سلام وقتتون بخیر من ۷ روز پیش انتقال جنین داشتم دیروز و پری روز لک قهوه ای کمرنگ و لخته قهوه ای خیلم دیدم، امروز هم درد زیر شکم خیلی کم و درد کشاله ران آیا طبیعیه؟
بله میزنم هر روز ، ممنون از راهنماییتون فردا حتما میگم به پزشکم 🙏🙏
آره طبیعیه نگران نباش، احتمالاً میگن آمپول پروژسترون رو دوبرابر کن ، من روز دوازدهم صبح مثل روز اول پریودی خونریزی کردم ، بعد فهمیدم چون سه تا انتقال دادن ،یکیش که لانه گزینی کرده، دوتای دیگه با همین خونریزی خارج شده، آمپول دوبرابر کردم و تا شب تقریباً قطع شد
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
عزیز دلم مبارکه انشالله به حق دل شکسته خانوم زینب خدا دلتو شاد کنه لک دیدن طبیعیه علامت لانه گزیتی میتونه باشه ولی بخاطر لخته ای که گفتی به دکترت اطلاع بده حتما یه چیزایی رو اضافه یا قطع میکنه منم ای وی اف بودم خدارو شکر مثبت شدم و روز نهم یه لک کوچولو دیدم انشالله ۲۳ روز دیگه دنیا میاد ، انشالله به حق پنج تن خدا نتیجه زحماتتو میده