2821
2789
عنوان

خیانت عمو

| مشاهده متن کامل بحث + 4489 بازدید | 96 پست
زنگ بزن دعوتش کن برای شام یا اگه شام خوردین برای چای و این چیزا!

همین الان پیام دادم عمو زنی ک اومد خونتون کیه؟

من همونیم که اگه یه جای بهم ضربه زدی و رفتی مطمئن باش سرفرصت شاخ به شاخ میزنم بهت:)

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

همین الان زنگ بزم به عموت به بهانه ای که میدونم زنعمو نیست میخوام برای خودتو مهمونت شام بیارم با کنا ...

همین الان پیام دادم بهش

من همونیم که اگه یه جای بهم ضربه زدی و رفتی مطمئن باش سرفرصت شاخ به شاخ میزنم بهت:)
هرطور نگاش میکنم نمیشه مثبت فکرکرد

خب واقعا شما که این قدر حس می کنی خیانت درکار بوده به بهانه ای می رفتی درخونه عمورا میزدی بعد عمو ازپشت آیفون تعارف می کرد بفرما داخل شما هم می گفتی باشه عمو اگر لطف کنی میام یک چایی باهم می خوریم آن وقت خیلی از چیزها روشن میشد. 

خب واقعا شما که این قدر حس می کنی خیانت درکار بوده به بهانه ای می رفتی درخونه عمورا میزدی بعد عمو از ...

اخه شوهرم اینجاس نمیتونم برم بیرون

آفرین حالا هرچی جواب داد و توجیه کرد تو دیگه بیشتر پی شو نگیر. سوال جوابش نکن. بپذیر حرفشو

فعلا ک جواب نداده

آفرین حالا هرچی جواب داد و توجیه کرد تو دیگه بیشتر پی شو نگیر. سوال جوابش نکن. بپذیر حرفشو

اس داد میگه همسر دوستمه با دوستم دعواش شده کسیم نداره اینجا اومده خونمون دید همسرم نیس ده دقیقه‌ای رف😑بنظرتون باور کنم؟

ولی واقعا خیلی اعصابم خورده همین الان بهش پیام دادم ک عمو خانومی ک الان اومد خونتون کی هست؟

به نظرم کارتون اشتباه بوده کاش اول به عمو پیام میدادی عموجان این خانم کی بود به خونتون اومده بود. اگر یک زندگی متلاشی بشه چی؟

خب واقعا شما که این قدر حس می کنی خیانت درکار بوده به بهانه ای می رفتی درخونه عمورا میزدی بعد عمو از ...

میگه ک همسر دوستشه وباشوهرش دعواش شده اومده اینجا ولی چون دیده همسرش نیس ۱۰ دقه رفته😐😐

به نظرم کارتون اشتباه بوده کاش اول به عمو پیام میدادی عموجان این خانم کی بود به خونتون اومده بود. اگ ...

خب همون ب عموم پیام دادم

2829
2828
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز