2777
2789
عنوان

تاپیک جامع ورزش روزانه

| مشاهده متن کامل بحث + 37120 بازدید | 3641 پست

سلام پریانکاجون خوبی؟؟

منم اگه بشه میخام توخونه ورزشموشروع کنم 

اخه وررش میکنماولی کم بایدهرروزیش کنم

خییلی تنبل شدم چندوقته کالری شماری هم نمیکنم 😩😵

خدوندا‌:آرامشی عطافرماتابپذیرم آنچه راک نمیتوانم تغییردهم شهامتی تاتغییردهم آنچه راک میتوانم ودانشی که تفاوت این دورابدانم آمییییین

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام پریانکاجون خوبی؟؟ منم اگه بشه میخام توخونه ورزشموشروع کنم  اخه وررش میکنماولی کم بایدهرر ...

فداتتتت😚 

شروع کن عزیزم فرقی با باشگاه نداره فیلمم گذاشتم چیزی مدنظرت بود بگو بهم .

تنبلی نکن بالاخره هرچیزی یه هزینه ای داره دیگه ..

هرروز بیا اینجا گزارش بده قدمت رو چشم...

آره فیلمارودانلودکردم

چشم حتما عزیزم تلاش میکنم ارادموقوی کنم😉

خدوندا‌:آرامشی عطافرماتابپذیرم آنچه راک نمیتوانم تغییردهم شهامتی تاتغییردهم آنچه راک میتوانم ودانشی که تفاوت این دورابدانم آمییییین

سلام ورزشکارای خووووجل

فعالیت امروز من

15 مین کاردیو

بارفیکس معکوس 

پرس تخت هالتر

پرس سینه دمبل

پارالل

پرس زیر سینه

پرس بالا سینه

شکم کرانچ

شکم شیب

پهلو کراس آور

خیلی سنگین بود امروز😭

باربی جون میشه مطالب مربوط ب تاپیکم بذاریم؟ 

شب شب شعر و شوره شب شب ماه و نوره با یار قرار گذاشتم دیر کرده راهش دوره( با ریتم بخون😂😂)
سلام ورزشکارای خووووجل فعالیت امروز من 15 مین کاردیو بارفیکس معکوس  پرس تخت هالتر پرس سینه ...

ووووی پهلوونمون اومد 😍😍😍😍 عیبی نداره ماهیچه میشه 😍😉😉 

اره عزیزم چرا که نه خعلی هم عالی ... فقط باسلیقه و رنگی رنگی 😉😉

ووووی پهلوونمون اومد 😍😍😍😍 عیبی نداره ماهیچه میشه 😍😉😉  اره عزیزم چرا که نه خعلی هم عالی ...

😘😘😘😘😘😘

چشم عزیزم فقط چطوری باید رنگارنگشون کنم؟ 

شب شب شعر و شوره شب شب ماه و نوره با یار قرار گذاشتم دیر کرده راهش دوره( با ریتم بخون😂😂)

سلام منم بازی😁

من تقریبا ده روزه شروع کردم رژیمو.

قد ۱۶۷

وزن ۸۴🙈

سه روز در هفته زیر ۱۰۰۰ میبندم.

چهار روز بین ۱۳۰۰ تا ۱۴۰۰

به نظرتون کالریام خوبه؟؟؟

من سی دی ایروبیک دارم تو خونه قبلنا باهاش ورزش میکردم. قسمت حرکات پا ( چون من مشکل پایین تنه دارم) و حرکات دمبل ( چون مشکل سینه و بازو هم دارم😁)

ولی نمیدونم چرا از پریروز اومدم شروع کنم ورزشمو به زوووووور تا ۲۵ مین کشیدم دیگه آخرش واقعا نااااا نداشتم افتادم رو تخت و تا نیم ساعت همین طور درازکش و بی انرژی بودم

خیلی میترسم که نتونم ورزش کنم😕 آخه بدون ورزش خیلی کم نمیکنم

با ورزش سرعت لاغر شدنم قشنگ دوبرابر میشه

تا غزل هست دل غمزده ات مال من است........من به دنبال تو، چشم تو به دنبال من است........

راستی یه سوال

توی کرفس یه قاشق پلوکته رو نوشته ۲۵. یعنی من که کته میپزم تو پلوپز اگه ۱۰ ق بخورم میشه فقط ۲۵۰ تا؟ به نظرم خوشبختیِ محالیه😉

شما پلو کته رو چندتا حساب میکنید؟

اصلا چه قرقی میکنه چرا پس پلوی سادده رو زده ۳۵ کالری؟

آیا منظورشون کته ی بدون روغن بوده؟؟؟🤔

تا غزل هست دل غمزده ات مال من است........من به دنبال تو، چشم تو به دنبال من است........
راستی یه سوال توی کرفس یه قاشق پلوکته رو نوشته ۲۵. یعنی من که کته میپزم تو پلوپز اگه ۱۰ ق بخورم میش ...

درسته کالریشون همینه