2777
2789
عنوان

تاپیک جامع ورزش روزانه

| مشاهده متن کامل بحث + 37121 بازدید | 3641 پست
سلام منم بازی😁 من تقریبا ده روزه شروع کردم رژیمو. قد ۱۶۷ وزن ۸۴🙈 سه روز در هفته زیر ۱۰۰۰ میبند ...

سلام ب روی ماهت ب چشمون سیاهت 

آره کالریت خوبه دوستم.

فقط اگر سعی کنی تو کالری شماریت غذای کربوهیدراتی کمتر بخوری زودتر لاغر میکنی 😉

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا نتونی؟ غمت نباشه ادامه بده فقط 😁

یه ماه پیش بیست روز ورزش کردم خونوعده همسرم چهار روز اومدن خونم ول کردم بعدش.ولی این سری دیگه نمیخام به این راحتیا ول کنم .باخودم عهد بستم تا عید باید ورزش کنم

سلام ب روی ماهت ب چشمون سیاهت  آره کالریت خوبه دوستم. فقط اگر سعی کنی تو کالری شماریت غذای کر ...

فداااااااات

دقیقا موافقم باهات. کربوهیدرات پدر رژیممو درمیاره

آی عم یک عدد عششششق برنججججج😣😣😣

تا غزل هست دل غمزده ات مال من است........من به دنبال تو، چشم تو به دنبال من است........
اره دیگه معمولا به کته روغن نمیزنن و پلو ساده رو روغن بیشتر میزنن

ولی من به کته م روغن میزنم😞

همون موقع پخت روغن میریزم.

تا غزل هست دل غمزده ات مال من است........من به دنبال تو، چشم تو به دنبال من است........
فداااااااات دقیقا موافقم باهات. کربوهیدرات پدر رژیممو درمیاره آی عم یک عدد عششششق برنججججج😣😣😣

همین عشقت رو کم کنی هم روده ات سفت نمیشه هم زودتر لاغر میکنه ایرانیا اکثرا برنجو دوس دارن باز تو مادری راحتتر میتونی برنامه غذایی خونه رو کنترل کنی مثلا من چون دو شب بود غذای سنگین خوردیم بااینکه قیمه هم پختم ولی عدسی هم گذاشتم ک عدسی بخوریم دیگه برنج نخوردیم ب کسی هم ندادم بخوره فقط یه تیکه تهچین بهشون دادم گناه داشتن 😂😂

همین عشقت رو کم کنی هم روده ات سفت نمیشه هم زودتر لاغر میکنه ایرانیا اکثرا برنجو دوس دارن باز تو ماد ...

آففففرین به شما

منم یا نباید درست کنم یا از لحظه ای که پخته تا زمانی که بکشم و بیارم رو سفره ده بار ناخنک میزنم😖

ولی ابن بار تصمیممو گرفتم خیلی کم تر درست میکنم