2777
2789
عنوان

بتا

| مشاهده متن کامل بحث + 866 بازدید | 85 پست
خب پسدکتر برن چه فایده داره؟ 😢

خب دکتر ازت می پرسه چندم سیکلی بعد با توجه به اون میگه عدد بتات خوبه یا خدایی نکرده خوب نیست اما برای این زمان تو عدد بتات عالیه نگران نباش اصلا انشاالله که بارداری خوبی داشته باشی 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزمروزی که باید پری بشی یعنی ۱۴ روز بعد تخمک گذاری طبیعیش اینه صد باشه یا بیشتر باشه . اما کمتر کمی شک برانداز هست .

اما بودن کسانی که موعد پری حتی منفی بودن و بعدش بتا رشد کرد و بچه های سالم به دنیا اوردن

شما روز سی ویک بتاتون خوبه و استرس بیخود نداشته باشید که براتون مثل سم میمونه .

مبارکتون باشه و به سلامتی به. دنیا بیاد برای منم دعا کن این ماه مثبت بشه

خدارو صد هزار بارشاکرم که برای بار دوم ، منو لایق مادرشدن دونست . حسی بی نظیر و ناب که هیچ گاه قابل وصف نیست و در این لحظات شیرین تک تک دوستان منتظر  رو یاد میکنم و دعا میکنم تا اونها هم این حس زیبا رو به زودی تجربه کنند *****الهی آمین
میگم که نمیدونم ی بار30روزه پریود میشم، ی بار 35 روزه ی بار 28 حداکثرش 35 روزه بوده.. واسه همین نمید ...

آها پس خوبه دیگه خیلی نگرانی تکرار کن ببین دو برابر میشه یا ن من خودم ۹ روز بعد تاخیر منفی بود و دو روز بعد دوباره آز دادم مثبت شد ۱۳۹ بعد ۴۸ ساعت بعد تکرار کردم شد ۸۹۰

آها پس خوبه دیگه خیلی نگرانی تکرار کن ببین دو برابر میشه یا ن من خودم ۹ روز بعد تاخیر منفی بود و دو ...

خب موه نباید دو برابر بشه؟!! بیشتر از دو برابر بشه طوری نیس؟ دوبرابر 139، 890نمیشه کههه

من سر رشته ندارم تو این زمینه

مشکلی نبود تااینکه تو شیش ماه یه دفعه دردم گرفتو دنیا اومدن خیلی امیدواربودم بمونن ولی نموندن ...فدا ...

دهانه رحمت باز شد؟ یا استرس اینا؟! ان شاءالله خدا اولاد سالم و صالح بده

منم دوقلوهام دوتا پسر ایلیا و عرشیا هفت ماهه دنیا اومدنو نموندن درکت میکنم خیلی سخته 

اخی خیلی سخته متاسفم عزیزم بچه های منم اوا واریا بودن بعد چهارسال دربه دری تومطبا با ای یوای باردارشده بودم 💔