2777
2789
دوستان حتما دنبال درمان اساسی باشید . این داروها اصلا حال خوبی به آدم نمیدن.درمان  پانیک راه کا ...

از تجربیات خودتون بگین تو حملات.ک چطور کنترل کردین

مخصوصا حس مرگ و خفگی و تنگی نفس

با روانشناس اخری،بدون دارو درمان شدین؟چطور عزیزم آخه من بیشتر شبا پانیک میشم

بله بدون دارو.بهش گفتم نمی‌خوام دارو بخورم گفت پس هرچی میگم مو به مو انجام میدید.و خدارو هزار بار شکر خوب شدم

يه پسر دارم شاه نداره صورتي داره ماه نداره

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله بدون دارو.بهش گفتم نمی‌خوام دارو بخورم گفت پس هرچی میگم مو به مو انجام میدید.و خدارو هزار بار شک ...

میشه بگید جیا مثلا گفتن؟

من الان پانیک هی میشم هوووف🥲🥲

از تجربیات خودتون بگین تو حملات.ک چطور کنترل کردین مخصوصا حس مرگ و خفگی و تنگی نفس

راستش طولانیه .من اونقدر نفس تنگی میگرفتم و تپش قلب که خودم آرزوی مرگ میکردم.میگفتم خدایا همین الان من و بکش راحت شم یه بار دیگه جنون بهم دست داد میخواستم خودم و از بالکن پرت کنم پایین.گفتم بمیرم راحت میشم از این حملات لعنتی.دکتر گفت باید هر روز مثلا ۳ بار توی یه مکان ثابت و یه ساعتهای مشخص کاری کنم که دچار حمله بشم اونم به شدیدترین حالت ممکن .اما مثلا حق داشتم ۲۰ دقیقه تو اون حالت و مکان باشم .بعد باید از محیط خارج میشدم و کارهای روزمره رو انجام میدادم .کم کم زمان و تعداد کم میشد .و یه سری کارهای دیگه هم بود .مثلا حتما هر روز باید فعالیتی میکردم که عرق کنم .بدوم ورزش کنم یا حالا هر فعالیتی که حتما حتما عرق کنم

میشه بگید جیا مثلا گفتن؟ من الان پانیک هی میشم هوووف🥲🥲

ببین عزیزم این کار رو باید دکتر حتما همراهیت کنه.چون تمام این چیزایی رو که گفتم باید همراهش یه چیزایی رو بنویسی .دکتر باید کنارت باشه هر مرحله رو

راستش طولانیه .من اونقدر نفس تنگی میگرفتم و تپش قلب که خودم آرزوی مرگ میکردم.میگفتم خدایا همین الان ...

مواجهه سازی اسمشه.سخته بخوام خودمو تو موقعیت حمله قرار بدم چون برگشت بدنم ب حالت عادی،کلی انرژیمو میگیره

ببین عزیزم این کار رو باید دکتر حتما همراهیت کنه.چون تمام این چیزایی رو که گفتم باید همراهش یه چیزای ...

الان حمله رد شد کمی،ولی یجوری ام‌‌...خواب طبیعی دارم ولی افکار مزاحم نمیزارن بخوابم.الپرازولام خوردم ،داررررم میرم یعنیا

مواجهه سازی اسمشه.سخته بخوام خودمو تو موقعیت حمله قرار بدم چون برگشت بدنم ب حالت عادی،کلی انرژیمو می ...

منم همین طور بودم دیگه.وقتی دکتر بهم گفت راهش اینه گریه میکردم میگفتم من حاضرم بمیرم ولی دیگه این اتفاق نیوفته بعد شما میگید روزی چندبار باید حمله بهت دست بده؟ اما تونستم و مشکلم حل شد

من از ۱۸ تا ۲۳ سالگی پانیک داشتم دنبال درمان نمیرفتم دیگه آخراش به خودکشی فکر میکردم و از هیچی نمیتونستم لذت ببرم

یه جا به خودم اومدم رفتم دنبال درمانش... درمانشم راحت نبود ولی شدنی بود، خداروشکر بعد ۶ ماه خوب خوب شدم حتی از قلبمم بهتر

بعضی تجربه ها انقد بزرگن که DNA ت رو تغییر میدن