2777
2789
ن من مجردم و مشکلات زندگیم اینطورم کردن

بله مشکلات ؛استرس ؛ وسواس فکری سرکوب اضطراب باعث پانیک میشه. و اگر اضطراب همیشگی باشه باعث افسردگی. ولی فقط خودت ب خودت کمک کن فکرت مثبت نگه دار  تو جمع باشه. کارهایی که دستاورد دارن انجام بده تا حالت خوب بشه. اینجوری میتونی کنترلش کنی. خیلیا تونستن از بینش ببرن 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دقیقا حرفای دلمه.الان دارم از گلو خفه میشم.نفسم بسختی بالا میاد.وای گلوم

عزیزم فقط بدون که میگذره. این حالت هم میگذره. تو اون لحظه فکر می‌کنی موندگاره ولی واقعیت این هست ک میگذره و راحت میشی

انقد علایم متفاوت هست در افراد مختلف. کتاب از حال بد به حال خوب رو بخونی متوجه میشی اضطرابت در چ سطح ...

من تست زدم دیدم اضطرابم خیلی خیلی تو سطح بالایی هست. یعنی اکثر علایم رو داشتم یاداشت کردم . بعد از مدتی ک رو خودم کار کردم  خودمو سرگرم میکردم با پازل با جدول با هر کاری که فکرت مشغول بشه و سراغ منفی نره. بعد از مدت ها دوباره تست زدم سطح اضطرابم‌ پایین تر اومده بود. 

چیا عزیزم؟چند وقته؟

من قرص پارکستین مصرف میکنم اما چون دوست دارم قرص نخورم دوزش کم کردم ولی کاملا نتونستم کنار بگذارمش. کامل کنار بزارم حالم بد میشه. اگر شرایطش رو دارین ک بدون دارو خودتون رو درمان کنی بهتره. ولی اگر خیلی شرایط سخته برات دارو مصرف کن. 

بله مشکلات ؛استرس ؛ وسواس فکری سرکوب اضطراب باعث پانیک میشه. و اگر اضطراب همیشگی باشه باعث افسردگی. ...

من میخوام خودم نابودش کنم و برا خودم سرگرمی و لحظات شاد بوجود میارم.ولی بازم باید تلاش کنم تا نوشخوار فکری نیاد سمتم

عزیزم فقط بدون که میگذره. این حالت هم میگذره. تو اون لحظه فکر می‌کنی موندگاره ولی واقعیت این هست ک م ...

همش فک میکنم ماندگاره و واقعا قرار نیست بره و میتونم ب زندگی قبلم برگردم

من چنان با علائم شدیدی ب دکتر مراجعه میکردم،بعد دکتر ک چکاپ می‌کرد میگفت هیچیت نیست.یعنی توهم میزنه ...

من حس کردم دارم خفه میشم .رسوندنم بیمارستان.اکسیژن بهم وصل کردن ولی همچنان  میگفتم دارم خفه میشم نمیتونم نفس بکشم. دکتر و پرستارا اکسیژن خونم رو چک میکردن و میگفتن همه چیز نرماله و .... . خیلی روزای سختی بود خیییییلی. 

من حس کردم دارم خفه میشم .رسوندنم بیمارستان.اکسیژن بهم وصل کردن ولی همچنان  میگفتم دارم خفه میش ...

افرین دقیقا ..من همش چکاپ خون قلب ریه میدم سالمم.ولی مغزم دستور میده ک داری میمیری

همش فک میکنم ماندگاره و واقعا قرار نیست بره و میتونم ب زندگی قبلم برگردم

من خیلی حالم بد شد طوریکه روزای اول ب زور راه میرفتم . وقتی تو بیمارستان بهم گفتن این پانیکه و من بیشتر ترسیدم. باعث شد نتونم بخوابم. نمیتونستم راه برم حس میکردم پاهام بی حس هستن و ...  خیلی سخت بود. نمیتونستم از خونه برم بیرون تا سوپر به زور میرفتم و تمام پر از ترس بودم ک الانه بیاد سراغم. فکر میکردم هییییچ وقت خوب نشم ولی کم کم خوب شدم. مدتها ب سراغم نیومد ولی دوباره ک نشخوار ذهنیم شروع شد پانیک برگشت ولی اینبار به شدت اول نبود چون وقتی بشناسیش میتونی راحت تر کنترلش کنه. قبلن چون بیشتر ازش میترسیدم بدتر میشدم. بار آخر ک دچارش شدم تو ذهنم میگفتم بابا هیچی نیستی ( جدیش نگیر) خودش از بین می‌ره. اگر ازش بترسی بیشتر میشه