2777
2789
عنوان

قهر شوهر

438 بازدید | 65 پست

سلام خانوما

چند روزه ینی دقیقا از دم لحظه تحویل تا الان یه سره باشوهرم  سر چیزای الکی دعوا و قهر میکنیم.مثلا سال تحویل ۳ ساعت مونده اومد گف مامانم دعوتمون کرد مامانشم پایین خونه ماست منم خونه مامانم دعوت بودیم گفتم نه زودتر میگفتی.میریم خونه مامانم و زنگ زدم وکنسل کردم شام. و فهمیدم این خودش گفته ب مامانش ک بیایم. خلاصه سال تحویل قهر کرد باهام ن روبوسی ن چیزی ن عکسی.و از اون روز تا الان یه تو میگم با خشم سرم داد میزنه ک چرت و پرت نگو هی سرم رفت کاش نمیگرفتمت از کجا پیدات شد.و تازه دست بزنم پیدا کرده مثلا اگ زیاد جوابشو بدم و کم بیاره میزنه دستم یا سرم. منم خیلی ناراحت میشم.یا مثلا امروز ۱۳ بدر دیشب گف مامانمم ببریم باخودمون گفتم نمیخام مامانت و خانوادم و خاله هام باهم باشن از اول میگفتی تا با مامانت میرفتیم خلاصه صب شد رفت ب مادرش گف گف نمیاد اینم خیط شد خلاصه رفتیم گردش با مامانم اینا بخدا مامانم اینا انقد هواشو دارن میگن می‌خندن باهاش اینم همچنین.سوار ماشین شدیم گفتم خوش گذشت میگ نه پرووو. منم ناراحت شدم.در حال رانندگی بود ک گفتم عزیزم ی مشورت گف بکن.گفتم تولد یکسالگی پسرمون میوفته ب رمضان  بیا عید فطر ک ۳ روز بعد تولدش اونوقت بگیریم آخه مامانمم میگف ک میخاد تالار بگیره و شام بده گف بگیره من ۸ ام ک تولد خودشه افطاری میدم ب خانوادم و خانوادت. منم راستتش گفتم چرا پس دو تا شام بدیم یا دوتا تولد خب با ماماتم شریک شو تالار خوبه بعدازطهز  بگیریم خلاص شیم وااای زد رووو پاام محکم کم زر بزن بهم گف سرمو بردی هر غلطی میکنی بکن من باید افطاری  بدم ب خانوادم.اصلا خانوما باور کنین حساسیت نداشت یجوری شده کلا ک حساس شده یا منو حرص بده.خونم ب من اصلا کمک نمیکنه از وقتی اومدیم باهام قهر قهر در این حد ک با عموم حرف میزد گفتم چی میگف نگف بهم. واقعا خستم کرده.حالا میدونم همش دنبال اینک حرصم بده از فردا با کمک نکردناش با نون نخریدن واس افطارم ک مثلا بگم برو بخر بگ بامن حرف نزن دیگ خستم از زندگیم😔کسی شوهرش این شکلی بوده ببخشید زیادگفتم از درده😑

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

چی بگم از دست مردای بچه ننه دل خیلیا خونه

نمی دونم چرا اینا بزرگ نمیشن

اینقدر بچه ننه بودن چرا زن گرفتن می موندن ور دل مامانشون صبح تا شب شب تا صبح

همشم به خانواده شون سرویس و خدمات می دادن دیگه جرا دختر مردمو اسیر کردن

برای تعجیل در فرج امام زمان(علیه السلام)صلوات     ❤️اللّهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم❤️

احساس میکنم نسبت به مادرش کم اهمیت هستی تنهاست مادرش؟

اره تنهاس آخه غیر من ۲ تا جاریم دارم ک اصلا سر نمیزنن.یکیشم ک طبقه دوم.ن میبرن جایی ن چیزی.الان قبل عید هتلاشونو رزرو کردن رفتن اما من بیچاره میترسیدم همش بگ مامانمم ببریم تنهاس

اره تنهاس آخه غیر من ۲ تا جاریم دارم ک اصلا سر نمیزنن.یکیشم ک طبقه دوم.ن میبرن جایی ن چیزی.الان قبل ...

خب ببرینش اگ ادم خوبی هست شما که وقتیم اون باهاتون نیست قهرید باهم پس بهتره ببرینش یکم دل شوهرتو ب دست بیار حق داره

یه مدت اسمی از خانواده ت نیار حساسیتش کم بشه

آخه ب خانوادم و خانوادش ربط نداره احساس میکنم دلشو زدم ک بهانه میگیره یا چه میدونم رابطه زیاد میخاد ک اونم نمیگ میخام.کلا بهونه میگرده

اره تنهاس آخه غیر من ۲ تا جاریم دارم ک اصلا سر نمیزنن.یکیشم ک طبقه دوم.ن میبرن جایی ن چیزی.الان قبل ...

خب ببین وقتی مثلا دیده مادرش موقع سال تحویل تنهاست معلومه به دلش نیست همرات بیاد جای دیگه

یا مثلا 13 به در مادرش تنهاست ولش کنه بره

شوهر ما هم اگر بود قبول نمی کرد

برای تعجیل در فرج امام زمان(علیه السلام)صلوات     ❤️اللّهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم❤️

خب ببرینش اگ ادم خوبی هست شما که وقتیم اون باهاتون نیست قهرید باهم پس بهتره ببرینش یکم دل شوهرتو ب د ...

آخه چرا من ببرمش حالا نگید گناه داره یا سرت میاد منم جوونم دوس دارم با شوهرم باشم خداوکیلی اونم اهل گشت و گذار نیستو اینو خوب خیط میکنه.یا مثلا یکی از بهونه هاش امسال این بود ک ما هرسال چون با خانواده دور مامانم حتی رابطه خوبی داریم میریم عید دیدنی خونشون امسالم ب رسم هرسال بابام گف بریم مثلا خونه رضا پسر دایی مامانم گف ن ما نمیریم انگاری آب داغ ریختن سرم مامانمم ناراحت شد گف اونا انقد بهش محبت میکنن و شام دعوتش میکنن چرا نمیاد و من موندم و دعوا و قهر😑احساس میکنم امسال سال من نیس

خب ببین وقتی مثلا دیده مادرش موقع سال تحویل تنهاست معلومه به دلش نیست همرات بیاد جای دیگه یا مثلا 1 ...

پس چرا وقتی عادی باهاش درمورد تولد پسرم حرف میزنم اونجوری میکنه دیگ واقعا حتی نمیتونم بشینم درد و دلم بکنم باهاش ک مثلا بگم این رفتارت عذابم میده زود میگ اره توهم منو عذاب میدی بس کن حوصله دعوا ندارم.با اینک اینجوری نبود دل رحم بود

شما میخوای همه چی طبق میلت باشه و به نظر شوهرت اهمیت نمیدی بعد توقع داری قربون صدقه ات هم بره.

خب عزیزم درست.میشه یه مثال بزنی من بفهمم کجا اشتباه کردم؟

2790
2778
2791
2779
2792