2789
عنوان

پیامای شوهرم قلبمو به درد میاره

144463 بازدید | 460 پست

خانما شوهرم ماهی ۷۰ تومن درامد داره، ولی همش دارم التماسش میکنم تورو خدا واسه خونه یه کم ماست بخر، توروخدا یکم میوه بخر. همشم میگه کوفتت بشه از سرت زیادیه. توی یه سال یه دست لباسم نخریده واسم. میگه داری همونارو بپوش. دندونم درد میکنه میگم پول بده برم عصب کشی کنم میگه من خودم دندونام خرابه ندارم بدم. بعدش هرروز ازم رابطه میخاد وقتی بچه نذاره یا نتونم میذاره از خونه میره شبم نمیاد کلی هم فوش میده. امروز اومد سمتم گفتم دلم ازت پره، گف چرا بگو ببینم چته، حرفامو زدم که بهم اهمیت نمیدی خرج نمیکنی، وسطش گریم گرف زار زدم، گفتم شبیه زنای ۵۰ ساله شدم درحالی که ۲۸ سالمه ولی محل سگ نمیدی بهم. اونم گف باشه از این بعد محبت میکنم و نیازای خونه و فلانو میخرم. رفتم سرکار، برگشتم بازم ازم رابطه خواست ولی دیدم هیچی نخریده حتی بهش گفتم دوس دارم سرراه واسم یه گل بچینی اونم نکرده بود. یهو دیدم تو گوشیش فیلم خاک برسری نگاه میکرده دو دیقه پیش ، منم عصبی شدم گفتم برو با همونا خودتو خالی کن. بعدشم شوهرم شروع کزد فوش دادن که تو عصر بهم ندادی که حق دارم و فلان بعد رف خونه ننش بخوابه شبو، اینم پیاماشه میذارم ببینین

بی عرضه همه چی ازم انتظار داشنه باش خودت هیچ گوهی نباش. الانم میخای اذیت کنی و هی خودتو رو دور ناز کردن گذاشتی ببینم از این به بعد چه گوهی میخوری. یکمم اینطوری ادامه بدی مطمئن باش اون حرفی که زدی هم اتفاق میفته و منو با یه دختری دیگه تو خیابون میبینی. حسرت منو تا اخر عمرت مبخوری این دفه به جون بچم به حضرت عباس یه ذره هم بهت اهمبت نمیدم جزغاله شی بعد عصر پیشم ناله کن محل نمیدی بهم. دیگع کلا مردی برام من زن ندارم دیگه. بهتر بگم، زنی به اسم تو ندارم.از این به بعد هیچ وقت هیچ وقت ازت انتظار رابطه و خانومی ندارم توهم نداشنه باش تا عین من سگ نشی. اینو از رو عصبانیت نمیگم اصن منو تو واقعا بدرد هم نمیخوریم افتادیم رو سیکل معیوب هی همو زجر میدیم پیر میکنیم همو. شاید یه درصد من برات شوهر باشم ولی تو هیچ وقت برام زن نمیشی.

تا اقدام نفقه نداشته باشین همین آش و کاسه هست

هرکسی مشکل حقوقی و ساده تر بگم دادگاهی احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده کمک کردن غیرمالی از علاقه های قلبیم هست حضورم درهرپرونده ای تاحالاشکر خدا باخت نداشته !!! چون ما با پروردگار معامله میکنیم نه بنده هاش با خدا فقط زد و بند کنین همش سوده [واقعیت میگه هزارنفر از وکیل های محترم هم به من نمیتونن اصلا برسن]بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از خدات وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه قلب داشته باشه ولی نه [وجدان]هیچ وقت کسی قضاوت نکن! اگرقضاوت کردی فقط برای اینکه گناهاتش باگناهات توفرق داره، انسانیت و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی داشتن سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست انسانیت گاهی یک لبخندهس یک آرامش امنیت ک محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم که به احساسات و روح یک انسان غمگین سقوط رسیده آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی هاباشه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

حالم بهم میخوره این روزا همه از این فیلما میبینن فقط

شما امکان نداره یه آدم دروغگو رو پیدا کنی که به حرفای کسی اعتماد کنه... یا آدم خیانتکاری که باور کنه طرف مقابل بهش متعهده... اکثر آدمای مهربون هم نمیتونن تصور کنن کسی بتونه بهشون آسیب بزنه... میدونی هر آدمی دنیا و آدماشو همونجوری میبینه که خودش هست!:)

بی عرضه همه چی ازم انتظار داشنه باش خودت هیچ گوهی نباش. الانم میخای اذیت کنی و هی خودتو رو دور ناز کردن گذاشتی ببینم از این به بعد چه گوهی میخوری. یکمم اینطوری ادامه بدی مطمئن باش اون حرفی که زدی هم اتفاق میفته و منو با یه دختری دیگه تو خیابون میبینی. حسرت منو تا اخر عمرت مبخوری این دفه به جون بچم به حضرت عباس یه ذره هم بهت اهمبت نمیدم جزغاله شی بعد عصر پیشم ناله کن محل نمیدی بهم. دیگع کلا مردی برام من زن ندارم دیگه. بهتر بگم، زنی به اسم تو ندارم.از این به بعد هیچ وقت هیچ وقت ازت انتظار رابطه و خانومی ندارم توهم نداشنه باش تا عین من سگ نشی. اینو از رو عصبانیت نمیگم اصن منو تو واقعا بدرد هم نمیخوریم افتادیم رو سیکل معیوب هی همو زجر میدیم پیر میکنیم همو. شاید یه درصد من برات شوهر باشم ولی تو هیچ وقت برام زن نمیشی.