2777
2789
دقیقا  اینجا همه فکر میکنن چون خودشون قانعن و کم خرجن بنابراین استاندارد زندگیشون درست ترینه ...

نميدونم چرا نميتونن اينو درك كنن..

و فقط يا ميخوان اه و ناله كنن

يا بگن بقيه بي عرضه ان و اونا زن زندگي.

💕

اراکیم اما خب هیچی نمیمونه با اینکه بچه هم نداریم نمیتونیم چیزی بخریم یا پس انذازی کنیم 

ولخرجین بی شک

فقط 10 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من رویایی دارم... رویایی از جنس آزادی✌️ آزادی یعنی پول ایرانم ارزش داشته باشه... آزادی یعنی شبا با خیال راحت خوابمون ببره بدون این که غصه بخوریم صبح قرار چی گرون بشه.... آزادی یعنی داروهایی که برای هموطنام حکم زندگی داره هرلحظه و هرجا بدون دغدغه مالی پیدا بشه.... اگه منظورم از آزادی، حجاب بود ک حجابمن به بابام و شوهرمم مربوط نیست بقیه که جای خودشون😊✌️❤️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای بخدا منم لباس اصلا نمیخرم.از تقریبا ۹تومن درامد ۶۵۰تومن قسط میدیم بقیه شو میخوریم.واقعا فقط میخو ...

يا خدااا

چاق نميشين اونوقت؟؟ 

مادربزرگم ميگفت شكم ادمي در نداره كسي باز كنه توشو ببينه چي خوردي

براي خونه زندگي و ماشينتون هزينه كنين 

کاش بگید رمز موفقیتتون چیه

از وسایلم درست استفاده میکنم که خراب نشن،از خورد و خوراک نمیزنم اصلا ،که مریض نشیم،این خیلی مهمه.

هرماه پس انداز میکنم،پول رو میریزم تو حسابی که تو موسسه اعتباری داریم،یه تومن دوتومن ۵تومن جمع میکنم تا ۲۰تومن بشه ۲۰تومنم ازونجا وام میگیرم،با ۴۰تومنم یه کاری میکنم سعی میکنم همیشه وام داشته باشم که مجبور شم اول ماه اون قسط رو بذارم کنار.

چشم و همچشمی ندارم رو ظرف و ظروف خونه،خودم و وسایلم رو دوست دارم،به همین خاطر پول الکی خرج نمیکنم.

اعتماد بنفس داشته باشید

لباس خونگی راحت و ارزون میپوشم،معتقدم آدم باید تو خونه لباس راحته راحت تنش باشه،ولی تو مهمونیا و عروسیا و بخصوص جلو قوم شوهر لباس خوب میپوشم.

شوهرم تو کار مکمله هرروز مکمل میخورم و حسابی به خورد و خوراک و میوه و شیر و مغزیجات و... برا خانوادم اهمیت میدم.

هرچه کنی بخود کنی گرهمه نیک و بد کنی
متوجهم چی میگی. ما موقعیت خرید خونه رو داریم. تو تاپیکام هست میتونی ببینی. اما نه اون جایی که خوب با ...

همون خونه معمولی رو هم با این گرونی دیگه نمیشه خرید منم مثل شما هی گفتم مسکن مهر ن پولامون جمع کنیم بهترین جا خونه بخریم پولامون موتد جوری ک دیگه مسکن مهرم نمیشد خرید. ینی تا پول فلان منطقه جور میشد یهو قیمت خونه میگزفتی میشد چن برابر. دیگه ب همون مسکن مهر راضی شدم  ک حداقل پولمون همینجور نمونه رو خونه سود باشه گ سودم کردیم  و در شرف این هستیم دنبال جای بهتری باشیم .. 

ببخشید شما کارمند رسمی هستید؟شرکت نفت؟

سلام ..

عذر میخوام دیر جواب میدم

ن کارمند رسمی نیستم ولی ی لول پایین ترم..آخه استخدامیای جدید دیگه رسمی ندارن یا قرار داد مستقیمن یا مدت معین

(کاربر آقا هستم)خوشبحال مسافران میدان آزادی ..ک آزادانه صدا میزنند..آزادی...آزادی....
از وسایلم درست استفاده میکنم که خراب نشن،از خورد و خوراک نمیزنم اصلا ،که مریض نشیم،این خیلی مهمه. ه ...

بسیار عالی خدا به روزیتون برکت بده ممنون از توضیحاتتون🌹🌹🌹💋💋💋

کدوم موسسه این شرایط رو برای وام داره؟

ولی خیلی کار اشتباهیه .یه مادر وظیفه سلامت غذا را به عهده داره  

عزیزم قرار نیست همیشه مرغ و گوشت بخوری که .

1400/1/18 دومین فندوق مامان خوش اومدی تو دلم ... 1400/4/9 هلنا قشنگ من دخمل نازم .... یه مامان شاد و پر انرژی که جز شادی و خوشحالی و آرامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ... خونه بهم ریخته مرتب میشه چای سرد شده رو میشه عوض کرد غذای یخ کرده رو میشه داغش کرد ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما هیچوقت بچه هامون دیگه ۱ساله یا ۲ساله یا ۳ساله یا ........‌ نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم ... پسر کوچولوی من مامان عاشقته