2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سحر شوهرمو بیدار کردم براش سفره انداختم خودم سرم درد میکرد دراز کشیدم دیدم یه بویی میاد همزمان آیفون زنگ زد همسایه پایین مون بود به شوهرم گفت سریع زنگ بزنین آتش نشانی شوهرم سریع دوید از پنجره بیرون و نگاه کرد منم پشت سرش رفتم دیدم مغازه کفش فروشی پایین خونمون آیش گرفته شعله تا بالا جای پنجره ما طبقه سوم میومد خیلی ترسیدم
منم سریع مانتو پوشیدم پسر بزرگم چون بیدار شده بود بغلم کردم منتظر شوهرمم شدم اینقدم بیخیاله همش میگفت هیچی نیست بابا بعدم رفت آب بخوره تا اذان نگفتن اونم لباس پوشید پسر کوچیکمم بغل کرد رفتیم پایین
وقتی رفتیم تو خیابون خانومای همسایه کنار واستاده بودن منم اومدم برم پیش اونا که آقای آتش نشان داد زد و به طرفم دوید گفت خانوم برو کنار همون لحظه هم من پام رفت رو سیم های برق که افتاده بودن رو زمین ینی رسما سکته کردم
منم پارسال خونمون اتیش گرفت تمام وسایلمون پر دود بود خیلی وحشتناک از اون مهم تر بچه هام و همسرم سالمن خدا رو شکر میکنم خدا بهمون رحم کرد
منم عضو مینی کار شدم براحتی میتونیم کسب درامد کنید کلیک کنید واقعا می ارزه http://www.minikar.com/signup.php?REF=bWFoc2hpZF9rYXNyYWVpQHlhaG9vLmNvbQ==