2777
2789
عنوان

کیا جدا شدن؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1376 بازدید | 49 پست
چیشدشوهرت راضی شدبره خونه بگیره؟

خیلی دوستم داشت اصلا قبول به طلاق نمیشد .‌‌ 

نمیدونم وقتی که من وسایلم و بردم شوهر خاله ام برده بودنش خونه که دیده خونه خالیه فقط وسایل خودش هست کلی گریه کرده که من آرزو ها داشتم . هنوز دوستش دارم . بعدشم رفت خونه گرفت وسایلش و برد . بعدشم کلی پیغام که من می خوام باهات زندگی‌کنم .

در ضمن بگم خونه سه دونگ مال من بود سه دونگ مال شوهرم . که وکیل من اقدام کرد خونه پلمپ بشه تا معلوم بشه تکلیف برای همون مجبور شد خونه جدا بگیره وسایل شو ببره

امید دارم به روزی که منم مادر بشم 😍                                 بعد سه ماه صدای  💓 کوچلووشو بشنوم 😍.             بعد ۹ ماه بیاد بغل مامان بابا ش .👣                             اخ که من فدای خنده هات بشم مامانی 😣.              میشه برای مامان شدنم یه صلوات با دل های پاک تون بفرستید 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🌹

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره  گلممم شوهرم رفت خونه جدا گرفت وسایل شم برد بعد اومد پیشم که برگرد با هم زندگی کنیم  ...

خب خداروشکر

عزیزم من شوهرم حاضر نشد خونه ی جدا بگیره چون باباش از اول گفت یا همین خونه یا هیچ جا! اونم که اراده ای از خودش نداشت! منم یکسال صبر کردم شاید فرجی شد ولی هیچ اقدامی نکرد نه تنها تلاشی نکرد بلکه دوید این دادگاه و اون دادگاه شکایت منو خانوادمو کرد!

خیلی دوستم داشت اصلا قبول به طلاق نمیشد .‌‌  نمیدونم وقتی که من وسایلم و بردم شوهر خاله ام برد ...

بازم خداروشکر

شوهر من از قبل همه چیزشو جمع کرده بود برده بود! ترسیده بود من برشون دارم! حتی از وسایلمم برداشته بود

بازم خداروشکر شوهر من از قبل همه چیزشو جمع کرده بود برده بود! ترسیده بود من برشون دارم! حتی از وسای ...

طناز 

این ک میگی بغلت کرده بهش قکر نکن‌ 

ی جا خونده بودم که مردا این حقشونه.. خیلی توجه میکنن و همین ک فهمیدن تو می‌خوای بیای سمتش ولت میکنن...یه عده این مریضی رو دارن متاسفانه فقط تعریفش خاطرم هست اسمشونو فراموش کردم ...تو دوران دانشجویی یه روان شناس اومد گفت پسره مثلا بهت خیلی توجه میکنه دایم تشویقت میکنه ازت حزوه میگیره نگاه های خاص دازه حتی لبخند های معنا دار ولی همین ک اسیرت کرد شونه خالی میکنه حتی پیشنهاد هم نمیده!!!!! و تو دختر میمونی توی خماری که این چی بود چی شد و شروع میکنی ب جلب توجه کزدن....

شاید شوهرت خواسته باهات جنگ روانی راه بندازه 

و شایدم از سر هوس بوده 

ذهنتو اصلا درگیرش نکن 

این حق رو به خودت بده ک برای چند سال زندگی ک تباه شده غم بگیری ...مثل مرده ای ک‌مدتی براش عذاداری میکنن....

شاید اگه قبول کنی این ناراحتی حقت هست ولی میگذره کمتر اذیت شی

ی صلوات‌برای حاجتم‌میفرستی ممنون
طناز  این ک میگی بغلت کرده بهش قکر نکن‌  ی جا خونده بودم که مردا این حقشونه.. خیلی تو ...

ممنونم ملکه جان

فدای محبتت

دقیقا زمان که میگذره حالم بهتر از روز قبل میشه

گذشت زمان خیلی کمک کننده ست

منم دیگه گول این رفتاراشو نمی خورم

ممنونم ملکه جان فدای محبتت دقیقا زمان که میگذره حالم بهتر از روز قبل میشه گذشت زمان خیلی کمک کنند ...

اینکه حستو سرکوب نکنی فکر میکنم خیلی ب بهتر شدنت کمک کنه 

بالاخره یه روزای خوبم داشتی یادش بیفتی دلت بگیره یا یه صحنه خوب ببینی 

خودت ماشالا استادی لازم به گفتن من نبود ببخشید جسارت کردم ولی حس کردم از نوشتت داری حستو سرکوب میکنی 

حدقل اینجا برای خودت ازادانه بنویس 

نگران قضاوت شدنم نباش 

تو تلاشتو کردی 

به هر حال ادم واقعا گاهی کم‌میاره 

اینکه حستو سرکوب نکنی فکر میکنم خیلی ب بهتر شدنت کمک کنه  بالاخره یه روزای خوبم داشتی یادش بیف ...

ممنونم ملکه جان

درست میگی

راستش بدجوری دلم گرفته

از اینکه نذاشته بود یه لنگه جورابشم جا بمونه!

از این که به کلی از وسایلای منم دستبرد زد!

ممنونم ملکه جان درست میگی راستش بدجوری دلم گرفته از اینکه نذاشته بود یه لنگه جورابشم جا بمونه! ا ...

به جسم تو به روح تو به همه چیز تو‌دستبرد زده بود عزیزرمم 

منتها تو اینقدر قوی شدی ک تونستی خودتو ازش بگیری ..من کسی رو تشویق به طلاق نمیکنم اما همین ک تونستی خودتو بیرون بکشی با وجود همه تعلقاتی ک‌بهش داشتی و حسی بهش داشتی ولی تونستی ازین زندگی بیرون بیای 

خودتو بسازی 

زندگیتو 

اعتماد بنفس از دست رفتت رو 

تونستی قوی بشی ...میگن عدو شود سبب خیر اگز خدا خواهد 

تو زندگیتو ب پاش ریختی ولی بازم پاشدی و جم کردی خودتو...

یه مدت ک بگذره اینم عادی میشه 

فدای سرت هر چی ک‌برده 

اون حتی اینقد معرفت و شعور نداشت ک حدقل یکبار تلاش کنه توی این یکسال....

اصلا ناراحت وسیله هاتم نباش ....خودتو بغل کن ک خودتو داری ، و مال اون نیست دیکه،،،،

به جسم تو به روح تو به همه چیز تو‌دستبرد زده بود عزیزرمم  منتها تو اینقدر قوی شدی ک تونستی خود ...

چقدر قشنگ گفتی ملکه جان

دوس عزیزم😘😘😘

مشخصه که هر دو در مکتب درس بانو آرتمیس خوب آموزش دیدیم 

خیلی خوشحالم که دوست قوی و قدرتمندی مثل تو رو دارم کنارم

خیلی برام این دوستی ارزشمنده

چقدر این حرفت به من قوت قلب داد

درسته اون ۵ سال به همه چیز من دستبرد زد

من همه چیزمو به پاش ریختم ولی اون اینقدر نالایق بود که منو از دست داد!

من الان خودمو دارم، خودم که دیگه متعلق به اون نیستم، متعلق به خودمم، قوی تر از همیشه، مقتدرتر از همیشه دارم زندگیمو می کنم و به خودم افتخار می کنم، خوشحالم که این دیگه آخرین دستبردهاش به خورده وسایلای من بود! دیگه نمیتونه به من آسیب بزنه چون من اونقدر قوی شدم که چنین اجازه ای نمیدم بهش

ممنونم ازت ملکه جان

بازم ازت میخوام کنارم باشی و بهم قوت قلب بدی😍😘

چقدر قشنگ گفتی ملکه جان دوس عزیزم😘😘😘 مشخصه که هر دو در مکتب درس بانو آرتمیس خوب آموزش دیدیم&nbs ...

عزیزم،🥰🥰🥰🥰

منم خیلی  خوشحالم از اینکه میبینم رشد میکنی و این راه درسته...

منم سعی میکنم هر روز قوی تر از دیروز باشم  

قربونت برم مرسی لطف داری 

بقول بانو در مسیرش که باشی راه خودش برات هموار میشه و پالس های خوب کنارت قرار میگیرن تا تو رو قوی کنن..

کاش بازم بانو برامون بنویسن...

حتما عزیزم‌حتما...منم‌خیلی دوست دارم باهم باشیم ،😘😘😘

هر وقت دلت گرفت همینو با خودت تکرار کن که دیگه نمیتونن بهت اسیب بزنن و تو خودتو تونستی ازشون بگیری 

خیلیا تو شرایط خیلی سخت و بد دارن زندگی میکنن یا توان جدا شدن ندارن و یا پشتیبان 

اما تو‌خداروشکرهر دوشو داری ...

مهم تر از همشون هم اینکه خودتو داری 

هر وقت دلت گرفت همینو با خودت تکرار کن که دیگه نمیتونن بهت اسیب بزنن و تو خودتو تونستی ازشون بگیری&n ...

بازم ممنونم ملکه جان😘😘😘

بله واقعا چقدر خوبه که خودمون پشت خودمون هستیم

من شکر خدا خانوادم کنارمن ولی عمده ی کارها و مدیریت امور همگی به عهده ی خودمه

دادگاه رفتن، لایحه نوشتن، برنامه ریزی ها

ولی خانوادم توی این مسیر کنارم هستن و همراهم میان و این بزرگترین امتیاز منه

واقعا همین که خودمو ازشون دریغ کردم براشون بزرگترین ضرره