یه دختر ۲۰ ساله که راه زندگیش بلاخره پیدا کرده😍✨ تا ابد مدیون ۱۴۰۵ هستم🙃✌🏻چشام باز کرد انگار اندازه چند سال بزرگتر شدم😇🧡اینو بدونید تا خودتون نشناسید هیچ وقت از زندگی لذت نمی برید فق انگار میگذره👎🏻🥴
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
سلام✋این کاربری دست دو نفره❤یکی کاربرا تصمیم گرفته تا 25سالگی ازدواج نکنه شاید سوال شه خب به ماچه چرا باید اینو امضات بذاری اجیِ من اینو واسه خودم گذاشتم هوایی نشم🫠
یه دختر ۲۰ ساله که راه زندگیش بلاخره پیدا کرده😍✨ تا ابد مدیون ۱۴۰۵ هستم🙃✌🏻چشام باز کرد انگار اندازه چند سال بزرگتر شدم😇🧡اینو بدونید تا خودتون نشناسید هیچ وقت از زندگی لذت نمی برید فق انگار میگذره👎🏻🥴
سلام✋این کاربری دست دو نفره❤یکی کاربرا تصمیم گرفته تا 25سالگی ازدواج نکنه شاید سوال شه خب به ماچه چرا باید اینو امضات بذاری اجیِ من اینو واسه خودم گذاشتم هوایی نشم🫠
من ک ندارم رفیقم داره ناراضی نیست ولی فک کن مثلا۰۹۹۹۹۹😅 پیش شمارش جالبه
هوم 😁🎀
فقط 6 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
قیمتا هم واقعا هوم داره😣😂 چند وقت پیش میخواستم بخرم اتفاقا قیمت ها نجومی شده بودن
قیمت سیم کارت؟
فقط 6 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40