2777
2789

یکی یه کاری میکنه تا ته وجودت میسوزه...

یه دوره برای خودت عزاداری میکنی...حرص میخوری یکم موهات سفید میشه و بعد به خودت قول میدی که فراموش کنی.

یکم میگذره باز یادت میاد...

چیکار کنیم کلا دیگه ذهنمون نره سمتش؟

خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر

بنویس ، پاره کن ، بریز دور ، چندبار اینکارو انجام بده

میخوام اصلا دیگه سمتش نرم.

یه عذاب خیلی خیلی زیاد داره برام.

انگار قلبتو در میارن جلوت اتیش میزنن دوباره میذارن سرجاش.

یه نقطه از سینه همش میسوزه با یاداوریش.

میخواد اتیشش خاموش بشه کامل.فقط همین

خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از ته دل ببخش به خاطر خودت و بدون تو مسئول رفتار دیگران نیستی هر موقع فکرش اومد تو دلت با خدا معامله کن بگو خدایا من از فلان آدم گذشت کردم تو برام جبران کنم

خدا آنقدر خوشگل برات جبران میکنه ☀️ ☀️ ☀️

میخوام اصلا دیگه سمتش نرم.یه عذاب خیلی خیلی زیاد داره برام.انگار قلبتو در میارن جلوت اتیش میزنن دوبا ...

من از بقیه خیییلی کینه و نفرت داشتم و هی با یادآوریش خودمو آزار میدادم ، نوشتن به من خیلی کمک کرد ، الان ببخشید به چیزمم حسابشون نمیکنم

از ته دل ببخش به خاطر خودت و بدون تو مسئول رفتار دیگران نیستی هر موقع فکرش اومد تو دلت با خدا معامله ...

اتفاقا دیشب بعد مدتها رفتم مزار شهدا.

یکیشونو خیلی دوست دارم رفتم پیشش گله و شکایتامو کردم...بهش گفتم من به حرمت خودت بخشیدمش.

تو هم ببخشش بابت غلطی که کرد...دعا کن فراموشش کنم...

هرچی هم داشتم همونجا پاک کردم...

من از بقیه خیییلی کینه و نفرت داشتم و هی با یادآوریش خودمو آزار میدادم ، نوشتن به من خیلی کمک کرد ، ...

ممنون عزیزم.

یه سری درد و رنجا هست که نشونه هاش هم ادمو داغون میکنه.

من اسمش بیاد یا یچیزی مرتبط با اون ببینم بهم میریزم

ممنون عزیزم.یه سری درد و رنجا هست که نشونه هاش هم ادمو داغون میکنه.من اسمش بیاد یا یچیزی مرتبط با او ...

خواهش میکنم عزیزم

بنویس ، گریه هاتو بکن ، سوگواریتو بکن ، بعدم بریز دور ، خیلی سبک میشی ، شاید بار دوم و سوم هم باز گریه ات بگیری ، ولی بعدش دیگه برات بی اهمیت میشه

خواهش میکنم عزیزمبنویس ، گریه هاتو بکن ، سوگواریتو بکن ، بعدم بریز دور ، خیلی سبک میشی ، شاید بار دو ...

ممنون حتما همینکارو میکنم.

من پاره نمیکنم آتیشش میزنم که انگار اونو اتیش زدم دلم خنک بشه

من تجربه بهم ثابت کرده اگه ببخشم حالم بدتر میشه

یا اگه ببخشم ولی طرف ضربه نخوره حالم بد میمونه

فک میکنم قلبی نبخشیدی چون اگه از قلبت کینه اش رفته بود دیگه اذیت نمیشدی

نمیکنم نبخشیدی یعنی بخشدیا و داری تلاش میکنی

ولی قلبت هنوز درگیره

من تجربه بهم ثابت کرده اگه ببخشم حالم بدتر میشهیا اگه ببخشم ولی طرف ضربه نخوره حالم بد میمونهفک میکن ...

اره دارم تلاش میکنم که فراموش کنم چون چاره دیگه ای ندارم...