2777
2789
عنوان

قهر شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 438 بازدید | 65 پست
هر جور دوست داری رفتار کن ولی من جای شوهرت بودم از این بدتر رفتار میکردم.چون پرسیدی گفتم.ولی اگه میخ ...

الان بهم بگین اینحا کی مقصره؟ 

مامانم اینا ک هرسال با ما میرفتن خونه عموی بابام. اینبار ما نرفتیم ینی شوهرم گف ک من نمیشناسمشون نمیخام برم.ولی ب مامانم گفتم ک مهمونمون اومد خلاصه رفتن اونجا زن عمو بابام گفته عه پس دخترت  کو مامانمم ناراحت شده نمیدونم لامصب از کجا میفهمه من دروغ میگم .بعدشم مامانم گفتن ک وقتی اومدیم عید دیدنی خونتون بگین دخترت بیاد ببینیمش خلاصه مامان و بابام هی زنگ میزنن اونروز ک فوتبال میداد اینم رو فوتبال حساس گف ن نمیرم فوتبال میخام ببینم منم گفتم خب نیمه اول ببین بعدش بریم بقیشو اونجا ببین اونم ن دستوری با ناز. گف من نمیشناسمشون تو رو میبرم آخه این درست نیس ک بدون شوهرم برم.وقتی ک بابام زنگ زده بیاین میخان ببینمتون خلاصه اونروز هم دعوامون شد یه سیلی هم خوردم آخرش مامانم زنگ زد گف دخترش نیومده تو هم نیا.به خمین راحتی و ندونستن ک دعوامون شد 

باهاش بیشتر هماهنگ باش گاهی خودت به مادرش سر بزن یا دعوتش کن بیشتر سیاست داشته باش تا حساسیتاش کم ب ...

آخه ب خانوادش وابستگی زیادی نداره من فهمیدم ک چون میبینه من زیاد وابستهم و حتی با فامیل دور میریم میایم و این نمیتونه این حسادت میکنه 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

الان بهم بگین اینحا کی مقصره؟  مامانم اینا ک هرسال با ما میرفتن خونه عموی بابام. اینبار ما ...

ببین عزیز مردها با هم فرق دارن یه سریشون انعطاف بیشتری دارن خوش قلق و خوش مشربن غرورشون کمتره بیشتر گوش به فرمان زن یا خانواده شن

الان تو این ماجرایی که تعریف کردی یه مردی مثل شوهر من نه تنها زیربار نمی رفت بهشم بر می خورد و شاید حتی لج می کرد که خانواده ات چرا برای من تعیین تکلیف می کنن

خب  شما خیلی دلت می خواست بری به اون گیر نمی دادی خودت می رفتی اینجور آدما که تو خانواده خودشون فقط با خواهر و برادر و نهایت نهایتش سالی یه بار با عمویی عمه ای رفت و آمد دارن پذیرش روابط این مدلی براشون سخته 

حالا اگر طرف بدقلق و یا مغرورم باشه که اصلا زیر بار نمیره

خانواده ت کار اشتباهی می کنن هی به تو گیر میدن

شما دیگه مستقل شدید و خودتون باید با هم به تفاهم برسین کجاها برین کجا نرین

نه اینکه خانواده ها دخالت کنن

برای تعجیل در فرج امام زمان(علیه السلام)صلوات     ❤️اللّهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم❤️

آخه ب خانوادش وابستگی زیادی نداره من فهمیدم ک چون میبینه من زیاد وابستهم و حتی با فامیل دور میریم می ...

می دونم چی میگی

چون خودم تو شرایط مشابه شما بودم منتهی با شوهر بسیار بدقلق تر، کامل درک می کنم

منم برای کم کردن حسودی و حساسیتش میگم این کارا رو بکن

برای تعجیل در فرج امام زمان(علیه السلام)صلوات     ❤️اللّهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم❤️

ببین عزیز مردها با هم فرق دارن یه سریشون انعطاف بیشتری دارن خوش قلق و خوش مشربن غرورشون کمتره بیشتر ...

شوهر منم دقیقا عین شوهر شماس و اوت حرفارو گف بهم😐باید چیکار کنم از کجا شروع کنم الان ک قهریم

الان بهم بگین اینحا کی مقصره؟  مامانم اینا ک هرسال با ما میرفتن خونه عموی بابام. اینبار ما ...

اتفاقا باید بعدا به مادرت می گفتی دعوامون شد که بفهمه با اینجور دخالتا زندگیتون رو متشنج می کنن

شوهر شما درست شد؟چون خیلی شبیه همن

نه، با چیزایی که شما گفتی شوهر شما ظاهرا خوش قلقتره

من تازه کلی حرفا رو فاکتور می گرفتم کلی چیزا رو نمی گفتم که حساسیتی ایجاد نشه، کلی جاها رو نمی رفتم باز همیشه یه مسئله ای برای حساسیت و طلبکار بودنش بوده و هست

نه، با چیزایی که شما گفتی شوهر شما ظاهرا خوش قلقتره من تازه کلی حرفا رو فاکتور می گرفتم کلی چیزا رو ...

من فک کنم شوهر من کمی حسوده. و گاهی خوش رفتار و گاهی بد رفناره .ظرف میشوره خب اگ بگم بیا بشور میگ ن باید سرخود کار کنه میفهمین؟نمیدونم ک مامانم میگ خسیس هم هس ولی من میگم اقتصادی بفکر ایندس.گاهی اذیت میشما درسته.ولی آینده بهش ک میرسم میگم حق داشته.اهل بریز ب پاش الکی نیس خونه جمع کنه

من فک کنم شوهر من کمی حسوده. و گاهی خوش رفتار و گاهی بد رفناره .ظرف میشوره خب اگ بگم بیا بشور میگ ن ...

مثلا یبارم سر اینک بهم چقد ماهیانه میده دعوامون شد.مامانم گف بهش بگ زیاد بده کمه برده نیستی و فلان الان حقوقش ۸ تومن ولی وام داریم درسته بهش ۴ تومن میرسه ک با خرج خونه و پوشک و شیر خشک وبهم ۶۰۰ میده خوبه؟ میگ در توانم نیس زیاد بدم

مثلا یبارم سر اینک بهم چقد ماهیانه میده دعوامون شد.مامانم گف بهش بگ زیاد بده کمه برده نیستی و فلان ا ...

چی بگم دختر

شوهرت خوبه گیر زیاد بهش میدی یکی از دلایلشم دخالتای مادرته

والا 600 خوبه، خیلیا مثل من اصلا ماهیانه نمی گیرن

تازه با اینکه میگی اقتصادیه اینقدر بهت میده

خداروشکر کن، سر به سرش نذار گیر الکی نده زبون خوش داشته باش زیاد ازش تشکر کن، امر و نهی و بکن نکن هم بهش نکن خواسته هات رو با زبون نرم و منطقی و با سیاست باهاش در میون بذار از این بهترم میشه ان شاءالله 

برای منم دعا کن

مامان مهربون کجا رفتی

دختر حواست مثل اینکه نیست 2 و نیم نصفه شبه

ما هم جغدیم که بیداریم

هرچند به قول شاعر

درد داریم که این موقع شب بیداریم

ورنه هر آدم عاقل سر شب می خوابد

چی بگم دختر شوهرت خوبه گیر زیاد بهش نیدی یکی از دلایلشم دخالتای مادرته والا 600 خوبه، خیلیا مثل من ...

واقعا؟پس مامانم خیلی حساسم کرده.راستی عید دیدنی واس فامیل خودتون شوهرت میده؟