2777
2789
عنوان

قهر شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 438 بازدید | 65 پست
خب عزیزم درست.میشه یه مثال بزنی من بفهمم کجا اشتباه کردم؟

همه جا.یعنی چی عید نرفتم مامانم دعوت کرد سیزده مامانم دعوت کرد مامانم گفت چرا نیومدی خونه فلانی.تو میخوای همش با مامانت باشی شوهرتم مطیع.اینطوری نمیشه.خودتو از چشمش انداختی.الان تازه اولشه.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شما میخوای همه چی طبق میلت باشه و به نظر شوهرت اهمیت نمیدی بعد توقع داری قربون صدقه ات هم بره.

بخدا باهاش پی اس بازی میکنم میگم بزار شاد شه روحیه دار شه.درست بعد پی اس جاریم میاد عید دیدنی میگم پیش اونا عزیزم میشه یه کمکی کنی پیش اونا میگ ن تو باختی بازی باید کار کنی منم جایزه نشستن بعدش اونام می‌خندن میگن باختی؟

خب حالا باختن چیزی نیس ولی اینک حرف من میشکنه ناراحت میشم با اینک اگ اون پیش برادرم ازم کمک بخاد دریغ نمیکنم اینجور چیزاش شاید ناچیز باشه ولی دلم میشکنه و باعث میشه به چیزی گیر الکی یا جدی بدم و دعوا شه😔

پس چرا وقتی عادی باهاش درمورد تولد پسرم حرف میزنم اونجوری میکنه دیگ واقعا حتی نمیتونم بشینم درد و دل ...

خب چون باز تولد پسرت رو هم ربط دادی به مهمونی خانواده ت

اونم که گفته من به هر حال باید به خانواده م افطاری بدم

حرف دلش این بوده 

من خودم تقریبا یه این مدلی ور دلم هست مال منو که از اولم نمیشد باهاش حرف زد

یه ماهم  سکوت کنی هیچی نگی  و قهر باشی نمیاد بگه  دردت چیه حرفت چیه از چی ناراحتی

من پارسال برای اولین بار موقع سال تحویل خونه مامانم اینا قرار بود باشم و نهار دعوتمون کرده بودن

خانواده خودش نه دعوت کرده بودن نه حتی به خاطر اینکه پدر و مادرشون که پیرن یه وقت کرونا نگیرن رفت و امد داشتیم

ولی باز با این حال دم سال تحویل شوهرم اوقاتمونو تلخ کرد و اولتیماتوم داد موقع سال تحویل بابد خونه خودمون باشیم و ال و بل و حیمبل

یعنی حتی با وجود تنها نبودن مادرش با وجود دعوت نکردنشون باز  به نظرش جای دیگه هم نباید می رفتیم و اولویت اولین عید دیدنی با خانواده شه

برای تعجیل در فرج امام زمان(علیه السلام)صلوات     ❤️اللّهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم❤️

همه جا.یعنی چی عید نرفتم مامانم دعوت کرد سیزده مامانم دعوت کرد مامانم گفت چرا نیومدی خونه فلانی.تو م ...

آخه تنها دخترشم و وابستش اونم همچنین ولی این خواهر برادر زیاد داره.این سر نزنه اون‌یکی سر میزنه.تازشم ینی میگین این بگ نریم من میگم ن بریم؟ منم تسلیمش میشم تا نشکنه مثلا نرفتن خونه پسردایی مامانم. ولی خب دلم میشکنه تو بودی چه عکس العملی نشون میدادی

همه جا.یعنی چی عید نرفتم مامانم دعوت کرد سیزده مامانم دعوت کرد مامانم گفت چرا نیومدی خونه فلانی.تو م ...

خب آخه مامانم شام پخته بود چی میگفتم یهو بهش ک نمیام

بخدا باهاش پی اس بازی میکنم میگم بزار شاد شه روحیه دار شه.درست بعد پی اس جاریم میاد عید دیدنی میگم پ ...

والا منم از رفتارای تو اعصابم خورد شد ازت کینه ب دل گرفته بهش اهمیت نمیدی اونم داره جبران میکنه..‌....چی میشه عیدو‌کنار مادرشوهرت باشی مثلا ب شوهرت بگو بین ستل تحپیل و سیزده یکیش کنار مامانت باشیم یکیش خونواده من...میخواد افطاری دعوت کنه خیلی موزیانه میخوای ک دعوت نکنه بهونتم‌میزاری ک پولتو بزار رو پول مامانم واسه تولد خودتو با جاریات مقایسه میکنی خب اونا نیان پیش مادرشوهرت تو هم باید نری؟شاید اونا خواستن مادرشوهرتو بکشن تو هم میکشی

آخه چرا من ببرمش حالا نگید گناه داره یا سرت میاد منم جوونم دوس دارم با شوهرم باشم خداوکیلی اونم اهل ...

زیادی حساس شدی مال ما هم بود نمیومد 

برای تعجیل در فرج امام زمان(علیه السلام)صلوات     ❤️اللّهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم❤️

بخدا باهاش پی اس بازی میکنم میگم بزار شاد شه روحیه دار شه.درست بعد پی اس جاریم میاد عید دیدنی میگم پ ...

من که باورم نمیشه.این حجم از بچه بازی و بی فکری رو.خبر بد برات دارم.با همین فرمون پیش بری فاتحه زندگیت خونده است.این خط این نشون.

اون می خواد شوخی کنه باهات 

زیادی حساسی توقعاتت یه مقدار ازش زیاده

هنوز پخته نیست رفتارهات

خب چون باز تولد پسرت رو هم ربط دادی به مهمونی خانواده ت اونم که گفته من به هر حال باید به خانواده م ...

چی بگم اخه😑

آخه من دوس داشتم باهاش مشورت کنم ک مامانم ک خرج میزاره اینم میزاره خرج یکی کنن ک عید فطر بعدش تولد بگیریم یدونه راحت.ولی این نمی‌فهمه.قاطی میکنه میگ افطاری میدم  ب خانوادم اگر بمیری هم میدم .با مادرتم شریک نمیشم اون واس خودش میگیره.با اینک جلو مامانم ساکت میشه و میخنده و زبون میریزه

آخه تنها دخترشم و وابستش اونم همچنین ولی این خواهر برادر زیاد داره.این سر نزنه اون‌یکی سر میزنه.تازش ...

شما وابسته مامانت بودی نباید ازدواج میکردی.واقعا به مادر شما چه ربطی داره تالار بگیره تولد بگیره.میخوای بکشونیش طرف خودت متاسفانه شوهرت باهوشه  و دستت رو خونده.یه سری دهه شصتی ها قابلیت زن ذلیل شدن داشتن الان دیگه این مدلی نیست.و شوهر شما اصلا نیست.من جای شما بودم اول محکم جلوی دخالت خانوادم رو میگرفتم و بعد به عدالت رفتار میکردم.

خب آخه مامانم شام پخته بود چی میگفتم یهو بهش ک نمیام

دعوتا و جایی رفتنا رو از روزای قبل با هم هماهنگ و اوکی کنید که بعد نزنه زیرش

توقع رفتن خونه پسردایی مامان و باجناق عموی فلان و... هم از شوهرت نداشته باش خصوصا اگر تو خانواده خودش رفت و آمدای این مدلی نیست