2777
2789
عنوان

قهر شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 438 بازدید | 65 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ینی چی پخته نیستم؟😑

عزیز من سیاست نداری زورزیاد هستی میخوای حرف حرف خودت باشه اینو ب وضوح داری نشون میدی مردا هم از اینجور زنا متنفرن یکم‌ سیاست ب خرج بده کمتر مامانم مامانم کن بیشنر ب مادرش توجه کن‌جوری ک شوهرت حس کنه مثلا اش بپز بگو بریم با مادرت بخوریم یا بهش بگو دلم میگیزه مادرت تنها باشه چکار کنیم سال تحویل پیشش باشیم یا سیزده میگه میخوام خانوادم دغوت کنم بگو دعوت کن شاید دلش میخواد خصوصی دعوتشون کنه که خانواده تو نباشن عجب گیری هستیا علنا باهاش مخالفت نکن ایقد مخالفش بودی که‌دیگه دلسوزیاتم به چشم نمیاد فک میکنه فقط میخوای حرف حرف خودت باشه

ینی چی پخته نیستم؟😑

دخترجان زندگی بالا پایینای خیلی زیادی داره 

هنوز اون روی بد زندگی رو ندیدی سر چیزای کوچیک خودتو اذیت می کنی خیلی چیزایی که میگی خیلی از آقایون دیگه هم تو اون شرایط همونجور رفتار می کنن

مرد بهونه گیر و قهرو به پستت نخورده که تازه همه جوره هم باهاش راه بیای و قید دل خودت و خانواده ت رو بزنی باز یه دلیل برای بهونه گیری و قهر و دعوا پیدا کنه

وقتی می بینی چند روزه حساسیتاش زیاده دیگه تا چند مدت سیاست داشته باش بحثای این مدلی مطرح نکن

برای تعجیل در فرج امام زمان(علیه السلام)صلوات     ❤️اللّهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم❤️

دعوتا و جایی رفتنا رو از روزای قبل با هم هماهنگ و اوکی کنید که بعد نزنه زیرش توقع رفتن خونه پسردایی ...

اره اصلا نیی س و فقط در حد آبجی و داداش.

آخه پس چیکار کنم مامانم هی غر میزنه یدونه دختر دارم میرم میگن دخترت کو داماد کو.مردم داماد دارن منم دارم خدا شانس بده ب خواهرم. دامادشون باهاشون میگرده.تیاینجوری میگ هی منم اعصابم داغون میشه.یا مثلا اگ بهم کادو پول بدن تو هرمناسبت حتی فامیل دور مامانم.مانانم خودش میبره پول از طرف ما و میگ ب شوهرت نگو .بعدش میاد میگ اره دختر خواهرم پول آورد داد خوش بحالش خوب جایی عروس شده .و منم ک میخام عید برم و جبران کنم شوهرم نمیره و مامانم حرص میخوره

عزیز من سیاست نداری زورزیاد هستی میخوای حرف حرف خودت باشه اینو ب وضوح داری نشون میدی مردا هم از اینج ...

درسته🙂چ کنم ک سیاست ندارم زندگیم شده استرس. بین مادر و شوهر

اره اصلا نیی س و فقط در حد آبجی و داداش. آخه پس چیکار کنم مامانم هی غر میزنه یدونه دختر دارم میرم م ...

کامل درک می کنم چی میگی چون خودم تو این شرایط بودم

بشین با مادرت صحبت کن بگو شوهرم خانواده ش این مدلی نیست دیگه توقع اومدن خونه پسرداییت رو از شوهر من نداشته باش نهایتش ازش با زبون نرم بپرس خونه فلانی میای اگر قبول کرد که فبها اگر نکرد بگو باشه

باهاشم مطرح کن که بفهمه تو قید چه مهمونیایی رو به خاطر اون زدی

گاهی هم بعضی جاها با جلب رضایت شوهرت اگر اون کار داره و نمی تونه خودت تنهایی با خانواده برو

به مادرتم بگو حساسیاتاشو کم کنه چون داره اثر سو روی روابط تو و شوهرت می ذاره

برای تعجیل در فرج امام زمان(علیه السلام)صلوات     ❤️اللّهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم❤️

خب عید رفتی پیش مامانت دیگه سیزده سهم مامان اون بود.

خب چیکار کنم خانوادم زود برنامه میریزن میگن کجا بریم و فلان آخه تنها دخترشم.منم دلم میسوزه براشون . و مادر و خواهرای این اصلا اهل گردش نیستن مثلا سال پیش خودم گفتم ببریمشون خواهرشوهرمم طلاق گرفته اومدیم دیدیم ۱۳ بدر فرش میشورن😑

بعدش دیگ با مامانم اینا رفتیم. یا اگرم بیان چیزی نمیارن ک این نمیزاره بیارن و من حرص میخورم آخه تو خانواده ما مامانم نمیزاره ک ما چیزی بیاریم منم حرص میخورم از بابت این تفاوت 😑

کامل درک می کنم چی میگی چون خودم تو این شرایط بودم بشین با مادرت صحبت کن بگو شوهرم خانواده ش این مد ...

درست.مامانم باعث میشه من حساس ترین شم.الان بابت اونشب ک شوهرم گف ن نمیریم خونه رضا .یجورایی با شوهرم سرد حرف میزد میگف حیف من ک اینهمه محبت میکنم بهش ولی نمیبینه.منم میام خونه گیر میدم بهش😑

خب چیکار کنم خانوادم زود برنامه میریزن میگن کجا بریم و فلان آخه تنها دخترشم.منم دلم میسوزه براشون . ...

کامل حرفاتو درک می کنم

ولی چه میشه کرد با این خانواده وصلت کردی و تو جامعه ای هم زندگی می کنیم که سمبه شوهر و خانواده ش پرزورتره 

برای این برنامه ها از قبل با شوهرت هماهنگ کن که مثلا 13 شما برنامه ای ندارین یا مثلا 12 رو با خانواده اون باش 13 رو با خانواده خودت

حساسیت شوهرت رو برانگیخته نکن

خب چیکار کنم خانوادم زود برنامه میریزن میگن کجا بریم و فلان آخه تنها دخترشم.منم دلم میسوزه براشون . ...

هر جور دوست داری رفتار کن ولی من جای شوهرت بودم از این بدتر رفتار میکردم.چون پرسیدی گفتم.ولی اگه میخوای توجیه کنی که کارت درسته من که زیر بار نمیرم.حالا ان‌شاءالله که شوهرت بره

هر جور دوست داری رفتار کن ولی من جای شوهرت بودم از این بدتر رفتار میکردم.چون پرسیدی گفتم.ولی اگه میخ ...

عزیزم چرا ناراحت میشی زود .

خب تو میگی پس من تو هر شرایطی ک ایجاد کنه واسم تسلیم شم؟بد نمیشه؟

باید رو خودم کار کنم 😐

باهاش بیشتر هماهنگ باش گاهی خودت به مادرش سر بزن یا دعوتش کن

بیشتر سیاست داشته باش تا حساسیتاش کم بشه

شوهر داری اونم شوهری که به خانواده ش وابستگی بیشتری داره خودش یه کار چالش برانگیز و سخته