2777
2789
عنوان

تاپیک جامع ورزش روزانه

| مشاهده متن کامل بحث + 37119 بازدید | 3641 پست

سلام به داد منم برسید 

من قدم 180 وزنم بعد از دو تا بچه 54

یعنی نابودم جایی میرم همیشه لباس میدوزم که خاص خودم باشه لاغری ها رو بپوشونه تو نه ماهگی 70کیلو شدم عاشق اپن موقع هامم

با بدنسازی چاق میشم اما الان شرایط باشگاهو ندارم گودی کمر شدید دارم پشتم کاملا دیگه داره خم میشه چون عضبولاتم اینقدر ضعیف شده نمیتونم راست بایستم یا بشینم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام به داد منم برسید  من قدم 180 وزنم بعد از دو تا بچه 54 یعنی نابودم جایی میرم همیشه لباس م ...

عزیزم تو خونه شرایطشو نداره دمبل بگیری کار کنی؟؟ تغذیه ات چطوره؟ ژنتیکی اینجوری هستین؟

عزیزم تو خونه شرایطشو نداره دمبل بگیری کار کنی؟؟ تغذیه ات چطوره؟ ژنتیکی اینجوری هستین؟

تغذیه ام خیلی خوبه به اندازه دو نفر میخورم تو خونه هم میتونم اما خیلی بلد نیستم قبلا چند ماه بدنسازی کار کردم که خیلی خوب جواب داد مثلا کانالی یا فیلمی باشه تو خونه انجام بدم خوبه باید امتحان کنم ببینم این وروجکا میذارن اما واقعا برام حیاتیه اعتماد به نفسم صفر شده

دوستان من تاپیک قبلیتون رو ندیدم الان اینجا چجوری قراره به هم کمک کنیم ببخش استارتر جونم من تو باغ ن ...

اینکه روزانه بیاین گزارش بدین یعنی ملزم ب انجام فعالیت ورزشی هستین 😁 از دوستان انگیزه بگیرید 😉 اگر سوالی داشتین شاید کسی تونست کمکتون کنه 😎 فیلمم برای دانلود میذارم یه سریا محدودیت دارن فیلم ندارن میذاریم وسی خواست دانلود میکنه.

تغذیه ام خیلی خوبه به اندازه دو نفر میخورم تو خونه هم میتونم اما خیلی بلد نیستم قبلا چند ماه بدنسازی ...

ببین بنظر من ...ک ناهار نخور ... بجاش یک میوه و یه مشت اجیل چهارمغز بخور ...شنیدی میگن وقتی بدن گرسنه میشه مقاومت میکنه انرژی ذخیره میکنه؟؟ خب ذخیره انرژی بصورت چربی هستش و از طرفی تو طب اسلامی میگه ناهار باعث فساد بدن میشه و فایده ای ب بدن نمیرسونه! شما خودتو گرسنه نگهدار تا موقع شام غذای خوبی بخوری تا بدنت همشو جذب بدنت کنه و جون بگیری 😉

ببین بنظر من ...ک ناهار نخور ... بجاش یک میوه و یه مشت اجیل چهارمغز بخور ...شنیدی میگن وقتی بدن گرسن ...

پریانکا جون اصلا راه نداره بچه شیر میدم نمیتونم همینجوری دارم میمیرم یکسره گرسنه ام سیری ناپذیرم حالا فکر کن یک وعده نخورم بچه هامو میخورم به جاش

خُ ُ ُ ُ ُ ُ ُ ب برید کنار من اومدمممم 😎💪 

۴۵ دقیقه ورزش بدینصورت ؛ 

آهنگ ترکی😁

حرکات کششی(گرم کردن)

راه رفتن و بعد دویدن(گرم کردن)

خوردن آب😋

حرکات پایین تنه + شنا رو دیوار

حرکات کششی (سرد کردن)

خوردن آب 😋

ک