2821
2789
عنوان

خیانت عمو

| مشاهده متن کامل بحث + 4489 بازدید | 96 پست
الانم میگه ب زن عموت چیزی نگیاااا چون بفهمه یکی اومده خونه خونه رو میشوره کامل.من ک باور نکردم اصلا

بگو باشه ایندفعه رو نمیگم

بعدم ولش کن قضیه رو. درسته عموته ولی زندگیش ربطی بهت نداره. خودتم که متاهلی اصلا درگیر نشو

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ها خو چرا شوهرش باهاش نرفته؟😐 همون موقع که دیدی باید میرفتی دنبال عموت میگفتی زن عمو گفته یچی از ا ...

ن پیام دادم گفتم در خانومه کیه اومده خونت

من همونیم که اگه یه جای بهم ضربه زدی و رفتی مطمئن باش سرفرصت شاخ به شاخ میزنم بهت:)
خو چی گفت😑 اینطور حاشا میکنه😶

میگه همسر دوستمه باشوهرش دعواش شده شهر غریبم کسیو نداره اومد اینجا دید همسرم نیس ۱۰ دقه رف

من همونیم که اگه یه جای بهم ضربه زدی و رفتی مطمئن باش سرفرصت شاخ به شاخ میزنم بهت:)
نمیخوام زندگیشون خراب شه🥺

خب اگه این طور باشه که میگی هرروزیکی بیاره زندگیش نجس میشه تازه عموت مریضی چیزی هم میگیره 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
خب اگه این طور باشه که میگی هرروزیکی بیاره زندگیش نجس میشه تازه عموت مریضی چیزی هم میگیره 

خب درهردوحالت عذاب وجدان میگیرم🥺ترجیح میدم نگم خودشون بدونن بهتر ادم خیانتکار یروزی دستش رومیشه دیگه

میگه همسر دوستمه باشوهرش دعواش شده شهر غریبم کسیو نداره اومد اینجا دید همسرم نیس ۱۰ دقه رف

دیدییی گفتم حاشا میکنهه...

داره دروغ میگه مثه چییییییی

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست💜🙂
میخوام بترسه فقط ک بفهمه من دیدم

خو ایطور که بدتر کارشو انجام میده😑

اونی که من گفتم ،از یه روانشناس شنیدم ،میکفت باعث میشه ادم اون کارو انجحام نده و عذاب وجدان بگیره

تو هم باید اینطوری میگفتی‌‌‌‌...

دیدییی گفتم حاشا میکنهه... داره دروغ میگه مثه چییییییی

میدونم دروغه ولی من دوس ندارم زیاد تو زندگیش دخالت کنم 

خو ایطور که بدتر کارشو انجام میده😑 اونی که من گفتم ،از یه روانشناس شنیدم ،میکفت باعث میشه ادم اون ...

خب بنظرت الان اس بدم بگم همسایه ها هم دیدن اومدن بهم گفتن؟؟میترسم ب زنت هم بگن و اینا یا ضایعع

خب بنظرت الان اس بدم بگم همسایه ها هم دیدن اومدن بهم گفتن؟؟میترسم ب زنت هم بگن و اینا یا ضایعع

اره مثلا میتونی بگی از همسایه ها شنیدم اما ما بهت اعتماد داریم برای همین چیزی به زن عمو نمیگم

بزار حداقل یکم عذاب وجدانش بگیرتش 

طفلی زنش..‌

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز