2777
2789
میشه در موردش توضیح بدی تازگیا فهمیدم همسرم پانیکه

عزیزم پانیک،حمله هراسه ک با موج زیادی از ترس و اضطراب یهو آدمو میگیره ک طرف میکنه داره میمیره یا حتما ی مریضی لاعلاج داره‌.پانیک، وسواس فکری شدید میاره.جالب اینکه همه اینا توهم مغزه،حتی فکر میکنی تپش قلب گرفتی،ولی درحالیکه ک نگرفتی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میشه در موردش توضیح بدی تازگیا فهمیدم همسرم پانیکه

اضطراب شدید. شما فکر کن همه ی آدما تو زندگیشون ممکنه دچار اضطراب بشم ولی پانیک یعنی اضطراب شدید. مشاوره م اینجوری ب من گفت فرض کن محدوده ی اضطراب آدما ب درازای این میزه وقتی اضطراب هر روزه همیشه داری و سرکوبش می‌کنه اون اضطراب از اون محدوده ( از اون میز) خارج میشه و سرازیر میشه و میشه پانیک. خیلیا تپش قلب میگیرن نفسشون تنگ میشه این اضطراب هست .‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌پانیک بالاتر از اضطراب هست اینجوری پانیک رو توصیف میکنن ک ترس شدیدی بهت دست میده مثل زمانی ک تو قفس شیر رهات کردن. یعنی ترس شدید ولی غیر واقعی. علایم جسمانیش تپش قلب احساس تنگی نفس. دست و پات بی حس میشن بر هر کس علایم متفاوته ولی اینا قسمتیشه. قسمت مهمش حس عجیبی هست ک میگیری بعضیا ترس از دست دادن عقل بهشون دست میده. بعضیا حس مرگ. بعضیا حس غش. مثلا من حس میکنم الانه ک کنترلم رو از دست بدم ( عقلم) ‌‌‌‌‌اون ظاهراً یک حسه و ب واقعیت نمی‌رسه ولی تو اون لحظه خیلی سخته خودتو آروم کنی . من چند شب پیش بش ک فکرم چند روز مشغول بود پانیک بهم دست داد .بعد ک رفع شد تا چند روز یا چند ساعت حس اضطراب و افسردگی باهات هست. معمولا کسایی ک پانیکی هستن همیشه اضطراب و وسواس فکری دارن انگار ی نگرانی همیشه باهاشونه

شماهم حس مرگ دارین؟

برا اولین بار حس مرگ داشتم. ولی بعد از اون حالا حسم تغییر کرده حس میکنم کنترل و عقلم رو می‌خوام از دست بدم. حس غش کردن. حس میکنم الانه ک غش کنم یا کنترلم رو از دست بدم .خیلی بدتر از حس مرگ هست انگار. 

اضطراب شدید. شما فکر کن همه ی آدما تو زندگیشون ممکنه دچار اضطراب بشم ولی پانیک یعنی اضطراب شدید. مشا ...

دقیقا حرفای دلمه.الان دارم از گلو خفه میشم.نفسم بسختی بالا میاد.وای گلوم

چیا عزیزم؟چند وقته؟

چند ساله دارو مصرف میکنم. مدت های طولانی هم سراغم نیومد ولی وقتی شرایط روحی تغییر کنه و وسواس فکریت بیشتر بشه میاد. در کل اگر بتونی فکرت رو مثبت نگه داری سراغت نمیاد. من معمولا بارداری و زایمان فکرم رو بهم می‌ریزه و همین باعث پانیک میشه. من بارداری پانیک سراغم نیومد ولی اضطراب همیشه دارم . بعد از زایمان دچارش شدم

اب گلومو بزور قورت میدم انگار گلوم ورم کرده

انقد علایم متفاوت هست در افراد مختلف. کتاب از حال بد به حال خوب رو بخونی متوجه میشی اضطرابت در چ سطحی هست. و بهت میگه چقدر حس های مختلف دارن. حس جدایی از عالم. حس مرگ. حس غش. حس جنون و ... . بهت این امید رو میده ک اینا غیر واقعی هستن و میگذرن. این کتاب میتونی تو گوگل سرچ کنی دانلود کتاب از حس بد به حس خوب.