ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
بخدا شماها خوشی زده زیر دلتان ما ماهی دو تومن هم نمیگیریم شما میگین ده تومن کمه؟؟؟!
فقط میتانم بگم تف به این عدالت
تو روزایی که ادم از دشمنش یه زخم میخوره و از آشناهاش هزار تا یاد گرفتم خودم حال دلمو خوب کنم .یاد گرفتم با اینکه خودم کوه دردم اما دور و بریامو شاد کنم و بخندونمشون . یاد گرفتم حتی اگه کسی وقت نداشت برام خودم برا خودم وقت بزارم و ب خودم بها بدم قرار نیست همیشه آدم محتاج نگاه این و اون باشه .اینا رو گفتم که برسم به دلیل تیکری ک گذاشتم من پارسال خودمو انقد قوی دیدم که بدون توقعی از دیگران خودم برا خودم کیک تولد گرفتم و اقوامو ب پیک نیک دعوت کردم امسالم گفتم اینجا تاریخ بزارم جلو چشمم باشه .چون امسالم برا خودم نقشه ها دارم😊 ..یک روز میایی که من دیگر دچارت نیستم از صبر ویرانم اما چشم انتظارت نیستم
شاید بعضیا بهم بخندین ولی ما وضع مالیمون خوبه خداروشکر ولی من خودم اصلا دوست ندارم پول و خرج چیزای بیخودی و غیر ضروری بکنم مثلا برای زایمان میتونستم برم بیمارستان خصوصی ولی نرفتم عوضش گشتم تو شهرمون یه بیمارستان دولتی خیلی خوب و عالی و تمیز پیدا کردم و رفتم اونجا و زایمانم رایگان شد برای بچم اگه میخواستم پوشک بخرم با این وضع گرونی تا الان نزدیک هفت هشت میلیون باید پول پوشک میدادم ولی کهنه نخی و شورت دوگره خریدم براش و استفاده میکنم خودم لباسام انقد مرتب نگه میدارم که هر کی میبینه فکر میکنه تازه خریدم کیف و کفش اینا هم تا زمانی که لازم نشه نمیخرم جنس وسایلی که میخرم مهمه برام نه مارکش زیاد از بیرون غذا نمیگیریم همه اینایی که گفتم هم بخاطر صرفه جویی در خرج پوله هم سلامتی خودمون و بچمون چون میدونم همسرم با چه زحمتی پول درمیاره منم سعی میکنم کمکش کنم و خرجارو مدریت کنم
عضو گروه نارنجی تاپیک بامداد خمار وزن فعلی ۷۳ هدف ۵۸