید 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🌹

فقط خودت میتونی به خودت کمک کنی و بزرگترین کمک به خودت اینه که متوجه این موضوع بشی

ببین به هر دلیلی شما جدا شدید و این انتخاب خودتون بوده

چه دور از هم چه کنار هم

به هر حال یه روزی آدما جدا میشن از هم 

یکی با طلاق

یکی با مهاجرت

یکی هم سفر به دنیای بعد

سعی کن یاد بگیری از خودت دفاع کنی

سعی کن بدونی که روزای خوب هم داشتید 

و سعی کن آخرین حرفش رو فراموش کنی

اگ امکانش هست دلیل جداییتون چی بود وقتی اینهمه عاشق همین

یه بغل و بوسه گویای عشق نیست!

مشکلاتمون زیاد بود

اعتیادش، وابستگیش به خانوادش، دخالت شدید خانوادش، بیکاری، بی پولی، دست بزن، بی تفاوتی، بی توجهی و ...

زمان بهترین حلاله، اگه میتونی پیش مشاور برو که تو گذروندن این دوران کمکت کنه، باید برنامه ریزی داشته باشی و سر خودتو گرم کنی  خوبه که شاغلی ولی اوقات فراغتتو پر کن، با کتاب با ورزش با پیاده روی، ذهنتو مشغول کن تا اون مشغول نکرده.

کار خیر انجام بده، یه زمانی و بزار برو به بچه های کار یا بی سرپرست یا تو بهزیستی ها رایگان درس آموزش بده بزار انرژی خوبش برگرده به زندگیت

یه بغل و بوسه گویای عشق نیست! مشکلاتمون زیاد بود اعتیادش، وابستگیش به خانوادش، دخالت شدید خانوادش، ...

اوه من اصن ی تصور دیگ کردم

خب پس ب این فک کن راحت شدی.شاغلم ک هسی خداروشکر

من به قربون هر ۱۲ جفت دنده های قفسه سینت که قلبتو نگه داشتن🖤میدونی من دارم تو اون لحظه که چشماتو قلبتو با انگشت نشونم دادی گفتی اینا مال تو باشن زندگی میگنم❤الهی هرچی از عمرم مونده خداازم بگیره نصیب تو بشه❤یادته بهت گفتم چشات مثله تیلست،یه تیله همون رنگی پیدا کردم اما حیف نمیتونم نشونت بدم❤۳ سال عمرم رفت ،خدا میدونه بقیه روزارو چجوری باید تحمل کنم❤کاش یروز بلند شم ببینم خواب بوده،دیگه نشناسمت❤ دلم میخاد زندگی کنم دوباره،قلبم درد میکنه❤خدایا من گذشتم تو ب بزرگیت یادشو از ذهنم ببر🖤من کاری از دستم بر نمیاد دیگ از کی کمک بخام ،خدا شاهده هر شب تا صب هردعا ک بلد بودم خوندم🖤دیگ کم اوردم🖤الهی من فدای قد و بالات بشم❤خوشبحال اونی ک تورو داره،چشم قشنگ من💔💋میشه اگ خاستی یه صلوات برام بفرستی❤
یه بغل و بوسه گویای عشق نیست! مشکلاتمون زیاد بود اعتیادش، وابستگیش به خانوادش، دخالت شدید خانوادش، ...

برو یه جشن هم بگیر خلاص میشی. اصلا اهمیت نده مطمینم یه رن وقتی به طلاق میرسه که تا اخرین نفس تلاششو کرده و نشده خودتو نجات بده و اینده روشنی برای خودت بساز

میشه بپرسم مشکلتون چی بوده ؟ تعجب کردم همسرتون اومده کمکتون. و اون حرف ها رو گفته🙄

ما توی جلسه ی استرداد جهیزیه چنان دعوایی کردیم که میخواستن بیرونمون کنن ولی با این حال اون روز اومد کمک، هرچند وسایل خودشو از قبل برداشته بود!

ما توی جلسه ی استرداد جهیزیه چنان دعوایی کردیم که میخواستن بیرونمون کنن ولی با این حال اون روز اومد ...

اها پس اینطور اره منم تا جدایی رفتم وسایل مو‌بردم خونه مامانم ولی دوباره برگشتم پیش شوهرم

امید دارم به روزی که منم مادر بشم 😍                                 بعد سه ماه صدای  💓 کوچلووشو بشنوم 😍.             بعد ۹ ماه بیاد بغل مامان بابا ش .👣                             اخ که من فدای خنده هات بشم مامانی 😣.              میشه برای مامان شدنم یه صلوات با دل های پاک تون بفرستید 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🌹