2821
2789
عنوان

خیانت عمو

| مشاهده متن کامل بحث + 4489 بازدید | 96 پست

دخالت نگن 

زن عموت بفهمه زندگیشون میپاشه

یکاری کن عموتو زن عموت باهم اشتی کنن برگرد سرخونه زندگیش

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست💜🙂

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

اس داد میگه همسر دوستمه با دوستم دعواش شده کسیم نداره اینجا اومده خونمون دید همسرم نیس ده دقیقه‌ای ر ...

باور نکن ولی پی شم نگیر دیگه شر میشه. یا عموت دیگه بیخیال میشه یا اگه بازم بخاد تکرار کنه خود زن عموت اینا میفهمن بلاخره. تو رابطه تو خراب نکن با عموت

[۱/۱۹،‏ ۲۲:۰۴] Z: سلام گلم میشه رای بهم بدی

[۱/۱۹،‏ ۲۲:۰۴] Z: سلام دوست خوبم😊

لطفا وارد این لینک شو و کمکم کن کالای دلخواهم رو رایگان بگیرم🎁🙌 !

https://adanbaba.com/wap/goods/bargainlaunch?launch_id=974071

راستی کالاهای آدان بابا قیمت خیلی خوبه داره مثلا این ماساژور زاویه فک فقط 57 تومنه.اونم با ارسال رایگان

https://adanbaba.com/wap/goods/detail?goods_id=8820

چقدر تو فکرم کشتمت !                                              ولی تو بازم تو قلبم نفس کشیدی❤
باور نکن ولی پی شم نگیر دیگه شر میشه. یا عموت دیگه بیخیال میشه یا اگه بازم بخاد تکرار کنه خود زن عمو ...

الانم میگه ب زن عموت چیزی نگیاااا چون بفهمه یکی اومده خونه خونه رو میشوره کامل.من ک باور نکردم اصلا

من همونیم که اگه یه جای بهم ضربه زدی و رفتی مطمئن باش سرفرصت شاخ به شاخ میزنم بهت:)
دخالت نگن  زن عموت بفهمه زندگیشون میپاشه یکاری کن عموتو زن عموت باهم اشتی کنن برگرد سرخونه زن ...

قهر نیستن ک همینجوری رفته خونه باباش چون داداشش از سربازی اومده رفتن دورهمی از دیشب تاالان

من همونیم که اگه یه جای بهم ضربه زدی و رفتی مطمئن باش سرفرصت شاخ به شاخ میزنم بهت:)
الانم میگه ب زن عموت چیزی نگیاااا چون بفهمه یکی اومده خونه خونه رو میشوره کامل.من ک باور نکردم اصلا

بهش بگو شما هم بهتره مراعات کنید دیگه میدونی زن عمو حساسه بد میشه بزار بفهمه یه چی فهمیدی دست برداره

دم به دم در همه دم برگل رخسار محمد آخرین برج ولایت بر علی شیر خدا ساقی کوثر صلوات🌹🌹🌹
الان رفته واقعا یا عموت به دروغ گفت

چ میدونم من شوهرم خونس راضی نمیشه برم هزاربار سوال جوابم میکنه حوصلشو ندارم وگرنه میرفتم

قهر نیستن ک همینجوری رفته خونه باباش چون داداشش از سربازی اومده رفتن دورهمی از دیشب تاالان

ها خو چرا شوهرش باهاش نرفته؟😐

همون موقع که دیدی باید میرفتی دنبال عموت میگفتی زن عمو گفته یچی از اتاقش بردارم 

نمیدونم نباید میزاشتی چی بشه

یا مثلا بش بگو عمو همسایه میگن یه دختر غریبه اوردی خونه اما چون بهت اعتماد دارم به کسی چیزی نمیگم 

تا خودش بفهمه😑😑😑

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست💜🙂
2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز