2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نفس‌های عمیق بکش، از کسایی که دوستشون دارن خواهش کن بیان پیشت و در کنارشون باش و از بودنشون لذت ببر ...

نفس تنگی میگیرم عزیزم،بعد نبض گلوم خیلی تند و واضحه انگار قلبم تو گلومه

میخوام برم سفر همش ت ذهنم این تکرار میشه ک میمیری نمیری خدا لعنت کنه پانیکو 

پانیک. وسواس فکری زندگیم رو ازم گرفته. 

با وجود اینکه زایمان طبیعی راحتی میتونستم داشته باشم از ترس پانیک رفتم سزارین و الان کلی عوارض گرفتم. وسواس فکری و این اضطراب کوفتی زندگیم رو نابود کرده. همش میگم بچه م مریضه ی چیزیش هست . بچه م رو هم نابود کردم. خدایا چیکار کنم. وقتی پانیک بهم دست میده می‌دونم هیچ دردی بدتر از پانیک نیست. هیچی هیچی بدتر از افسردگی و پانیک نیست. خدایا تا عمر دارم باید این اضطراب رو بکشم .  

پانیک. وسواس فکری زندگیم رو ازم گرفته.  با وجود اینکه زایمان طبیعی راحتی میتونستم داشته باشم ا ...

سروقت درمان رفتین؟

آره وسواس فکریش مث خوره،مغز آدمو میخوره

من میخوام اول از طریق طب سنتی درمان کنم.نهایتا اگه ج نگرفتم،از طریق دارو و تخصص

نفس تنگی میگیرم عزیزم،بعد نبض گلوم خیلی تند و واضحه انگار قلبم تو گلومه

بدترین علایم جسمیش نیست. حالت روحیش ک ترس عجیبیه اون خیلی بدتره. ی حسی ک نمیشه بیانش کرد.گاهی حس جنون. گاهی حس مرگ. گاهی حس تنهایی. 

بدترین علایم جسمیش نیست. حالت روحیش ک ترس عجیبیه اون خیلی بدتره. ی حسی ک نمیشه بیانش کرد.گاهی حس جنو ...

اره من چون از مرگ میترسم کلا،پانیکم دست گذاشته رو نقطه ضعفم