2777
2789
عنوان

تاپیک جامع ورزش روزانه

| مشاهده متن کامل بحث + 37120 بازدید | 3641 پست

وای پریانکا😂😂😂

فکر کن من اینا رو واقعا مصرف کردم زدم کرفس ببین یعنی هیچی نخوردم هنوز😆

سفیده تخم مرغ دو عدد. 6 قاشق پلو ساده البته اینو خوردم از دستم در رفت😂

سینه مرغ بدون پوست 100 گرم. ولی پنجاه تاشو خوردم

بعد یک ساعت ایروبیکم زدم

کالریم شد صفر 😂😂😂

تغییر کردن در زندگی همانند هم زدن غذا در اشپزیست! انسانی که تغییر نکند. ته میگیرد . تلخ میشود. و میسوزد.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای پریانکا😂😂😂 فکر کن من اینا رو واقعا مصرف کردم زدم کرفس ببین یعنی هیچی نخوردم هنوز😆 سفیده تخ ...

خُب اینکه عالیه ، تغذیه ات رو سالم کن بجای قند و شکر چیزای طبیعی استفاده کن نونتو عوض کن . برنج و ماکارونی حداقل، روغن غذاتم کم بریز ... دیگه مامان خونه ای غذا پختن دست توئه .... 

بیشتر غذاهای سوپی ابپز کبابی ...

مثلا من یه دفعه گوجه بادمجون رو کباب کردم با نون جو 😋😋😋 عالی بود لیموترش زدم بهش خوردم با کالری خعلی پاییین

خُب اینکه عالیه ، تغذیه ات رو سالم کن بجای قند و شکر چیزای طبیعی استفاده کن نونتو عوض کن . برنج و ما ...

ایول پس نون چی؟

راستی کرفس اشتباه نکرده یعنی من کالری وارد بدنم نشده؟

اخه من اینا رو دو ساعت بعد از ورزش خوردم

تغییر کردن در زندگی همانند هم زدن غذا در اشپزیست! انسانی که تغییر نکند. ته میگیرد . تلخ میشود. و میسوزد.
وای پریانکا😂😂😂 فکر کن من اینا رو واقعا مصرف کردم زدم کرفس ببین یعنی هیچی نخوردم هنوز😆 سفیده تخ ...

مامانم رفته مسافرت میخوام امشب دلمه ی فلفل دلمه بذارم 😁 مجبورم بخولم دیگه 😁 البته میشه رژیمیشو درست کرد ولی خب طعم اصلیش رو نمیگیره

ایول پس نون چی؟ راستی کرفس اشتباه نکرده یعنی من کالری وارد بدنم نشده؟ اخه من اینا رو دو ساعت بعد ا ...

ببین مهم اینکه روزانه چی خوردی مهم قبل و بعدش نیست . ولی بنظر من شما اول خوردنیاتو وارد کن آخرشب فعالییتکو بزن کمقدار کالریت از دستت در نره چون از چیزی ک تو دایره هست باید کمتر بخوری

نون جو 😁

مامانم رفته مسافرت میخوام امشب دلمه ی فلفل دلمه بذارم 😁 مجبورم بخولم دیگه 😁 البته میشه رژیمیشو درس ...

اره ولی من ندوس

تلخ ماننده😄

نوش جونت عزیزم😊

وای ساق پام شدید درد میکنه فردا هم میرم بدنسازی

خب تو خونه هم خیلی کار میکنم 

شما چی خوردی از صبح😜

اره ولی من ندوس تلخ ماننده😄 نوش جونت عزیزم😊

نههههه رنگیاش تلخ نیست ک اتفاقا ته مزش شیرینه ، سبزش مزه اش خاصه ولی خب سلیقه لیه ...خب شد گفتی میخواستم سبز بگیرم یادم نبود قرمز و زرد میگیرم 😁

من نیمرو و نون جو و دوتا دمنوش ... الانم ۳تا ساقه طلایی ... 

خوبه نوش جونت گلم😘

اتو کنم پامو؟😦

خوبه نوش جونت گلم😘 اتو کنم پامو؟😦

اره گرم میشه زودتر خوب میشه 😁 یه حوله بنداز رو پات ... جاهایی ک درد میکنه بکش ... بعدم ماساژ بده باروغن ... 

اوووو بدنسازم ک میخوای بشی ... انتخابت عالیه هم ایروبیک هم بدنسازی ...موفق باشی دوستم 😚

مرسی عزیزم اره هفته ای 3 روز ایروبیک و 3 روز بدنسازیه💪😍

مرسی عزیزم توام همینطور

سلااام به همه 

مربی برنامه رو کامل ننوشته بود همون قبلی رو زدم

15 مین دوچرخه

اسکوات اسمیت

جلو ران

لیفت پشت پا

پشت ران

لانگز

فیله کمر

ساق پا نشسته

ساق پا ایستاده

همتون موفق باشید خوشگلا

شب شب شعر و شوره شب شب ماه و نوره با یار قرار گذاشتم دیر کرده راهش دوره( با ریتم بخون😂😂)