2777
2789
عنوان

تاپیک جامع ورزش روزانه

| مشاهده متن کامل بحث + 37120 بازدید | 3641 پست
برو اون بالا تو زنگوله نوشته پریانکا درخواست دوستی داده بزن روش ... یه صفحه باز میشه اسم منو قبول کن ...

قبوله 😜

تغییر کردن در زندگی همانند هم زدن غذا در اشپزیست! انسانی که تغییر نکند. ته میگیرد . تلخ میشود. و میسوزد.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

20سالمه.155قد.50کیلو

حرکات کششی ویوگا

و خداوند بهترینها را با "ب"شروع کرد بهترین کلمه بسم الله بهترین نمره بیست بهترین مکان بهشت بهترین فصل بهار بهترین حس بینایی و بهترین هدیه 💋

پریانکا گفتی چند کیلویی

میشه منم یه روزی مثل تو شم 

شبا شام چی میخوری اکثرا

رژیمت چیه؟

تغییر کردن در زندگی همانند هم زدن غذا در اشپزیست! انسانی که تغییر نکند. ته میگیرد . تلخ میشود. و میسوزد.
فداتشم نه معمولیم ...ولی خب درنظر بگیر شما دوتا بچه داری من مجردم ... انشالله با ورزش خعلی عالی میشی

اره دو بار سزارین شدم خیلی شکمم گندست

تو خونه چه ورزش هایی میکنید؟

چه کسی میداند؟   که تو در پیله تنهایی خود، تنهایی؟                 که تو در حسرت یک روزنه در فردایی؟                                                     پیله ات را بگشا،                                                                  تو به اندازه ی پروانه شدن زیبایی ....💗
پریانکا گفتی چند کیلویی میشه منم یه روزی مثل تو شم  شبا شام چی میخوری اکثرا رژیمت چیه؟

من الان ۵۷ کیلو ، من شبا سعی میکنم معمولا غذاهای سوپی و سالم بخورم و برنج کمتر بخورم شبا 

من بجای قندو شکر، خرماعسل شیره 

نون جو ب جای نونهای با ارد سفید 

دمنوش بجای چای ...یعنی چای حذف نشده ولی کم شده 

ماکارونی و برنج و سرخ کردنی خعلی چاق میکنه اینارو نخوری زودم لاغر میکنی

ووووی کلاس میری دوستم ؟؟؟😍

نه عزیزم فعلا درس دارم کلاس نمیتونم برم.

و خداوند بهترینها را با "ب"شروع کرد بهترین کلمه بسم الله بهترین نمره بیست بهترین مکان بهشت بهترین فصل بهار بهترین حس بینایی و بهترین هدیه 💋
من الان ۵۷ کیلو ، من شبا سعی میکنم معمولا غذاهای سوپی و سالم بخورم و برنج کمتر بخورم شبا  من ب ...

مرسی اره سعی میکنم اینارو نخورم رژیم پروتیین بگیرم