2777
2789
عنوان

تاپیک جامع ***زایمان طبیعی پس از سزارین***

| مشاهده متن کامل بحث + 1821036 بازدید | 90819 پست
ببین من یه چیز دیگه هم یادم اومد. نگاه کن فقط نخ با پوستش در تماس باشه و نه جنس دیگه و این که ببین ش ...

نه خودم گیج شدم نمیدونم از چیه لبنیات نمیخورم زیاد میشه بازم، گرمی نمیخورم ولی بازم فرقی نمیکنه یهو زیاد یا کم میشه فقط مونده شوینده ش اونم عوض میکنم ببینم چی میشه مرسی عزیزم

متفرقه#  

دودل بودم ک پیامو بدم یانه، ولی دادم.. ببخشید ک خارج از بحثه.. چون بهتون عشق دارم دوس داشتم بیام دردودل...

خدایا توروخدا تواین شرایط ب همه کمک کن، خیلی خونه پیداکردن سخت شده، خونه ی خوب بالای ۲۰۰ ۲۵۰ رهنشه.🤯

البته جایی ک داریم میگردیمم چون نزدیک حرمه و محل کار آقامانه،  خییلی گرونه، حالا گیر نیاریم میریم دورتر، غمی نیس، ولی  اصن یا نیس یااگرهس گرونه یا ب پول ما میخوره ولی ترتمیز نیس، خلاصه دوس داشتم  بیام بگم برامون دعا کنید، ازبس ک خوبید.. براهمه بی خونه ها ک یکم این بازار ب لطف رییس جمهور بعدی سامون بگیره..

خدایا ماهم نزدیک حرم پیداکنیم خییییلی دوس داشتم، گفتم امسال دیگه میتونیم اینجا بگیریم ک اصن انگار ملخ زده همه رو درو کرده... کاش بشه هییییییی با ی صابخونه خوب و دمش گرم...‌آرزو ک عیب نیس .هان!

دوستان عزیزی ک میخوان تجربیات ، نکات و راهکارای لازم برای زایمان طبیعی مخصوصا ویبک و خاطرات مامانای ویبکی رو مطالعه کنن، حتما ب این آدرس سر بزنن. این یکی هم آدرس تاپیک برای گروهی ورزش کردنه ماه های آخره. 👈لینک

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

من هفته ۳۷ خانم صابریان گفتن شکم بند و بخرم و حتما بندازم هم کمردرد وتسکین میده هم شکم نمیوفته پایین ...

سلام . کجایی ؟ امروز ازت خبری نیست . بازم رفتی پیش خانم صابریان؟

کسی از آبزن استفاده میکنه یا تاحالا استفاده کرده ؟ چه مقدار ازون رو توی چه مقدار آب قاطی میکنه ؟

من جایی ( فک کنم تو تاپیک )خونده بودم ۱ ق از هر کدوم از مواد با ۵-۶ لیوان آب بجوشونیم . 

این مقدار خیلی کم میشه . بعد توی تشت که میریزم اصلا ارتفاعی ندارهه ؟

چقدر باید توش نشست ؟

مرسی عزیزم. ممنون بابت تمام نکاتی که دلسوزانه میگی. مرسی که هنوزم هستی پیشمون😍 فیروزه جان الان ک ...

خواهش میکنم عزیزم، کاری نمیکنم  که دو تا دونه پیامه   خودم ا ز بودن در کنار شما و دیدن تاش هاتون حس خوب میگیرم!

منم با محمدصادق_زینب موافقم

سجده و گربه الانم باشه خوبه. باعث میشه بچه درست وارد کانال زایمان بشه

اصلا کم نکنید حتی بیشترشم بکنید بهتره. مثلا تو اتاق ها می خواین راه برین تا جایی که میشه، 4دست و پا برید، سجده زیاد برید

ورزشهایی مثل اسکات و قر کمر ولانژ کمک میکنه بچه بره پایین اینارم اگر توانشو دارید بیشتر کنید

نکات و راهکارهای زایمان طبیعی + خاطرات جالب کسانی که زایمان طبیعی رو «حتی بعد از سزارین» تجربه کردند، تو این تاپیک بخونید. «ختم هزار سوره قدر به نیت تسهیل زایمان+ثبت گزارش روزانه» رو تو این تاپیک دنبال کنید.
عزیزم شما خودتون همین طوری بودین؟ بعدش تا کی پریود نشدین؟ اخه من شنیدم اگه شیرخشک به بچه بدیم با ش ...

بله هم خودم تجربه کردم و هم اطرافیان شنیدم اینطور بودن دوتا دختر اولم که سزارین شدن تا ۴۰ روز لکه بینی بود و برا نماز غسل واعمال استحاظه.بعد زیاد میشد خونریزیم که پریود حساب میکردم.دختر بزرگم تا ۶ماه بعدش پریود نشدم دومی هم تا ۴ماه.سومی هم تا ۲ماه.عادی هست نترسید فکر نکنم مزه شیر عوض بشه یا اینکه بچه به این کوچیکی بفهمه و نخوره

از حرکت سجده و گربه عکس ندارید؟ من میرم سجده زانوهامو ناخودآگاه خیلی باز میکنم شکمم میچسبه به زمین بعد میخوام بلند بشم زانوهام خیلی درد داره.اشتباه انجام میدم؟گربه هم فراموشم شده چه طور بود؟

همسر که مرخصی میگیره البته خدا کنه اون روز اتاق خصوصی خالی داشته باشند .مشکل دخترمه که نمیدونم چیکار ...

خب مادرتون از ویبک خبر داره راحت ترین باهاش.دیگه یکی دو روز احتمال میدی زایمان کنی بگو بیاد پیشت.

مگه این که همه چییز یه دفعه ای و سریع پیش بره.

ولی معمولا حداقل از یک روز قبل علایم زایمان شروع میشه.

دلم کمی خدامیخواهد...کمی سکوت... دلم دل بریدنمیخواهد...کمی آغوش آسمانی...کمی دور شدن از این جسم آدمی...کمی دور شدن                           
متفرقه#   دودل بودم ک پیامو بدم یانه، ولی دادم.. ببخشید ک خارج از بحثه.. چون بهتون عشق دارم ...

انشالله یه خونه خووب و با قیمت خوب و صاحب خونه خوب گیرتون بیاد🌹

دلم کمی خدامیخواهد...کمی سکوت... دلم دل بریدنمیخواهد...کمی آغوش آسمانی...کمی دور شدن از این جسم آدمی...کمی دور شدن                           
زهرا جون یعنی بچه دار شدی کنار شوهرت نمیخوابیدی دیگه؟ و این که نگران نبودی که خدای نکرده بزرگه ناخو ...

من دختر بزرگم خیلی وابسته به پدرش هست ترجیح دادم که تلاشم را بکنم تا تو اتاقش موندگار بشه

الان هم بعضی شب ها دوست داره کنار پدرش باشه

من زیاد حساسیت به خرج نمیدم

خیلی سفت و سخت نمی گیرم

و اینکه چون کوچیکه شب برای شیر بیدار میشد برام راحت تر بود من و نوزادم روی زمین به جای تخت خودم باشم که راحت بتونم شیر بدم

اون زمان هر دوتا بچه هام شب ها بیدار میشدن و گریه می کردن

دختر بزرگم تا چند ماه بعد از زایمان دومم نیمه شب ها با سر و صدا بیدار میشد

و این خودش باعث میشد استراحت شبانه همسرم بهم بریزه

اون بنده خدا هم روز باید می رفت سرکار حداقل من می تونستم تو زمان استراحت بچه ها یک کوچولو استراحت کنم

هر چند اون ماه های اول خیلی سخت بود

من بیشتر اوقات بچه کوچیکم را تو طول روز تو تخت نوزادی که نرده ش بسته بود میزاشتم

که دختر بزرگم نتونه بره داخلش

کم کم هم کوچکه بزرگتر شد و میشد کنار خودمون باشه

هم بزرگه عقلش رسید که کمتر آسیب بزنه

کلا اون 6 ماه تا یک سال اول کار سختی داشتم

الان تقریبا پذیرفتن که شب ها تو اتاق خودشون باشن

و تجربه دیگه ام اینکه

دختر بزرگم که بدنیا اومد تخت نوزادیش را آوردم کنار تخت خودمون تا نزدیک های زایمان دومم

برای همین جدا کردن جای خوابش سخت تر بود

ولی کوچیکه که از اول تو اتاق خودش بود الان خیلی شب ها راحت تر و بهتر و بی دردسر تر میره اتاق خودش و تو تخت خودش می خوابه

کلا دومی به مراتب مستقل تر هست

شاید یک دلیلش هم وقت کمتری که من داشتم برای رسیدگی به ریز به ریز کارهاش و همزمان الگو کردن خواهر بزرگش باعث شد زودتر به استقلال برسه

در مورد جای خواب من نظرم اینه از اول هر جا باشه راحت تر عادت می کنه

حتی اگر دوباره بچه دار بشم سختی شیر دهی را قبول می کنم و تو زمان خواب شب هم میزارم تو تخت و کنار خودم نمی خوابونم که هی تا صبح سینه مادر را مک نزنه

کلا شیر که داده شد دوباره برگرده تو جای خواب بهتره

وگرنه برخورد پستونکی با سینه مادر می کنه و میخواد تا صبح تو دهنش باشه الخصوص بعد از یک سالگی

دوستان و خانم های نی نی سایتی عزیز اگر علاقه مند به زایمان طبیعی هستید و بخاطر سابقه سزارین فرصت تجربه این قسمت از علاقه مندی تون را از دست دادید پیشنهاد می کنم به این تاپیک مراجعه کنید تا از تجربیات من و دوستان من که موفق به زایمان طبیعی بعد از سزارین شدیم استفاده کنید😊
بله هم خودم تجربه کردم و هم اطرافیان شنیدم اینطور بودن دوتا دختر اولم که سزارین شدن تا ۴۰ روز لکه بی ...

منم پسر اولمو  سزارین شدم تا سه ماه لکه بینی داشتم بعد پریود شدم اونم چون بچم شیرخشکم میخورد واسه کمکی اما این بار طبیعی زایمان کردم تا ۴۰روز لکه بینی داشتم داشت تموم میشد تقریبا، چقدرم خوشحال بودم که یهو اینطوری شد😐😐😐 

کسی از آبزن استفاده میکنه یا تاحالا استفاده کرده ؟ چه مقدار ازون رو توی چه مقدار آب قاطی میکنه ؟ من ...

من میجوشنم تا یه لیوان کم بشه،ولی وقتی تو تشت میریزم،یه مقدار اب میریزم روش چون مقدارش خیلی کم میشه،اصلا بالا نمیاید

حالا نمیدونم درسته یا نه

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز