2777
2789
عنوان

تاپیک ختم هزار سوره قدر + گزارش روزانه (مخصوص مامانای تاپیک رستا😍)

| مشاهده متن کامل بحث + 4863 بازدید | 724 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

860+30=890

890+10=900

گلدونع جون منوببخش

این روزا نه شد ک قران درست حسابی بخونم نه هیچی

همش یا گیر کارامم یا با قندم درگیرم

امادهمش تو یادم دعاتون میکنم

دوستان عزیزی ک میخوان تجربیات ، نکات و راهکارای لازم برای زایمان طبیعی مخصوصا ویبک و خاطرات مامانای ویبکی رو مطالعه کنن، حتما ب این آدرس سر بزنن. این یکی هم آدرس تاپیک برای گروهی ورزش کردنه ماه های آخره. 👈لینک
100+10+70=180

۱۹۰=۱۸۰+۱۰😍😍

دلم کمی خدامیخواهد...کمی سکوت... دلم دل بریدنمیخواهد...کمی آغوش آسمانی...کمی دور شدن از این جسم آدمی...کمی دور شدن                           

از زهرا به @آلما88  

از زهرا به @مامان_حدیثه_فاطمه  

🤔🤔🤔🤔

دوستان عزیزی ک میخوان تجربیات ، نکات و راهکارای لازم برای زایمان طبیعی مخصوصا ویبک و خاطرات مامانای ویبکی رو مطالعه کنن، حتما ب این آدرس سر بزنن. این یکی هم آدرس تاپیک برای گروهی ورزش کردنه ماه های آخره. 👈لینک
از نگار به زهرا جونِ قشنگ و ملوسم، من اینجام    

سلام عزیزم خوبی

چخبرا

چرا نیستی

کجا میری منو با خودت نمیبری😥😉

ببین ب اون پیشنهاده حتما فکرمیکنی

ان شاالله بهتربن کارو خدا میندازه ب دلت

حالا بیا بگو چه بکنیم ..

از نگار به زهرا جونِ قشنگ و ملوسم، من اینجام    

ازین ب بعد سعی میکنم اینجا این مدل حرفامو بهت بزنم..

خب اول بیزحمت بگو چقد از من جلوتری؟

تاریخ پریودیت کی بوده؟

شیافو از الان همینجوری  عشقی شروع کردی یا نه، دلیل خاصی داشت؟

دیگه روی توپ چند دقه در روز میشینی؟ و ایا موافقی کلا هفته ای مدت زمان ورزشا رو زیاد کنیم؟

از زهرا به @آلما88     از زهرا به @مامان_حدیثه_فاطمه     🤔🤔🤔🤔

سلام زهرا جونم, اینجا کجاست؟؟؟؟؟؟ 

دوستان عزیزی ک میخوان تجربیات ، نکات و راهکارای لازم برای زایمان طبیعی مخصوصا ویبک و خاطرات مامانای ویبکی رو مطالعه کنن، حتما ب این آدرس سر بزنن.