2777
2789
عنوان

زندگی عالی 😍♥️

| مشاهده متن کامل بحث + 1059 بازدید | 20 پست
خوش به حالش  پزشکی و مهاجرت و به به  منم مخالف بچه دار شدنم با اینکه خیلی هم دختر دوست د ...

آره منم با بچه موافق نیستم ولی اون میگه رابطه بدون ازدواج

البته با این نظرش اصلا موافق نیستم 

این جاده ها همیشه به تو منتهی می شوند ،باور کن چیزی به نام سر نوشت وجود دارد ...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره منم با بچه موافق نیستم ولی اون میگه رابطه بدون ازدواج البته با این نظرش اصلا موافق نیستم  ...

مطمن باش اگه شوهر پیدا کنه ازدواج میکنه.از بی شوهری میگه رابطه بدون ازدواج خوبه.باور نکن

به نظر من اونم تو یه موقعیتهایی گیر میکنه که ته دلش میگه کاش یه همدم داشتم شاید العان جلوی تو اینو ن ...

وقتی ایران بود یکی از خواستگاراش همکارش بود مرد خیلی خوبی بود هم از نظر قیافه هم از نظر اخلاق وقتی رد کرد  هممون شوکه شدیم اصلا فکرشو نمی کردم

این جاده ها همیشه به تو منتهی می شوند ،باور کن چیزی به نام سر نوشت وجود دارد ...
وقتی ایران بود یکی از خواستگاراش همکارش بود مرد خیلی خوبی بود هم از نظر قیافه هم از نظر اخلاق وقتی ر ...

گول -آخر زندگی کسی و نخور.جوری زندگی کن که اول و آخرش با آرامش باشه نه اینکه وقتی می خندی استرس چند سال دیگه رد داشته باشی که آیا اون موقع هم سرم همینقدر گرم هست یا تنهام. به نظرم آدم با ازدواج درست به آرامش می رسه.و کسی که به همین راحتی رابطه ی بدون حریم و قبول میکنه همیشه نقطه ی آرامش زندگیش میلنگه