2777
2789
عنوان

زندگی عالی 😍♥️

1033 بازدید | 20 پست

بعد از چند سال یکی از دختر خاله های مامانم رو دیدم 

۳۵ سالشه ازدواج نکرده توی دانمارک هم زندگی میکنه پزشکی هم خونده و مخالف سفت و سخت بچه دار شدن  هم هست

صبح تا بعداز ظهر می ره سرکار بعدش هم با دوستاش خوش میگذرونه  ماهی یه بار می ره سفر بدون اینکه نگران چیزی باشه 

هر شب با من تلفنی حرف میزنه از شرایطش میگه از کارش

خیلی دوست دارم درسم تموم شه برم پیشش 

خواستگار های خیلی خوبی هم داره ولی رد میکنه 

به بقیه گفته نمیخواد ازدواج کنه ولی با من خیلی صمیمیه میگه شاید بعد از ۴۰ سالگی به فکر ازدواج افتاد چون توی اروپا اصلا سن و سال براشون مهم نیست 

هر وقت بحث تنهایی میشه میگه آدم بدون ازدواج هم میتونه احساس تنهایی نکنه 

من عاشق زندگی اونم و یه همچین رویایی دارم برای زندگیم ولی این بحث ازدواج یکم رو مخمه

نظر شما چیه ؟

این جاده ها همیشه به تو منتهی می شوند ،باور کن چیزی به نام سر نوشت وجود دارد ...

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

همه ک نباید مثل هم زندگی داشته باشن اون اونجور راحته ولی خب دلیل نمیشه شما بگی موضوع ازدواج رو مخت ...

نه آخه به نظرم ازدواج برای من هم خوبه هم بده

این جاده ها همیشه به تو منتهی می شوند ،باور کن چیزی به نام سر نوشت وجود دارد ...

مهم اینه با چی خوشبخت باشی با چه به ارامش می رسی یکی با ازدواج یکی مجرد 

اگه دوست داشتی تایپیک عمل لاپراتومی بخون شاید به دردت خورد 😎خدا جونم مرسی یه دختر  ناز ویه پسر جیگر بهم دادی باباشونو نگم دیگه خودت می دونی 😄😄😄😄 😍😍😍لطفا مواظب خانواده چهار نفره ما باش 😍😍😍 😍😍من یک دختر یک همسر  یک مادرهستم   به وجود خودم افتخار می کنم 😋   من یک خانه دارم یک خانه داره شاغل عاشق کارای هنریم کارم بافته بافت عروسک  لباس وشال وکلاه☺ برا سرانجام رسیدن کارم خیلی تلاش کردم 💪کلمه نمی تونم در فرهنگ لغات زندگی من وجود نداره😎 کاری نیست که نتونم انجام بدم من یک زن هستم 😊😊😊😊خدایی سوال کردی جواب می دیم ریپلای نمی کنی یه لایک بکن 

خوش به حالش 

پزشکی و مهاجرت و به به 

منم مخالف بچه دار شدنم با اینکه خیلی هم دختر دوست دارم، ۳۳ سالمه ازدواجم نکردم چون خیلی سختگیرم، 

بچه فقط دست و پای ادمو میگیره، با اون جیغ های بنفشی که دم به دقیقه میکشه، کثیف کاریاش، از همه بدتر هم گند میزنه به اندام زن و بدبختی های بارداری

من نمیدونم بعضیا واسه چی اینقدر دلشون بچه میخواد

با این همه سختی که به همراه داره 

کلا بچه یعنی بای بای آرامش

ولی من دوست دارم ازدواج کنم بحث تنهایی به کنار، نیاز جنسی چیکار میکنه پس، حتما سرده

به نظر من اونم تو یه موقعیتهایی گیر میکنه که ته دلش میگه کاش یه همدم داشتم شاید العان جلوی تو اینو نگه.دوست نمیتونه تمام تنهایی آدمو پر کنه.و حتما چند سال دیگه میگه چه اشتباهی کردم زودتر ازدواج نکردم یا به خواستگارهای خوب قبلم جواب رد دادم

2790
2778
2791
2779
2792