2777
2789
عنوان

خیانت عمو

| مشاهده متن کامل بحث + 4489 بازدید | 96 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ببین عزیز ما که نمیدونیم عموی اسی این خانم را برای چی دعوت کرده چرا فکرمون فورا میره رو رابطه جنسی! ...

ن عزیزم حالا فرض کنیم همکار دوکیلو ارایش و موهاش همش ریخته بیرون این وقته شب درو باز گذاشته میره درم پشت سرش میبنده؟؟؟همسرشم نیس خب ملاقات کاری یا همکار ک نمیاد خونه این وقت شب

من همونیم که اگه یه جای بهم ضربه زدی و رفتی مطمئن باش سرفرصت شاخ به شاخ میزنم بهت:)
ببین عزیز ما که نمیدونیم عموی اسی این خانم را برای چی دعوت کرده چرا فکرمون فورا میره رو رابطه جنسی! ...

عزیزم قرارنیست ادم همهههه چیو باچشم ببینه تا باور کنه که حقیقت داره،اون خانم حتی اگه برای رابطه هم نیومده باشه درکل نامحرم هست وازاونجایی که اون اقا عموی استارتر هست صددرصد استارتر اقوام رو میشناسه واین غریبه هست وهیچ زن خانم وباکمالاتی وقتی که همسر یه اقایی خونه نباشه بااون اقا قرارملاقات نمیزاره یا حداقل داخل خونش قرارملاقات نمیزاره،نمیخام قضاوت کنم ولی هر عقل سلیمی نمیتونه بپذیره اینا برای مسایل کاری یا مسایل انسانی قرارملاقات گذاشتن،بعدم اونا نمیان داخل کوچه کاری کنن که استارتر ببینه

حالا این وسط مهمترین مشکلش تمیزیه؟؟!😅

ن منظورم اینه عموم ک میدونه دردش چیه ی زن رو میاره روتختش؟؟؟ینی تااین حد

من همونیم که اگه یه جای بهم ضربه زدی و رفتی مطمئن باش سرفرصت شاخ به شاخ میزنم بهت:)
ن عزیزم حالا فرض کنیم همکار دوکیلو ارایش و موهاش همش ریخته بیرون این وقته شب درو باز گذاشته میره درم ...

خب باز ما نمی تونیم قسم بخوریم که عمو با این خانم رابطه برقرار کرده باشه. 

ن منظورم اینه عموم ک میدونه دردش چیه ی زن رو میاره روتختش؟؟؟ینی تااین حد

خو همینش خنده داره!🤣عموت احساسات و زندگی زنش براش مهم نیست یه زن دیگه رو آورده خونه بعد میگی چرا به تمیزی و وسواس خانومش اهمیت نمیده؟!

ببین من میگم شما که رابطه جنسی عمویت را با خانم که ندیدی چرا مثبت فکر نکنیم. 

هرطور نگاش میکنم نمیشه مثبت فکرکرد

عزیزم قرارنیست ادم همهههه چیو باچشم ببینه تا باور کنه که حقیقت داره،اون خانم حتی اگه برای رابطه هم ن ...

ببین بله درست می فرمایی آمدن یک خانم نامحرم درخانه ای که کسی نباشه اشکال شرعی داره اما از کجا که از قبل عموی ایشان چند نفر را دعوت نکرده باشه واز کجا که این خانم تنها با عموی اسی نبوده باشه. 

خو همینش خنده داره!🤣عموت احساسات و زندگی زنش براش مهم نیست یه زن دیگه رو آورده خونه بعد میگی چرا به ...

😐🤲

خب باز ما نمی تونیم قسم بخوریم که عمو با این خانم رابطه برقرار کرده باشه. 

اره خب ولی غیر ازاینم نمیتونه باشه 

ببین بله درست می فرمایی آمدن یک خانم نامحرم درخانه ای که کسی نباشه اشکال شرعی داره اما از کجا که از ...

ولی واقعا خیلی اعصابم خورده همین الان بهش پیام دادم ک عمو خانومی ک الان اومد خونتون کی هست؟