2777
2789
عنوان

بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 307 بازدید | 40 پست
بله میزنم هر روز ، ممنون از راهنماییتون فردا حتما میگم به پزشکم 🙏🙏

آره طبیعیه نگران نباش، احتمالاً میگن آمپول پروژسترون رو دوبرابر کن ، من روز دوازدهم صبح مثل روز اول پریودی خونریزی کردم ، بعد فهمیدم چون سه تا انتقال دادن ،یکیش که لانه گزینی کرده، دوتای دیگه با همین خونریزی خارج شده، آمپول دوبرابر کردم و تا شب تقریباً قطع شد

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ممنونم از راهنماییتون 🙏🙏

عزیز دلم مبارکه انشالله به حق دل شکسته خانوم زینب خدا دلتو شاد کنه لک دیدن طبیعیه علامت لانه گزیتی میتونه باشه ولی بخاطر لخته ای که گفتی به دکترت اطلاع بده حتما یه چیزایی رو اضافه یا قطع میکنه منم ای وی اف بودم خدارو شکر مثبت شدم و روز نهم یه لک کوچولو دیدم انشالله ۲۳ روز دیگه دنیا میاد ، انشالله به حق پنج تن خدا نتیجه زحماتتو میده

فقط 3 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خیر ولی اجباری برای کامنت گذاشتن ندارید منم درک میکنم ،بنده خدا از استرس اومده تاپیک زده که اگر کسی ...

من از علم میگم !!! شما از تجربه؟؟

اونم برای همچین موضوع مهمی؟؟؟!!!!!!

اتفاقی برای جنین بیفته شما پاسخگویی که صرفا با تجربه میخوای راهنماییش کنی؟

ضمنا اجازه کامنت گذاشتن بنده با شما نیست

بخصوص وقتی مخاطب صحبتمم شما نیستی !

بله اونم روزی ۱ دونه

من ۲ تا تو یه سرنگ میزدم خودم به خودم😅 راستی ۵ دیقه قبل زدن شیشه پروژسترون و بذار زیر بغلت بعد بزن دیگه جاش درد نمیگیره واگرنه پدر ادم در میاد

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عزیز دلم مبارکه انشالله به حق دل شکسته خانوم زینب خدا دلتو شاد کنه لک دیدن طبیعیه علامت لانه گزیتی ...

آخییی عزیز دلم ممنون از دعاتون چقدر به دلم نشست، انشالله به سلامتی و شادی فارغ بشید

خدا حفظتون کنه

آخییی عزیز دلم ممنون از دعاتون چقدر به دلم نشست، انشالله به سلامتی و شادی فارغ بشید خدا حفظتون کنه

فداتبشم ممنون😍😘 الهی آمین 🥰 انشالله چند روز دیگه منتظر خبر خوبتون هستم😍😍

1
5
10
15
20
25
30
35
40