2777
2789
عنوان

تاپیک جامع ورزش روزانه

| مشاهده متن کامل بحث + 37121 بازدید | 3641 پست
قبلش چی میخوری؟ گرم میکنی؟؟ ساعت خاصی ورزش میکنی؟؟

من همیشه ی خدا عصر یا آخرشب ورزش کردم. قبلا اصلااااا این طوری نبودم. منظورم سری های قبل که رژیم میگرفتم. ولی الان از پریروز عصر شروع کردم به حدی خسته شدم سر ۲۵ مین از پا افتادم. 

زنانی که شروع به ورزش میکنم بیش از ۲ ساعته که از ناهارم میگذره. بله گرم میکنم

تا غزل هست دل غمزده ات مال من است........من به دنبال تو، چشم تو به دنبال من است........
شکمم داره بزرگ میشه بعد برای برجسته شدن با س نم ورزشی هست ؟

اره عزیزم امشب ورزششو برای دانلود میذارم البته چندصفحه قبل یه لینک هست ورزشای باس.ن هستش میتونی دانلود کنی حجمی نداره ولی فیلمشم میذاره شکمتونم ، شبا شام سبک بخورید ترجیحا برنج و گوشت قرمز و ماکارونی و نون و سرخ کردنی و امثالهم نباشن. سوپ کم روغن خوبه.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره عزیزم امشب ورزششو برای دانلود میذارم البته چندصفحه قبل یه لینک هست ورزشای باس.ن هستش میتونی دانل ...

ممنون منتظرم بذار برام ریپلی کن منو تا ببینم ممنون

من چون قدم کوتاهه ی کمم چاق میشم سریع نشون میده و بد میشم 152 هستم

وزنم الان 57 شده 

من همیشه ی خدا عصر یا آخرشب ورزش کردم. قبلا اصلااااا این طوری نبودم. منظورم سری های قبل که رژیم میگر ...

اول باید یه آهنگ شاد بذاری بعد چندتا قر بدی 😉 بعد حرکات کششی انجام بدی بدنت ریلکس بشه بعد ورزش اصلیت رو شروع کنی و اینکه خب شما بعد دوساعت ک دیره ، شما نیمساعت بعدش میتونی شروع کنی بشرط اینکه غذات سبک و پرانرژی باشه، مثلا قبل ورزش مرغ و خرما بخوری مرغ و کمی برنج، یا نیمرو و نون، کم البته . ک انرژی بده و درعین حال آبکی نباشه ک معدت رو سنگین کنه موقع ورزش قلوپ قلوپ نکنه 😁 یا خرماو تخم مرغ..باروغن کم. کلا نیمساعت تا۴۵دقیقه قبل ورزش غذایی بخور ک کربوهیدرات طبیعی+پروتیین باشه .همینطور بعدش . مثلا بعد ورزشت شیرخرما بخور . 

اول باید یه آهنگ شاد بذاری بعد چندتا قر بدی 😉 بعد حرکات کششی انجام بدی بدنت ریلکس بشه بعد ورزش اصلی ...

خیلیییی نکات خوبی گفتی ممنووووون

تا غزل هست دل غمزده ات مال من است........من به دنبال تو، چشم تو به دنبال من است........

پریانکا جان سلام 

من چندماه هست که توباشگاه پیلاتس کار می کنم

اما با سنم کوچک شده

قبلا بزرگتر وخوش فرم بود

الان چه کنم؟تا با سنم مثل قبل بشه

اسکوات با وزنه با سن رو بزرگتر می کنه؟یا بیشتر آبش می کنه؟

وزنم ۵۷ قدم ۱۶۰