اضطراب شدید. شما فکر کن همه ی آدما تو زندگیشون ممکنه دچار اضطراب بشم ولی پانیک یعنی اضطراب شدید. مشاوره م اینجوری ب من گفت فرض کن محدوده ی اضطراب آدما ب درازای این میزه وقتی اضطراب هر روزه همیشه داری و سرکوبش میکنه اون اضطراب از اون محدوده ( از اون میز) خارج میشه و سرازیر میشه و میشه پانیک. خیلیا تپش قلب میگیرن نفسشون تنگ میشه این اضطراب هست .پانیک بالاتر از اضطراب هست اینجوری پانیک رو توصیف میکنن ک ترس شدیدی بهت دست میده مثل زمانی ک تو قفس شیر رهات کردن. یعنی ترس شدید ولی غیر واقعی. علایم جسمانیش تپش قلب احساس تنگی نفس. دست و پات بی حس میشن بر هر کس علایم متفاوته ولی اینا قسمتیشه. قسمت مهمش حس عجیبی هست ک میگیری بعضیا ترس از دست دادن عقل بهشون دست میده. بعضیا حس مرگ. بعضیا حس غش. مثلا من حس میکنم الانه ک کنترلم رو از دست بدم ( عقلم) اون ظاهراً یک حسه و ب واقعیت نمیرسه ولی تو اون لحظه خیلی سخته خودتو آروم کنی . من چند شب پیش بش ک فکرم چند روز مشغول بود پانیک بهم دست داد .بعد ک رفع شد تا چند روز یا چند ساعت حس اضطراب و افسردگی باهات هست. معمولا کسایی ک پانیکی هستن همیشه اضطراب و وسواس فکری دارن انگار ی نگرانی همیشه باهاشونه