2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یکی چاقو بیاره من اینو بکشم

پسر قشنگم هدیه زیبای خدا چقدر دلم میخواست تو امضائ نی نی سایت بنویسم منم مادر شدم   همیشه با خودم میگفتم یعنی میشه؟ حالاشده و من شکرگذار خالقم هستم تو فرشته ای هستی که 3خرداد 1400وقتی ساعت 3بعدظهر بی بی چک گذاشتم فهمیدم مادر شدم و من ایمان دارم بهترین انسان خواهی بود آرزو میکنم همه ی اونای که دلشون بچه میخواد این حسو بچشن ،  گل بهشتی،   من اومدنت مبارکمون باشه خدایاشکرت.دکتر من رضا نصر بود با ای وی اف باردار شدم 
واقعا برای بعضیا متاسفم.... اخه تا چه حد سبک مغزن بعضیا... یعنی چی که ماهی ۱۰تومن خوبه؟! اونم تو ای ...

عزیزم کسی که با ماهی ۳ تومن زندگی میکنه مطمئنا ۱۰ تومن براش پول زیادی البته من به کسی توهین نمیکنم فقط میگم برای همینه که تعجب کردن  و بهشون حق میدم .ولی واقعا اگه درست بخوای خرج کنی خیلی بیشتر از اینها پول میخواد حتی تو یه شهر کوچیک.استارتر به نظرم حق داره شکایت کنه یک زمانی کسی که ۱۰ تومن حقوق میگرفت پولدار محسوب می شد الان زیر خط فقر 😐

گاهی اونقدر دلتو پر کردند که تا میای حرف بزنی از چشمات میریزه بیرون.

بستگی داره استارتر واسه یکی مثل بابای من درامد ۱۰تومن رویاست یعنی الان خودش بازنشسته هست ۳وخورده ای میگیره کلیم خدارو شکر میکنه البته پول تو بانک داره ک سود اونم استفاده میکنه قسط،و قرضم ندارن ی مبلغی گاهی میشه پس انداز کنه گاهی کل درامدش خرج میشه خونه ماشین دارن پس اندازم دارن دوتاام زمین دارنو راضین به چیزی ک دارن منم تنها بچشونم ک ازد اج کردمو مستقل شدم.ولی از نظر یکی مثل من ن تو این زمونه ۱۰تومن پولی نیست از نظر من خیلی بیشتر باید باشه درامد تا تو از بقیه عقب نمونی من رو درامد سالی ۶۰۰ ۷۰۰تومن حساب میکنم و اگه از این مقدار کمتر باشه واقعا استرس میگیرم ک چرا درامدو پس اندازمون کم بوده واسه همین میگم بستگی داره ولی اره از نظر من با ۱۰تومن عقب میمونی چون اگه حتی همه ۱۰تومن هم پس انداز باشه سالانه میشه ۱۲۰تومن با این پول چ کاری میشه کرد ی ۲۰۶ثبت نامی فقط میتونی بگیری ن خونه میشه ن ملک.

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.

فاز اونایی میگن ۱۰ تومن فخر فروشیه درک نمیکنم انگار تو دهه ۶۰ زندگی میکنن😑😑😑😑

از تمام دشواری‌هایی که آدم باید با آن روبرو شود، هیچ چیز به اندازه‌ی عمل ساده‌ی انتظار کشیدن، مجازات کننده نیست...
عزیزم کسی که با ماهی ۳ تومن زندگی میکنه مطمئنا ۱۰ تومن براش پول زیادی البته من به کسی توهین نمیکنم ف ...

بله دقیقا👍

{{یک فمینیست واقعی،یک گیاهخواراست}}    کلیک کنید👈کتابهای که حتما باید بخونیدش 
هزینه کرایه خونه و خرید خونه تو شهرای بزرگ بیشتره خیلییییییییییییییییم بیشتره در حدی که هزینه اجاره ...

قیمت مرغ و گوشت و میوه و.‌.. همه جا یکیه.

بخدا من برادرم تهران زندگی میکنه. میگه مواد غذایی رو با نرخ شهر خودمون میخره. من منکر این نمیشم که تهران کرایه خونه هاش گرونه در عوض حقوق و دستمزد بالاتره

تو شهر ما بستگی به منطقه کرایه ها متفاوته مثلا یه منطقه پایین ۳۰ تومن پیش ماهی بین ۶۰۰ تا ۸۰۰ متغیره.

شهرهای کوچیک اسمشون به ارزونی در رفته. ما که از بس ارزونیه تو شهرمون اقشاری مثل نیازمند و ندار و فقیر نداریم. توپ هم نمیتونه تکونمون بده