2777
2789
عنوان

خیانت عمو

4459 بازدید | 96 پست

خونه عموم روبروی خونه ماست.زن عموم از دیشب تاالان خونه پدرشه الان رفتم پایین زباله رو بزارم دم در ی زن رو دیدم هفت قلم ارایش ومعلومه از صورتش از اوناس در خونه عموم نیمه باز بود اونم ی نگاه ب اینور اونور خیابون کردچون هوا سرده خیابون سوت و کوره ی ۲۰ د رف بالا درم بست پشت سرش من پشت در قایم شده بودم دید میزدم منو ندید.واقعا خیلی جا خوردم معلومه دیگ کارش چیه زنه حالم از عموم بهم خورد ب دخترعموم پیام دادم گفتم هنو خونه داییتی گف اره فردا منو مامانم میایم خیلی دلم گرف واسشون بنظرتون چیکار کنم؟؟

ب زن عموم بگم ب عموم یا چیکار کنم🥺🥺 خیلی اعصابم خورده فک نمیکردم عموم همچین ادمی باشه

من همونیم که اگه یه جای بهم ضربه زدی و رفتی مطمئن باش سرفرصت شاخ به شاخ میزنم بهت:)

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بیاین خونتون زود

اینو بده دیع ج نده

وقتی بمیرم هیچ اتفاقی نخواهد افتاد...!!!نه جایی بخاطرم تعطیل میشود...!!!نه در اخبار حرفی زده میشود...!!!نه خیابانی بسته میشود...!!!و نه در تقویم خطی به اسمم نوشته میشود...!!!تنها موهای مادرم کمی سپید تر میشود...!!!...!!! پدرم کمی شکسته تر...!!!اقواممان چندروز آسوده از کار...!!!دوستانم بعد از خاکسباری موقع خوردن کباب  آرام آرام خنده هایشان شروع میشود...!!!راستی عشقم را بگو اوهم باخنده هایش در آغوش دیگری،مراازیاد میبرد...!!!من تنها فقط گورکنی را خسته میکنم...!ومداحی که الکی از خوبی های نداشته ام میگوید و اشک تمساح میریزد...!!!و من میمانم و گورستان سرد و تاریک و غم همیشگی ام که همراهم میماند...!!!من میمانمو و خدا،بااحساس خجالتی که ای مهربان چرا همیشه مرا از تو و دینت ترسانده اند...!

وای خدا چقد تاپیک خیانت دیدم🤦‍♀️

خ‍‌ودت‍‌و پ‍‌ی‍‌دا ک‍‌ن‍‌‍ی خ‍‌ی‍‍‌ل‍‌ی‍‌ارو گ‍‌م م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ی ای‍‌ن ش‍‌روعِ یہ م‍‌س‍‌ی‍‌ر ط‍‌ول‍‌ان‍‌ی‍ہ کہ ت‍‌ه‍‌ش ق‍‌ش‍‌ن‍‌گہ -! 🤍🩹

به نظرم با یک بزرگتر مثل مادرت درمیون بزار 

تو مثل رقص گل سرخی رو باد..🥀 خطاب به اون کاربری که همش در حال چک کردنو گزارش زدنو کلن پیگر ماست بگم:بهت حق میدم اگر منم همچین مریضی حاد روانی داشتم وضعیتم همین بود🤣🤣🤣میشه اینقد الکی گزارش نزنید؟دیگه شماره ندارم😐ولک ناموصن شرافتن😐چند بار میخاین تعلیقم کنید خی اولش که jengolefengol بودم بعد شدمjengolefengol_برگشته . بعدش شدن خاهر jengolefengol.😐😐😐😐😐خب من مثل شما پارتیم پیش نی نی یار کلفت نیست که هر کاری کنید تعلیق نمیشید نی نی یار به من آلرژی داره😂

زنگ میزدی ۱۱۰😑😂

موقع عملیات میرسیدن سروقتشون

درخواست دوستی هیچکس روقبول نمیکنم اگرهم سوالی چیزی ازم دارین تو تاپیکتون منو تگ کنید سوالتون رو بپرسید. درخواست دوستی ندین لطفا
منم حالم از عموت بهم خورد. انقدر لجن که میاره تو تخت زنش؟

من شنیدم یه خانومه از دوس پسرش حامله شده بچش پنج ساله شده بعدا شوهرش فهمیده بچه مال خودش نیست

خدایا همه تاپیک دارم از خوشبختی میمیرم بزنن همیشه..
2790
2778
2791
2779
2792