2777
2789
عنوان

کیا جدا شدن؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1376 بازدید | 49 پست
فقط خودت میتونی به خودت کمک کنی و بزرگترین کمک به خودت اینه که متوجه این موضوع بشی ببین به هر دلیلی ...

درسته

یادم نمیره آخرین بار چطور پشتمو خالی کرد و عرصه رو به مادرش داد تا جولان بده

منم تصمیم گرفتم برم خونه پدرم تا تکلیفم روشن بشه

منم جدا شدم بد ۶ سال ی جورایی باهم زندگی میکردیم مسافرت میرفتیم خیلی برام سخت بود هنوزم سخته نمیدونم چ جوری تحمل کردم اما داره میگذره 

تو خواستنی ترین ، نتوانستمِ منی  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

درسته یادم نمیره آخرین بار چطور پشتمو خالی کرد و عرصه رو به مادرش داد تا جولان بده منم تصمیم گرفتم ...

سعی کنه همه چیز رو فراموش کنی

خودت رو برای یه زندگی جدید آماده کن

البته قرار نیست متفاوت یا عجیب باشه

فقط قراره بهتر از دیروزت باشه

درسته عزیزم، چشم، ممنونم

انشالله به‌زودی دلت آروم بشه 

درکت میکنم خیلی سخته منم‌ تو دورانی که همش دادگاه میرفتم افسرده شده بودم اصلا فکر میکردم  شوهرم مثل یه دستمال کثیف انداختم دور . ولی خوب خودم اقدام کردم برای جدایی وقتی به این فکر میکردم بعد چند سال باید تنها باشم و تنها زندگی کنم حالم بد میشد .ولی باز به آرامش و استقلال بعدش فکر میکردم اروم میگرفتم .

انشالله که به زودی دوباره خنده روی لبات بیاد .‌‌‌‌.  

♥️😘😘😘♥️

امید دارم به روزی که منم مادر بشم 😍                                 بعد سه ماه صدای  💓 کوچلووشو بشنوم 😍.             بعد ۹ ماه بیاد بغل مامان بابا ش .👣                             اخ که من فدای خنده هات بشم مامانی 😣.              میشه برای مامان شدنم یه صلوات با دل های پاک تون بفرستید 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🌹
مشکلاتتون حل شد دیگه؟

اره  گلممم شوهرم رفت خونه جدا گرفت وسایل شم برد بعد اومد پیشم که برگرد با هم زندگی کنیم 

من اولش قبول نکرد اینقدر اصرار که من به تمام اشتباهاتم پی بردم بعد قبول کردم که موقت برگردم 

خداروشکر بعد یه سال همه چی خوبه و واقعا اونی شده که من می خواستم . دیگه اشتباهات قبلشو انجام نداده 

الان هم اقدام کردیم برای بچه . انشالله که همه چه با شوهر بدون شوهر خوشبخت باشند . از زندگی شون راضی باشند ♥️

امید دارم به روزی که منم مادر بشم 😍                                 بعد سه ماه صدای  💓 کوچلووشو بشنوم 😍.             بعد ۹ ماه بیاد بغل مامان بابا ش .👣                             اخ که من فدای خنده هات بشم مامانی 😣.              میشه برای مامان شدنم یه صلوات با دل های پاک تون بفرستید 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🌹