2777
2789
عنوان

سامانتل

516 بازدید | 18 پست

کسی سیمکارتش دارع؟راضیع؟

فقط 6 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یه دختر ۲۰ ساله که راه زندگیش بلاخره پیدا کرده😍✨ تا ابد مدیون ۱۴۰۵ هستم🙃✌🏻چشام باز کرد انگار اندازه چند سال بزرگتر شدم😇🧡اینو بدونید تا خودتون نشناسید هیچ وقت از زندگی لذت نمی برید فق انگار میگذره👎🏻🥴

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره خیلی خوبه

چی هست

سلام✋این کاربری دست دو نفره❤یکی کاربرا تصمیم گرفته تا 25سالگی ازدواج نکنه شاید سوال شه خب به ماچه چرا باید اینو امضات بذاری اجیِ من اینو واسه خودم گذاشتم هوایی نشم🫠

شماره هاش خیلی قشنگه مخصوصا دائمی

چطوری هست ؟

سرعت و آنتن دهی و قیمت بسته چطوره

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یه دختر ۲۰ ساله که راه زندگیش بلاخره پیدا کرده😍✨ تا ابد مدیون ۱۴۰۵ هستم🙃✌🏻چشام باز کرد انگار اندازه چند سال بزرگتر شدم😇🧡اینو بدونید تا خودتون نشناسید هیچ وقت از زندگی لذت نمی برید فق انگار میگذره👎🏻🥴

سیمکارته مثل همراه اول

از چ لحاظ میگین خیلی خوبه

سلام✋این کاربری دست دو نفره❤یکی کاربرا تصمیم گرفته تا 25سالگی ازدواج نکنه شاید سوال شه خب به ماچه چرا باید اینو امضات بذاری اجیِ من اینو واسه خودم گذاشتم هوایی نشم🫠

چطوری هست ؟سرعت و آنتن دهی و قیمت بسته چطوره

من ک ندارم رفیقم داره ناراضی نیست ولی فک کن مثلا۰۹۹۹۹۹😅 پیش شمارش جالبه

سعدیا! گفتی که مهرش می رود از دل ولی؛ مهر رفت و ماه آبان نیز آرامم نکرد...

من ک ندارم رفیقم داره ناراضی نیست ولی فک کن مثلا۰۹۹۹۹۹😅 پیش شمارش جالبه

هوم 😁🎀

1
5
10
15
20
25
30
35
40

قیمتا هم واقعا هوم داره😣😂 چند وقت پیش میخواستم بخرم اتفاقا قیمت ها نجومی شده بودن

قیمت سیم کارت؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بله🙂

مگه چقدره؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز