2777
2789
دوست همسر من ماهی حداقل صد میلیون درآمدشه و تو زعفرانیه مستاجر هستن کلا دوست نداره خونه بخره ترجیح م ...

خب این درآمد میلیاردی داره عب نداره ولی برا کسی که حقوق ۱۰ تومن داره و دو تومنش میره کرایه به نظرم فرق داره با چیزی که شما میگی.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اراکیم اما خب هیچی نمیمونه با اینکه بچه هم نداریم نمیتونیم چیزی بخریم یا پس انذازی کنیم 

جسارتا عرض میکنم

چندتا خانم اراکی دیدم. واقعا نمیتونن پول جمع کنن.چون مدیربت بلد نیستن

متاسفانه پول و حروم میکنن.بقول مادرشوهرم زنیت ندارن

لطفا بد برداشت نکنید فقط ذهنیتی ک نسبت ب اون خانومها و شهری ک استاتر گفت عرض کردم

خانم گلایی ک در مراحل IVF یاIUI بسر میبرن این توصیه ها بدردتون میخوره :                                   1.آرامش....2.آرامش..........10.آرامش انقدر این ارامش مهمه ک 10 تای اول مختص آرامش باید قرار داد.11.تغذیه خیلی مهمه از 2 ماه ب پانکچر گرمیجات بخوری.12.گوشت فقط. گوسفندی و شتر13.خوردن ماهی و مرغ حداقل14.مرغ محلی یا خروس15.صبحانه عسل سیاه دونه اره شیره16.  شب قبل انتقال شیاف عسل داشته باشین17.زمان انتقال خیلی ریلکس باشین و استراحت مطلق تا 2 هفته18.فقط جهت سرویس و نماز بلند شین(سرویسم فقط فرنگی)19.  _3_2 بعد انتقال غذای مقوی مثل ابگوشت یا چلو گوشت میل کنید همون شب انتقال نشاسته بخورین20.ذکز زیاد بگین یا علی ناد علی صلوات21.چهل شب نیت سلامتی امام زمان و انجام شدن کارتو زیارت عاشورا بخونید22.سوره توحید و والعصر زیاد بخونید
تو همین نی نی سایت من یه نفر رو دیدم ماهی دوتومن حقوق داشت شوهرش. خودش هم کار نمیکرد. با این دوتومن ...

کرایه خونه الان از یه تومن پایینتر نیست لطفا حرف هر کسی رو باور نکنید

پس انداز با دوتومن!!!!!!!!!!!!!!!

سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱
عزیزم قرار نیست همیشه مرغ و گوشت بخوری که .

هم من هم یه خانم دیگه خیلی دلسوزانه و خیرخواهانه به شما گفتیم این کار به شدت غلطه ولی متاسفانه شما به شدت تغییر ناپذیر و انتقاددناپذیرید حالا اینکه اصلا چیز خاصی نیست .انتقادم نیست ولی شما میخواید به سبک چهل سال پیش آشپزی کنید و این فاجعه هست  . حرف هم حرف خودتون هست . در صورتیکه هر روز دانشمندان هزاران نکته در مورد سلامتی و مواد غذایی کشف میکنن.یه مادر وظیفه داره به خاطر سلامتی خودش و شوهرش و بچه هاش اطلاعاتش به روز باشه و این لطف مادر نیست وظیفه مادره . من همسایه ای دارم فوق تخصص یه وقت یه حرفی بش میزنم مثلا تجربه های خانه داری یا اشپزی  با اینکه دکتره بسیار متواضعانه قبول میکنه .منم از او خیلی سوال پزشکی و سلامتی و مواد غذایی میپرسم . 

کرایه خونه الان از یه تومن پایینتر نیست لطفا حرف هر کسی رو باور نکنید پس انداز با دوتومن!!!!!!!!!!! ...

نمیدونم عزیزم. حرف کاربر رو تکرار کردم وگرنه واسه خودم هم عجیب بود 

https://harfeto.timefriend.net/16685894627197چالش حرف ناشناس 
بسیار عالی خدا به روزیتون برکت بده ممنون از توضیحاتتون🌹🌹🌹💋💋💋 کدوم موسسه این شرایط رو برای وام ...

قربونت

موسسه امام جعفر صادق

۶ماه پولت بمونه به همون مقدار وام بت میدن با سود ۴درصد

هرچه کنی بخود کنی گرهمه نیک و بد کنی
هم من هم یه خانم دیگه خیلی دلسوزانه و خیرخواهانه به شما گفتیم این کار به شدت غلطه ولی متاسفانه شما ب ...

کاملا حرفتون صحیحه

منم ایده شمارو دارم،از فقر بمیرم از آرایشگاه و لباس و عطر و ادکلن و استخر و هزار مسایل جانبی دیگه میزنم ولی به میوه و شیر و ماست وگردو و بادوم و شیره و عسل و مرغ و گوشت و ماهی و برنج ایرانی و...میرسم.

بدترین مادر کسی یه که از شکم بچش بزنه به لباسش برسه

هرچه کنی بخود کنی گرهمه نیک و بد کنی
سلام .. عذر میخوام دیر جواب میدم ن کارمند رسمی نیستم ولی ی لول پایین ترم..آخه استخدامیای جدید دیگه ...

خواهش میکنم

همین هم خوبه‌.موفق باشید👌 

شرکتتون جنوب هست؟ تو همکاراتون مهندس شیمی هم دارید؟ و اینکه شما آزمون شرکت نکردید درسته؟ ببخشید سوالام زیاده😅 من با هدف کار تو شرکت نفت مهندسی شیمی خوندم تا ارشد هم ادامه دادم ولی تو این ۷ ۸ سال یک بار هم آزمون استخدامی نذاشتن😔😔

خواهش میکنم همین هم خوبه‌.موفق باشید👌  شرکتتون جنوب هست؟ تو همکاراتون مهندس شیمی هم دارید؟ و ...

تبریک میگم‌بهتون

ایشالله ب اونچیزایی ک دوسدارید برسید

من شرکتم جنوب هستش و آره مهندسی شیمی هم داریم

من از طریق آزمون وارد شدم

(کاربر آقا هستم)خوشبحال مسافران میدان آزادی ..ک آزادانه صدا میزنند..آزادی...آزادی....
تبریک میگم‌بهتون ایشالله ب اونچیزایی ک دوسدارید برسید من شرکتم جنوب هستش و آره مهندسی شیمی هم داری ...

متشکرم🙏 خوشحال شدم پس امیدی هست برا کار تو شرکت نفت همچنان منتظر ازمون میمونم😄 ممنونم از پاسخگوییتون🌹

متشکرم🙏 خوشحال شدم پس امیدی هست برا کار تو شرکت نفت همچنان منتظر ازمون میمونم😄 ممنونم از پاسخگوییت ...

سپااااس....🌹🌹🌹🌹

(کاربر آقا هستم)خوشبحال مسافران میدان آزادی ..ک آزادانه صدا میزنند..آزادی...آزادی....