2821
2789
عنوان

سامانتل

| مشاهده متن کامل بحث + 1008 بازدید | 18 پست
دیگه حالا بستگی به رند بودن شماره داره من میخواستم تاریخ تولدمو بگیرم بالا بود واقعا

چقدر مثلا؟

چشام باز کردم دید وسط چه زندگی سگی به دنیا اومده🙃💔اما حالا که اومده حیفه دست خالی بره💁🏻♀️💕لطفا با من درددل نکنید من خودم به زور شیره سرپام😉😉😉🥺😂🦶🏻🦶🏻🦶🏻من از دور بسیار خشک و جدی ،از نزدیک شوخ و صمیمی و از خیلی نزدیک بسیار بسیار غمگینم🥴🫠سختی ها مثل الماس روح آدم رو صیقل میده و از همون قسمت صیقل خورده نور دچار شکست میشه و هفت رنگ زیباش نمایان میشه💎⚡ چه می دونم فدای سرم که خراب کردم منم بار اولمه که دارم زندگی می کنم💆🏻♀️🤝🏻

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

سلام عرض ادب واحترام خدمت دوستان عزیزشنیدم ساماتل طرح2برابری اینترنت داره که12گیگ بخری24گیگ بهت اینترنت میده یک ماهه ولی سوال برام پیش اومده قبلامیگفتن هرجمعه میتونی فعال کنی که40درصدتخفیف بهت بخوره ولی تواینترنت سرچ کردم انگاراین طرح مناسبتی هست که همیشه قابل فعالسازی نیست ازدوستانی که این سیمکارت رادارندممنون میشم این مسئله راشفاف سازی کنندمیخوام سفارش بدم ولی انگارهزینه اینترنتش نسبت به همه اپراطورهایه مقدارپایین ترهست