2777
2789
عنوان

بتا

| مشاهده متن کامل بحث + 866 بازدید | 85 پست

[QUOTE=155184344]اخی خیلی سخته متاسفم عزیزم بچه های منم اوا واریا بودن بعد چهارسال دربه دری تومطبا با ای یوای باردارش ...[/QUعزیزم میدونم چیا کشیدی خیلی خوب حالتو میفهمم داغش همیشه میمونه رو دلم آدم  من بعد اونا افسردگی گرفتم دکتر گفته بود باید باردار بشه ک یادش بره ولی من چون میترسیدم اصلا نمیخواستم دوباره باردار شم ولی ناخواسته حتی اقدامم نداشتیم دو روز مونده بود ب پریودیم رابطه بدون جلوگیری داشتیم ک همون شد و من باردار شدم باور نمیکردم اصلا 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

[QUOTE=155184344]اخی خیلی سخته متاسفم عزیزم بچه های منم اوا واریا بودن بعد چهارسال دربه دری تومطبا ب ...

من دیگه دل کندم ازبچه داشتن دیگه کشش دکتر رفتنو ندارم ...برادرمم سی سالش بود یه ماه پیش فوت کرد دیگه بریدم از زندگی ...ایشالله به سلامتی نی نی تو بغل کنی 🌹

من الان ۶ هفته ام عزیزم ن دوقلوهام نموندن گلم 

من خیلی کمر درد شدید دارم و یک دفعه پهلوی چپم میگیره ب حدی جیغم هوا میره...اینا عادیه؟ با استراحت خوب نمیشه خیلی و شبا ی بیچارگی  میخوابم درد سمت چپم دائمه ولی سمت راستم هر از گاهی تیر میکشه و خوب میشه.. دوقلو نباشه

من دیگه دل کندم ازبچه داشتن دیگه کشش دکتر رفتنو ندارم ...برادرمم سی سالش بود یه ماه پیش فوت کرد دیگه ...

وای الهی بمیرم برا دلت ک اینجوری خون جیگر شده غم آخرت باشه عزیزم خدا خودش بخواد تو هیچ نمیفهمی ک باردار شدی دقیقا مثل من امیدوارم هر چی زودتر دلت آروم شه خدا خودش صبر بده بهت 

عزیزم زیاد رو بتا حساس نباش .مال من دو هفته بعد موعد ۳۰۰ بود یعنی هفته ۶ 

بچت پسره؟؟

عدّه ای هستن در وَهمِ خود،خداجو و خداپرستن،اما خلقی برای در امان ماندن از شرّشان به خدا پناه میبرن.خداوند سرنوشت هیچ قوم و ملتی را تغییر نمیدهد مگر به خواست خودشان...
من خیلی کمر درد شدید دارم و یک دفعه پهلوی چپم میگیره ب حدی جیغم هوا میره...اینا عادیه؟ با استراحت خو ...

اینا علائم بارداری ولی نمیدونم دوقلو بودن یا نبودنشو من سر دوقلوهام اصلا درد نداشتم هیچی امیدوارم صحیحو سالم بیاد بغلت 

من دیگه دل کندم ازبچه داشتن دیگه کشش دکتر رفتنو ندارم ...برادرمم سی سالش بود یه ماه پیش فوت کرد دیگه ...

خدا رحمتش کنه عزیزم... در نا امیدی بسی امید است... ناامید نباش.. خدا بزرگه. 

دهانه رحمم باز شده بود اومده بودن توکانال زایمان ...ایشالله خونتون با صدای بچتون پر بشه 🌹

ای جانم.منم بارداری اولم ۲۷ هفته همینجوری شد.تو کانال گیر کرده بود بچم😣😩

عدّه ای هستن در وَهمِ خود،خداجو و خداپرستن،اما خلقی برای در امان ماندن از شرّشان به خدا پناه میبرن.خداوند سرنوشت هیچ قوم و ملتی را تغییر نمیدهد مگر به خواست خودشان...